• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi eşi azosperm olup tese olan yada olacaklar:(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

dehaaa

❤28.06.2018❤
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2015
2.542
2.226
83
39
Arkadaşlar içinizde eşi azosperm olup tese olan yada olacak olanlar tüp bebek yöntemiyle hamiş kalan yada kalmaya çalışanlar neler yapıyosunuz nelerle karsilastiniz spermleri dondurttunuzmu tese den sonra hamiş kaldiysaniz kaçıncı denemede oldu lütfen başınız dan geçenleri paylaşın :(

Benm eşim sonradan azosperm oldu başta hersey normaldi sonra ne olduysa oldu ve sperm çıkışı yok artık hormon y kromozomu ve kromozom analizi testleri yapıldı sonuçların çıkmasını bekliyoruz sonra büyük ihtimal testlerde sorun yoksa doktor tese dicek hakkımızda hayrlisi inşallah bende isteyen herkeste bebeğine sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kavusur

Amin canım bizde Antalyadaki tup bebek merkezlerine gittik bir dr hemen biopsi dedi digeri 2 ay ilac kullanicaz dedi kaan aydosu aradik 4 ay sonraya verdi randevuyu emre bakircioglunuda aradik oda onunuzdeki aya verdi randevuyu kafamiz cok karisti kime gidelim napalim diye. Bizim bütün testler yapıldı kromozom testlerinde bir sknti gorulmedi ama biz dr seciminde emin olup guvnemedik tese icin. Allah yardimcimiz olsun

Amin canım bizde Antalyadaki tup bebek merkezlerine gittik bir dr hemen biopsi dedi digeri 2 ay ilac kullanicaz dedi kaan aydosu aradik 4 ay sonraya verdi randevuyu emre bakircioglunuda aradik oda onunuzdeki aya verdi randevuyu kafamiz cok karisti kime gidelim napalim diye. Bizim bütün testler yapıldı kromozom testlerinde bir sknti gorulmedi ama biz dr seciminde emin olup guvnemedik tese icin. Allah yardimcimiz olsun
Peki hepmi böyleydi yoksa sonradanmi oldu biliyomusun bizim başta normaldi bir defa aşılama yaptrdm tutmadı birsüre sonra tekrar aşılama yapilacaktiki ilaclar iğneler derken aşılama günü geldi esimin sperm sayısı 1.5 milyona düşmüş aşılama iptal oldu birkacay sonra tekrar spermiogram yapıldı ki canlı sperm yok budefada:(((

Biz 3 yildir korunuyorduk canim 3 ay denedik olmayinca esimde bende muayneye gttik bende sorun gornmeyince esimde muayneye gitti ve azosperm dendi yani ilk defa boyle birseyden haberdar olduk canli yada olu sperm hucresi yok yaziyor sperm testinde

Biz 3 yildir korunuyorduk canim 3 ay denedik olmayinca esimde bende muayneye gttik bende sorun gornmeyince esimde muayneye gitti ve azosperm dendi yani ilk defa boyle birseyden haberdar olduk canli yada olu sperm hucresi yok yaziyor sperm testinde
Peki hormon kromozom testi fln yaptrdinzmi benm eşime doktor hormon y kromozomu ve kromozom analizi testleri verdi hormon da sorun yok diğer ikisinin sonuclarini bekliyoruz

Peki hormon kromozom testi fln yaptrdinzmi benm eşime doktor hormon y kromozomu ve kromozom analizi testleri verdi hormon da sorun yok diğer ikisinin sonuclarini bekliyoruz
Yaptırdık canım onlarda bir sıkıntı yokmus cok sukur eger sorun olsaymis tedaviyi durduyormuş cözüm hic yokmus . Siz hangi dr.u istiyorsunuz arastirdinizmi

Yaptırdık canım onlarda bir sıkıntı yokmus cok sukur eger sorun olsaymis tedaviyi durduyormuş cözüm hic yokmus . Siz hangi dr.u istiyorsunuz arastirdinizmi
Ege üniversitesi hastanesinde yaptrcaz herlde bilemiyorum. Siz peki?

Arkadaşlar merhaba eşimde Azospermli, 4 yıllık evliyiz, yapılan genetik testte y kromozomu bulunamadı fakat daha sonra x kromozomun bir evresinde ortaya çıktı, doktorumuzu Ateş hoca ve bize başta hiç ümit vermedi. Eşim sadece sperm var mı diye bir ümit ameliyatı oldu ve 3 tane sperm bulundu, tüp bebek için hazır olmadığımdan spermler maalesef dondurulmadı. Şimdi tüp bebek için bu ay hazırlanacağım ve doktorumuzu sperm bulunma olasılığı yüzde 90 95 diyor, ben hazır oldultan sonra eşim ameliyat olacak ve sperm bulunursa tüp bebek yapacağız. Çok stresliyim sperm bulunur mu yada tüp bebek tutar mı şimdiden düşünüyorum.
Rabbim kimseyi evlatsın bırakmasın...

Arkadaşlar merhaba eşimde Azospermli, 4 yıllık evliyiz, yapılan genetik testte y kromozomu bulunamadı fakat daha sonra x kromozomun bir evresinde ortaya çıktı, doktorumuzu Ateş hoca ve bize başta hiç ümit vermedi. Eşim sadece sperm var mı diye bir ümit ameliyatı oldu ve 3 tane sperm bulundu, tüp bebek için hazır olmadığımdan spermler maalesef dondurulmadı. Şimdi tüp bebek için bu ay hazırlanacağım ve doktorumuzu sperm bulunma olasılığı yüzde 90 95 diyor, ben hazır oldultan sonra eşim ameliyat olacak ve sperm bulunursa tüp bebek yapacağız. Çok stresliyim sperm bulunur mu yada tüp bebek tutar mı şimdiden düşünüyorum.
Rabbim kimseyi evlatsın bırakmasın...
Canım bulunan spermler neden dondurulmadi. Benim eşimde tese oldu 24 ağustosta bulunan spermler donduruldu benm tedavim de Ekimde başlıcak

Doktorun dediğine göre dondurulsa bile çözüldüğünde spermler ölür dedi en az 200 sperm lazımmıs dondurmak için.
Umarım tedavin olumlu sonuç verir canım. Bende adetimin 3.günü gideceğim ve sonrasında tedavi başlayacak şimdi onu bekliyorum

Doktorun dediğine göre dondurulsa bile çözüldüğünde spermler ölür dedi en az 200 sperm lazımmıs dondurmak için.
Umarım tedavin olumlu sonuç verir canım. Bende adetimin 3.günü gideceğim ve sonrasında tedavi başlayacak şimdi onu bekliyorum
Evet cozulunce fire verenler oluyomus canm. Kaç senedir istiyosunuz tüp bebegi hangi hastanede yaptiricaksnz

flore nightingale hastanesinde olucak ilk denememiz. Bülent Baysal özel kliniğine gittim eşimde Ateş kadıoğlu ameliyat edecek. 1 ay içerisinde olur heralde diye tahmin ediyorum aşamaları buradan paylaşacağım. Çok fazla azosperm hastası var ve paylaşılan pek bilgi yok umarım bizim gibilere yardımcı olur bu bilgiler

Eşi azosperm olanlar die bir topuk var orda bayağı paylaşmak var canm aklında bulunsun

Back
X