Eşi benim gibi olan kaç kişi var?

Bence bu çok güzel bir durum. Dert edilecek bir yanı yok hayatını yaşamaya bak.
Ben evli değilim ama şimdiden erkek arkadaşım eve giriş çıkış saatlerimi soruyor. Arkadaşlarıma kadar müdahale ediyor. İlk başlarda hoşuma gidiyordu ama artık sıkıldım çoğu zaman yalan söylüyorum:27:

benim eski esim hicbirseyime karismazdi.ama ilgisizlige dönüştü. aski sevgisi hocbirseyini hissetmedim.yalniz kaldim.heryere yalniz gittim.eslerle gidilen yerlere bile.kendimi kötü hissettim tabi.ve bosandim.sevgi ask ilgi olmayinca.insan biraz deger gormek sevildigini hissetmek ister. 11yil evli kaldim.tabi tek sebep bu degil.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eşim beni hiç kıskanmıyor hiç yargılamıyor hiç birşeyime karışmıyor istediğimi yapıyorum istediğimi giyiyorum istediğim yere gidiyorum ama rahat bana batıyor bense tam tersi olsun istiyorum beni kıskansın herşeyim karışsın bana bazı engeller koysun ara sıra müdahale etsin ama yok.şimdi bir çok arkadaş böyle olanların sıkıntısından bahsedecek ama inanın hiç olmamasıda çok kötü.Ne kadar güçlü ve kendine yetebilen biride olsam eşimin hayatımda bir ağırlığı olsun istiyorum ondan biraz çekinmek hoşlanmadığı şeyleri yapmamak (yada yapmak ama korkmak ve bu tadı tatmak:1:)istiyorum.Onu kıskanması için bir çok ortam hazırladım ama o banamısın demedi.Eşimle bunu paylaştığımda bana ben seni kırmak istemiyorum hayatına karışsam kırılır küsersin falan diyor.Beni çok sevdiğini biliyorum ama güçlü bir babadan sonra böyle bir koca hiç çekilmiyor.

Senin derdin dertmidir benim derdin yaninda lililililililiiiiiii kiz neye kasiniyon sen? tam insan biraz ilgi bekler haklisin ama herseyin fazlasi zarar azi kara :( orta yollunu bulan cok az insanlar var herhalde. Benim esimde asiri kiskanc, kapali giyinsem bile, budefada renkli giyindim diye kiskanir, hani 3yasinda bir kardesim var ondan bile kiskaniyorum havalarinda. bende seninki gibi olsun isterdim :((

eşim beni hiç kıskanmıyor hiç yargılamıyor hiç birşeyime karışmıyor istediğimi yapıyorum istediğimi giyiyorum istediğim yere gidiyorum ama rahat bana batıyor bense tam tersi olsun istiyorum beni kıskansın herşeyim karışsın bana bazı engeller koysun ara sıra müdahale etsin ama yok.şimdi bir çok arkadaş böyle olanların sıkıntısından bahsedecek ama inanın hiç olmamasıda çok kötü.Ne kadar güçlü ve kendine yetebilen biride olsam eşimin hayatımda bir ağırlığı olsun istiyorum ondan biraz çekinmek hoşlanmadığı şeyleri yapmamak (yada yapmak ama korkmak ve bu tadı tatmak:1:)istiyorum.Onu kıskanması için bir çok ortam hazırladım ama o banamısın demedi.Eşimle bunu paylaştığımda bana ben seni kırmak istemiyorum hayatına karışsam kırılır küsersin falan diyor.Beni çok sevdiğini biliyorum ama güçlü bir babadan sonra böyle bir koca hiç çekilmiyor.

Allahiiiiimmm benim terapistimin bahsettigi sey bu.
Ben de esim beni asiri kisitliyor diye dert yaniyordum o sira.
O da bana bunun onu iyi ya da kotu biri oldugunu gostermez birbirinize bu yonuyle uymadiginizi gostrrir demisti.
Senin gibi bir danisani daha varmis. Esinden bi sebeple ayrilmis. Evlendigi esi de tam senin istedihin ayni benim esim gibi bi adammis. Ama kadin diyormus ki bu oyle hosuma gidiyor ki anlatamam diyormus. Esim izin vermiyr gelemem, esim izin vermez sunu giyemem demekten zevk aliyormus.
Canim benim valla cok zit kafadayiz.
Ben de asiri ozgurlugume duskun biriyim. Bana kimde dokunmasin ben de kimseye dokunmayayim diyorum.
Esini degistiremezsin.
He benim gibi ciddi bir kavga ve bosanma esiginden donmezsen tabi.
Simdi benimki bana agzini acamiyor.
Ah esin seni kisitlasa emin ol bence bi zaman sonrasinda öf be yeter dersin.
Ama yasamadan bilemezsin tabi.

Bu basligi actigimda yeni evlenmistim ve bu olgiyi istoyordum.Suan bu ilgisizlikten cok mutluyum evli ama cocuklu ve bekarim.Mutlu:9:yum

Bu basligi actigimda yeni evlenmistim ve bu olgiyi istoyordum.Suan bu ilgisizlikten cok mutluyum evli ama cocuklu ve bekarim.Mutlu:9:yum

Haha yanlış okumuşum saatten heralde :D

Neyse.. Kader kısmet kimine kıskanç kimine bölesi denk düşüyor işte :)

Sony Xperia Z

Son düzenleme:
Ahh biz kadınlar erkekler karışsa bir dert karışmasa ayrı bir dert :17: karışır neden karıştı sen kimsin deriz karışmasa da sen beni sevmiyorsun deriz :1: kısacacı dayaklığız :1: ortasını bulamadık gitti

Aynı benim babam :) olmasıda olmamasıda zarar kıskançlığın.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X