Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 1,5 yıllık evliyim canım, ilk başlarda ikimizde istemiyorduk, ben ilk yıl doğumkontrol hapı kullandım. Sonra yavaş yavaş artık bebek sahibi olmanın vaktinin geldiğini düşünmeye başladım ve doğum kontrol hapını bıraktım.artık eşim korunuyor.
ama ben ne zaman bu bebek konusunu açsam konu değiştiriyor, hiç ilgilenmiyor.
Bazen keşke doğum kontrol hapını bırakıp da korunma işini ona bırakmasaydım diyorum o zaman şeytani planlar yapabilirdim belki jeyyar
Bırakırdım hapı kullanmayı hamile kalıp ''kazara'' olmuş gibi davranırdımjeyyar
Erkekler genelde maddi sorun olunca istemezler diye biliyodum, bizim öyle bir sorunumuz da yok ama çözemedim valla eşimi.
İkna edersem paylaşırımyerimseniben
,çok zor kızlar bu durum demekki dünyada böyle olan bitek benimki değilmiş
ide ben suan hamileyim 2 gün önce teswt yaptım ama gelgelelimki eşim hala bilmiyor vede ben nasıl söyleyeceğimide bilemiyorum çünkü tepkisini çok iyi biliyorum ne yapsanm acaba ne desem nasıl söylesem
peki bi erkek neden baba olmak yada sevdiği kadindan bi bebek yapmak istemez bende bunu anlamiş dedilim arkadaşlar .
haklisin canimda baba olmaya hazir olmamak nasil oluyo bi adam eğerki evlendiyse zaten en başindan bi takim şeylere hazirdir demektir.inşallah senin de en kisa zaman da minicik bi bebeğibn olur hem bak ozaman bide bebeği eşinin kucağina verdinmi o bile keşke daha önce yapsaymişik der.eşiyle arasında problemleri vardır
baba olmaya hazır değildir
bu konuda desteğe ihtiyacı vardırr
maddi durumu elverişli değildir daha bi çok sebep olabilir arkadaşımm..
Ama ben ne olursa olsun eşlerin bebeği birlikte istemesinin taraftarıyım yani iki tarafta bu olayı sevgiyle ve isteyerek yapmalı beenim düşüncemm..
ya yazım yarım kaldı hani arkadaşınızın yada akrabanızın bebeği yyokmu onlarla haşır neşir olsa yeni baba olmuş birileri onu etkileyebilir