Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mrb arkadaşlar.ben yeni üyeyim.eşim 5 gün sonra askere gidiyor.uzun dönem yapacak.ve biz daha 8 aylık evliyiz.zor olucağını biliyordum ama bu kadar olacağını tahmin etmemiştim.çok fazla gergin ve çok fazla stresliyim.onun olmadığı bir şehirde onsuz geçecek onca ayı düşündükçe boğazıma bişiler düğümleniyor ne yutkunabiliyorum ne nefes alabiliyorum.ölecekmişim gibi oluyor.bilemiyorum ne yapmalıyım.nasıl dayanmalı nasıl sabretmeliyim.derdimi, aynı dertten muzdarip kişilerle paylaşırsam belki biras olsun rahatlarım die düşündüm.derdime ortak olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler..sizlere ihtiyacım var..
allah kavuştursun canım sağsalim gidip gelsinler benimde sevgilim haftaya perşembe gidio benim bile psikolojim çok bozuldu sen daha zor durumdasındır ama bekliycez elimizden bişey gelmez allah hepimizin yardımcısı olsun
mutlupinar konu açılmıştır muhakkak ama ben bulamadım.nerede arayacağımı da tam kestiremedi.daha yeniyim.siteyi tam olarak ayrıntılı kullanamiorum.yardımcı olursanda çok sewinirim.
Allah kavuştursun. çok zor olmalı.... ama sayılı gün çabuk geçer derler. çok uzağa mı gidiyor? izin günlerinde görüşürsünüz belki. olmuyor mu öyle bişey.
biras uzak.7 saat sürüyo sanırım.ilk bir ay çıkamıyolar zaten dışarı.yemin töreninden sonra giderim inşallah.bakalım burdan nereye çıkacak.çook korkuyorum... inşallah iyi olur..
cnm Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah hepimize..bak bende geçmez dşyodum geçti ve artık Allahın iznyle aşkım pazartesi günü yanımda olacak..evet belkii bzm için daha zorr yanii evliler için....büyük sorumlulukları oluyo..ama sen destek ol üzme kendini..unutma sen üzülürsen o da üzülür..hemen herşeyi anlıyolar..o yüzden geçicek de..kendine uğraşıcak bişeylr bul.merak etme Rabbim sabır veriyoo..bi yerlerde patlıyosun ama gerçekten seven insan bekliyo işte..
allah sabır versin zor bir durum bende çok kötü geçirdim ilk günleri hep mutfaklara kaçtım yüzüne bakamadım hep sarılmak hep sarılmak istedim ama sonra gittii hıçkıra hıçkıra bağırdım ağladmmm ama ne fayda yok ama geçiyor özellikle bu forum sayesinde geçiyor görüyorsun ve diyorsunki bak bu kişilerinde zamanında öyleydi şimdi kavuşuyorlar sende kavuşucaksınnn zor ama kimsenin tesellisi teselli etmez ilk başta ama inan bana geçicekkk sabırlı ol emii allah kavuştursun.. bu arada nereye gidiyor askeriniz..
"Yolunu gözleyen yarin yüzüne hasret
Bir yıl oldu davul zurna yolcu ettik seni
Duvarın üstüne astık yırtık resmini
Hiç gam yemem yaş dolsa da görür gözlerim
Vatan borcu namus borcu derim beklerim"
"Yolunu gözleyen yarin yüzüne hasret
Bir yıl oldu davul zurna yolcu ettik seni
Duvarın üstüne astık yırtık resmini
Hiç gam yemem yaş dolsa da görür gözlerim
Vatan borcu namus borcu derim beklerim"
Askerlerimiz için bir çok konu var zaten oraya gel bence sende arkadasım aynı konulardan onlarca oluo bu şekilde konu açarken arama butonunu kulllanırsak aynı konuşardan açmış olmayız şimdiden allah kavuştursun cnm bende asker bekliyorum ve seni de şafak kaç teskereci güzeller topiğine bekliorum
ahh ahh okadar iyi anlıyorum ki şuan eşi askerde olanları benim de 12 nisanda nişanlım gitti canımdan parça koptu sanki çok zor.. bütün bekleyenlere allah kolaylık verisn ve allah kavuştursun