Eşi bebiş istemeyen var mı?

canım benim eşim ilk zamanlar istemiyordu şimdi benden daha çok istiyor ama bu sefer bebek bizi istemiyor canım.sen kafanı yorma onları kandırmak zor canım:)

Ben de 1,5 yıllık evliyim canım, ilk başlarda ikimizde istemiyorduk, ben ilk yıl doğumkontrol hapı kullandım. Sonra yavaş yavaş artık bebek sahibi olmanın vaktinin geldiğini düşünmeye başladım ve doğum kontrol hapını bıraktım.artık eşim korunuyor.
ama ben ne zaman bu bebek konusunu açsam konu değiştiriyor, hiç ilgilenmiyor.
Bazen keşke doğum kontrol hapını bırakıp da korunma işini ona bırakmasaydım diyorum o zaman şeytani planlar yapabilirdim belki jeyyar
Bırakırdım hapı kullanmayı hamile kalıp ''kazara'' olmuş gibi davranırdımjeyyar
Erkekler genelde maddi sorun olunca istemezler diye biliyodum, bizim öyle bir sorunumuz da yok ama çözemedim valla eşimi.
İkna edersem paylaşırımyerimseniben

canım benim bir çocuğum var ama ikinciyi eşim istemiyordu ben de illaha bir kardeşi olsun istiyordum..sonunda ikna ettim bir şekilde şuan ikinci bebeğime hamileyim..

tatlım erkekleri ikna etmek zor onlar kadınlar kadar duygusal değiller ama bide şunu denesen minicik bir bebk versen kucağına belki fikri değişir

ya yazım yarım kaldı hani arkadaşınızın yada akrabanızın bebeği yyokmu onlarla haşır neşir olsa yeni baba olmuş birileri onu etkileyebilir

erkekleri bu konuda ikna etmek zor canım .bende ikinci için eşimi çocuğumun kardeşsiz depresyona girdiğini söyleyerek ikna ettim. sende çocuksuz depresyona gireceğini söyle. yine ikna edemezsen .hapla korunmayı öner ve içmezsin konuşup beraber karar vermek bu duyguyu onunla paylaşıp meyvenizi dünyaya getirmeyi elbette senin gibi bütün kadınlar ister.ama ikna olmayınca kandırılmayı hak ediyorlar.yerimseniben

Ben de 1,5 yıllık evliyim canım, ilk başlarda ikimizde istemiyorduk, ben ilk yıl doğumkontrol hapı kullandım. Sonra yavaş yavaş artık bebek sahibi olmanın vaktinin geldiğini düşünmeye başladım ve doğum kontrol hapını bıraktım.artık eşim korunuyor.
ama ben ne zaman bu bebek konusunu açsam konu değiştiriyor, hiç ilgilenmiyor.
Bazen keşke doğum kontrol hapını bırakıp da korunma işini ona bırakmasaydım diyorum o zaman şeytani planlar yapabilirdim belki jeyyar
Bırakırdım hapı kullanmayı hamile kalıp ''kazara'' olmuş gibi davranırdımjeyyar
Erkekler genelde maddi sorun olunca istemezler diye biliyodum, bizim öyle bir sorunumuz da yok ama çözemedim valla eşimi.
İkna edersem paylaşırımyerimseniben

çok zor kızlar bu durum demekki dünyada böyle olan bitek benimki değilmiş
ide ben suan hamileyim 2 gün önce teswt yaptım ama gelgelelimki eşim hala bilmiyor vede ben nasıl söyleyeceğimide bilemiyorum çünkü tepkisini çok iyi biliyorum ne yapsanm acaba ne desem nasıl söylesem

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ama sen zaten sürekli hamiş kalmak isteyenlerin listesindeydin eşinden gizlimi hamile kaldın:uhm:
üstelik psikoloji bölümüne açtığın topicten hatırladığım kadrıylada aranızda ciddi problemler vardı inşaallah sorunlarınızı halletmişsinizdir..erkekleri bu konuda kestirmek çok zorr belkide çok sevinip havalara uçarr:emir_bebek:

çok zor kızlar bu durum demekki dünyada böyle olan bitek benimki değilmiş
ide ben suan hamileyim 2 gün önce teswt yaptım ama gelgelelimki eşim hala bilmiyor vede ben nasıl söyleyeceğimide bilemiyorum çünkü tepkisini çok iyi biliyorum ne yapsanm acaba ne desem nasıl söylesem
,
Canım bence sakın söyleme eşine 3 aylık olsun hatta geçsin 3 ayını belki aldır diye tutturacak hiç değilse ozaman almazlar bebeği bişey merak ettim ee peki çocuk istemiyomuydunuz ki nasıl hamile kaldın eşinden gizli mi?Yanlış bişey söylediysem affola.

Bende eşimden çok çektim bu konuda benimki anne ağzına baktı 1sene boyunca yalvar yakar sonunda kabul etti beyefendi ama gel gelelim şimdide beklemedeyiz Rabbim ne zaman nasip ederse artık...

peki bi erkek neden baba olmak yada sevdiği kadindan bi bebek yapmak istemez bende bunu anlamiş dedilim arkadaşlar .

eşiyle arasında problemleri vardır
baba olmaya hazır değildir
bu konuda desteğe ihtiyacı vardırr
maddi durumu elverişli değildir daha bi çok sebep olabilir arkadaşımm..
ama ben ne olursa olsun eşlerin bebeği birlikte istemesinin taraftarıyım yani iki tarafta bu olayı sevgiyle ve isteyerek yapmalı beenim düşüncemm..

eşiyle arasında problemleri vardır
baba olmaya hazır değildir
bu konuda desteğe ihtiyacı vardırr
maddi durumu elverişli değildir daha bi çok sebep olabilir arkadaşımm..
Ama ben ne olursa olsun eşlerin bebeği birlikte istemesinin taraftarıyım yani iki tarafta bu olayı sevgiyle ve isteyerek yapmalı beenim düşüncemm..
haklisin canimda baba olmaya hazir olmamak nasil oluyo bi adam eğerki evlendiyse zaten en başindan bi takim şeylere hazirdir demektir.inşallah senin de en kisa zaman da minicik bi bebeğibn olur hem bak ozaman bide bebeği eşinin kucağina verdinmi o bile keşke daha önce yapsaymişik der.

bize anaçlık doğuştan verilmiştir yani annelik doğuştan gelir babalık öğrenilir..
iyidileklerin için teşekkürler canım benim biri evde biri karnımda iki tane var allah bana bahışlasın herkesin yavrusunuda kendine:nazar::nazar:

zor bi durum de yim allah yardımcısı olsuna.s.

ya yazım yarım kaldı hani arkadaşınızın yada akrabanızın bebeği yyokmu onlarla haşır neşir olsa yeni baba olmuş birileri onu etkileyebilir

kesinlikle bu fikre katılıyorum benimde eşim her bebek konusu çıkdıgında laf degiştiriyodu hatta tartışma çıkarıyodu çok samimi oldugu arkadaşının bi kızı oldu sürekli görüşüyoruz. bebegi kucagına aldığındaki yüz ifadesi bile bebeğimizin olmasını çok istediğini ele veriyor. şimdi her gece hadi bebek yapalım diye şımarıklık yapıyo ama bebeğin gelesi yok...:D :emir_bebek:gamyoncuiremsu:dance:

selam kızlar benim eşim bebek istiyor fakat önce ev almamız gerektiğini düşünüyor.herşeyi hazır hale getirdikten sonra olması gerektiğine inanıyor.aslında haklı ama bebek olursa o kadar da sıkıntıya düşeceğimizi zannetmiyorum.geçen aylarda daha istekliydim.ama eşim isteksiz davranınca bende de umut kalmadı.eşleri ikna etmek çok zor.:çok üzgünüm:

İkna etme umudu olanlara gıpta ediyorum, yıllarca ben de bu umutla yaşadım. Maalesef ikna edemedim, o istemeden olsun da istemedim.... Gurur yaptım... Gururumla sevgim arasında sıkışıp kaldım..... Kahrettim kendimi.... Ve sonunda hayatımın en zor kararını verdim, ondan boşandım.... Beni çocuksuz bırakan bir adamın karısı olarak hayatıma devam etmek istemedim... Pişman olmaktan çok korkmuştum, boşanma kararını verirken, ama hiç pişman olmadım..... Yeryüzündeki hiçbir erkeğin hakkı yoktur, bir kadını anne olmaktan mahrum etmeye..... Hele ki kendisini seven bir kadını....

biz 1yıllık evliyz eşim 2sene btmeden bebek istemyrdu ama yaş 30 ben acele ediyrdum dünya tatlısı köpeğim vardı evlennce vermek zorunda kaldım bunalıma grdm eşime ya bebek yada köpeğimi geri istyrm dedim köpektense bebeği tercih etti şimdi 9aylık hamişim gün sayıyoruz ve eşim benden heyecanlı olana kadar onların inadı kadın isterse bir şekilde halleder hele sen korunuyorsan bu çokkkkkkk daha basitttt:)))

Back
X