Merhaba 9 ay kaldı ama hiç çekilecek gibi değil .tek başıma çocuğumla yaşıyorum. eşim ise çukurcada . zaten sorunlarımız vardı ailesi yüzünden vs. şimdi hiçbir şeyi yansıtmamaya çalışıyorum ama eşim sürekli gergin. telefon vs serbest. internet leptopda var . anlıyacağınız ne zaman leptopu aldı beni aramayı azalttı. sorun değil ama can sıkıntısından mı arıyordu
geçenler baya tartıştı neden mi? dedimki izne gelince beraber yalnız kalalım dedim.O da yalnız kalmak istiyor, bende babamlar gelmek istiyor ya onlar o zaman gelmesin diye ben ,sen izne gelmeden gitsemmi istanbula acaba dedim .şakasına dedim zaten ne ailemin ne de onun ailesinin yanında huzurlu değilim bunu biliyor. ve dar üzerime geldiki hayattan vazgeçecek oldum.zaten hiçbiryere gitmemi istemiyor gurbette yalnızlık birde ilçedeyim zaten.üstüne üstlük bilmediğim bir kültür,dil..bir tripler haller.. sustum bu sefer öyle güzel mesajlar attıki.. tekrar kendime geldim derken ..hep aynı tuhaf olan askerde değilken de böyle. evde de sürekli leptop film vs.. hayatımın merkezinden çıkarmam lazım. ne yapacağımı nasıl yapacağımı bilmiyorum. bir yandan zaten çok kötü bir yerde ...