Geçmiş olsun canım rabbim güzel haberler almanızı nasip etsin inşallah.. Hangi iğneleri ilaçları bitkiselleri vs kullandınız ? Bide fish testini nerde yaptırıyorsunuz bizde hiç germ hücre falan bakılmadı hep boş kağıdı azosperm yazıp elimize veriyorlarBiz yaklasik 1 yildir igne tedavisi oluyoruz 2. Fish testindede haploid cikis olmadi kaan bey artik tüp bebek deneyelim dio msj attik once sperm aransa bulunursa dondurup oyle tup bebek icin hazirlansak dedik ama o küçük hucre bile ciksa embiroyo olma ihtimali var hic bisey olmazsa esinizin yumurtalarini donduruz küçük hücre donduramayiz demis mayis gibi ankaraya gitmeyi dusunuyoruz ins sonuc herkes icin olumlu olur rabbim herkesin yüzünü güldürur
Geçmiş olsun canım rabbim güzel haberler almanızı nasip etsin inşallah.. Hangi iğneleri ilaçları bitkiselleri vs kullandınız ? Bide fish testini nerde yaptırıyorsunuz bizde hiç germ hücre falan bakılmadı hep boş kağıdı azosperm yazıp elimize veriyorlar
Ben de bunu. Merak ediyorum ameliyattan sonradan mi şans %20 haploit çıkacak mi ameliyatla anlamadım[/QUOT
garanti yok anladigim kadariyla mikro tese yapcak eger hucre bulursa alcak tup bebek yapcak ama sonucta test yapildi haploid hucre yok denildi ameliyat ta bulma ihtimali %20 ya yoksa bosuna ameliyt olursa abim
Abin de sperm çıkışı var mi fsh kaç .biz de sperm çıkışı var ama gebelik olmuyor fısh testi haploit yok.ameliyatla şansımız kaç bilmiyoruz gidersek bunları soracağım.emre bakırcıoğluna da mi gitsek acaba ben de düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?