Esi eve cok gec gelenler..neler yapiyorsunuz ?

myHos06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2014
245
41
48
35
Ankara
Esim isinden dolayi eve cok gec geliyor.. yeni evliyoz ilk aylardada cok skildm agladim evde yalniz kalmaya bir turlu alisamadim sonra kendime yapacak seyler buldum film kitap felan..ama simdi yine cok skildgmi yalnizligin beni bunalttigini farkediyorum..hic yapmadigim birseyi yapmaya basladim : evliligimi sorgulamak..

off..onu da hic uzmek istemiyorum elinde degil isi bu diyorum ama cok yoruldum bu yalnizliktan.

ben calisiyorum ucte evdeyim o aksam onda geliyor coktan uykum grlmis oluyor yoruluyorum tv izlerken uyuyakaliyorum.uzuluyorda..

yapacak birseyler bulmaya calisiyor yorgun yorgun gelip birde benim kaprisimi cekiyor..

Bu isi degistirme sansi ise yuzde sifir..

ne yapacagim.annemle babamla hergun gorusememki.gergun boyle yalnz oldugmu bilseler uzulurler diye demiyorum onlara...

Ayni durumda olan bayanlar..Alisir miyim buna ?

Elimde telefon onumde laptop tv acik.saat ucten ona kadar hep netteyim,tv izliyorum.radyasyondan olecegim..kafamin biryerlerinde bir soru hep: boyle mi hayal etmistin.

Yok mu ben de ayni durumdayim, ben de yeni evliyim yedi saat boyunca sunlari sunlark yaliyorum zaman geciyor diyen yk mu...

Simdi hesapladimda gunde 3 saat gorusuyoruz..aman allahim.onda geliyor onikide yatiyoruz ve altida kalk kahvalti.yedide tekrar ise.. nasil gecek boyle bir omur..

Benim elimde gec gelir ilk basta Sinir oluyordum cok üzülüydm ama baktm faydası Yok e sonucta oda ister erkenden evine gelip dinlenmeyi ama napalım ev işimi yapıyorum gezmemden rahat dönüyorum tv net derken geciyo zaman ee özlüyoruzda birbirimizi bi yandanda ii hasretlik iyidir:))

Benim elimde gec gelir ilk basta Sinir oluyordum cok üzülüydm ama baktm faydası Yok e sonucta oda ister erkenden evine gelip dinlenmeyi ama napalım ev işimi yapıyorum gezmemden rahat dönüyorum tv net derken geciyo zaman ee özlüyoruzda birbirimizi bi yandanda ii hasretlik iyidir:))

Dogru aslinda o yonden bakarsan ama mesela bir yere gtme sansin sifir.haftasonu ancak.oda firsat kalirsa..bi misafr gelecek olsa bin dereden su getrmemz gerekiyor bunlari dusunmekten yoruluyorum bunaluyorum bu durumdan.benim esim de aksam oldumu yanimda olsun istiyor
rum herkes gibi..sebepsiz yere cok agladgim oluyor oturup..

Eşinizin iş değiştirme ihtimali yok madem,siz neden değiştirmiyorsunuz?3te dönülen iş nası oluyor yahu?Bence siz akşama kadar çalışacağınız bir iş bulun.Böylelikle gün içinde istemeseniz de vakit geçireceksiniz,eve döndüğünüzde de temizle toparla yemek-sofra derken eşiniz gelmiş olacak.Bilemedim başka türlü :34:

Dogru aslinda o yonden bakarsan ama mesela bir yere gtme sansin sifir.haftasonu ancak.oda firsat kalirsa..bi misafr gelecek olsa bin dereden su getrmemz gerekiyor bunlari dusunmekten yoruluyorum bunaluyorum bu durumdan.benim esim de aksam oldumu yanimda olsun istiyor
rum herkes gibi..sebepsiz yere cok agladgim oluyor oturup..

E herkes ister canım ama ekmek parası hayat telaşesi:))bende sinirimden oturup aglardım ama gene bana oluyo bizde maalesef bi yere gidemiyoruz kışın zaten aksamlar kısacık ancak yazın milletin kalkma saatinde gidiyoruz:((haftasonu sadece Pazar günü oda heran bir iş cıkabilir pazar günümüzde bölünebilir! Ortagı felan yokmu nöbetleşe çalıssa

Şehir değişikliği yaptık ve esim burada mesailere kaldi 10-10.30 gibi gelirdi dediginiz gibi cok bunaldim şehri de tanımıyorum bilmiyorum okadar bunalmistim ki. Sonradan alismaya başladım şöyle ki kimseleri de tanimadigim icin yalnizliga alıştım aksam kendi istegime göre yemek yapip dizimin karsisina geciyordum esim de gelince caya yetisiyordu. Kitap dergilerim internet özellikle kk:) en iyi arkadaşım oldu haftasonları da geziyorduk yetiyordu bana. Niye geçmiş zaman kullanıyorum çünkü esim is degistirdi memlekete donuyoruz istedigimiz birseydi. Orada da cok calisacak ama bildiğim yer ne de olsa diyorum ailemiz var bukadar sıkılmam. Valla arkadaş da tutttum burada artik bunaltiyor beni birilerine bagli bisey yapmayi sevmiyorum arada kahve icelim o muhabbet orada kalsın yeter kendimi dinlemeyi seviyorum alıştım böyle.

Şehir değişikliği yaptık ve esim burada mesailere kaldi 10-10.30 gibi gelirdi dediginiz gibi cok bunaldim şehri de tanımıyorum bilmiyorum okadar bunalmistim ki. Sonradan alismaya başladım şöyle ki kimseleri de tanimadigim icin yalnizliga alıştım aksam kendi istegime göre yemek yapip dizimin karsisina geciyordum esim de gelince caya yetisiyordu. Kitap dergilerim internet özellikle kk:) en iyi arkadaşım oldu haftasonları da geziyorduk yetiyordu bana. Niye geçmiş zaman kullanıyorum çünkü esim is degistirdi memlekete donuyoruz istedigimiz birseydi. Orada da cok calisacak ama bildiğim yer ne de olsa diyorum ailemiz var bukadar sıkılmam. Valla arkadaş da tutttum burada artik bunaltiyor beni birilerine bagli bisey yapmayi sevmiyorum arada kahve icelim o muhabbet orada kalsın yeter kendimi dinlemeyi seviyorum alıştım böyle.

canım zor bir durum,

.. idare edicen adam işinde gücün de ise sorun yok..

4yillik evliyim hep ayni sorun ustelik birde cocuk var hep ikimiz yalniziz ama alisilabiliniyor zamanla benim esimin kendi isi alismayip napicam size tavsiyem kafaniza uygun komsular falan edinmeniz en azindan bir kahve cay yaninda iki sohbet derken zaman gecer ben kizim kucuk oldugu icin pek yapamiyorum ama spor salonlarina falan gidebilirsiniz esinizi hayatinizin merkezi olarak gormeyi birakin bence tabiki insan esinin dizine yatip guzel bir film izlemdk iki sohbet etmek istoyor ama eldeki sartlar neyse ona gore davranicaz benim canim cok sikilinca aciyorum muzigi kizimla deli gibi dans ediyoruz napalim arkadasim elindekiyle mutlu olacaksin

sıkma canını canım 10 çokta geç bi saat değil. nişanlım 1 saat uzaklıkta çalışıyo gidiş dönüş toplam 2 saat ve 3 vardiya olarak çalışıyolar bi hafta sabah 6 da çıkıyo akşam 4 de evde oluyo. bi hafta öğlen saat 2 de çıkıyo gece 12de evde oluyo. bi hafta da akşam 10 da çıkıyo ertesi sabah saat 8 de evde oluyo. yani ben tam 1 hafta boyunca geceleri evde yalnız uyucam 1 hafta boyunca gece 12ye kadar evde yalnız olucam. her bi vardiya 1 hafta sürüyo

Esim isinden dolayi eve cok gec geliyor.. yeni evliyoz ilk aylardada cok skildm agladim evde yalniz kalmaya bir turlu alisamadim sonra kendime yapacak seyler buldum film kitap felan..ama simdi yine cok skildgmi yalnizligin beni bunalttigini farkediyorum..hic yapmadigim birseyi yapmaya basladim : evliligimi sorgulamak..

off..onu da hic uzmek istemiyorum elinde degil isi bu diyorum ama cok yoruldum bu yalnizliktan.

ben calisiyorum ucte evdeyim o aksam onda geliyor coktan uykum grlmis oluyor yoruluyorum tv izlerken uyuyakaliyorum.uzuluyorda..

yapacak birseyler bulmaya calisiyor yorgun yorgun gelip birde benim kaprisimi cekiyor..

Bu isi degistirme sansi ise yuzde sifir..

ne yapacagim.annemle babamla hergun gorusememki.gergun boyle yalnz oldugmu bilseler uzulurler diye demiyorum onlara...

Ayni durumda olan bayanlar..Alisir miyim buna ?

İlk zamanlar gerçekten zor gelir ama kendine ona göre bir düzen kur, istedğmz gibi olmuyor hiçbirşey, bende geç geldiği günlerde işten gelnce hemen uyuyorum, 4 de evde oluyorum, hemen uyuyup dinlenıorum, eşimde uyku sevmıyor zaten gece hep oturur, 2 saatlık uyku dinlendiriyor, uykumu almış oluyorum, geldiğinde geceye kadar birlkte zamanmz oluyor zaten, , bence sakın takma bunları, haklısın ama avantaja cevir durumunu, birbirnzın kıymetını daha cok anlıyorsunz böylece, haftasonlarını tamamen kendnze ayırıyorsunuz, tadı daha başka oluyor birlikte geçirebildiğinz 1 günün bile :)

Benim durumum daha vahim.hafta sonu da yok.hafta içi 11,11.30,hafta sonu 12 de geliyor.kendi isi .bende gecen rest cektim.oglum var ve bi aksam ailece yemek bile yiyemiyoriz.o geldiginde ben coktan uyumus oluyorum sabah 6 da kalkiyorum.Oglum bana hem arkadas hem es hem en iyi ugras.iyiki var canim oglum

Bugün 10da geldi mesela benimki ama kızamıyorum maddi durumlar düzene girene kadar gelecek seneye kadar böyle olacak napalım :26:

Ben senin yerinde olsam keyfini sürerim ev temizliği yapar yemeğimi yaparım dinlenirim bi güzel uzanırım kafamı dinlendiririm bedenimi dinlendiririm
Eşim geldiğinde güler yüzle kapıda karşılarım... Kalabalık aileden geliyorsan sıkılırsın normal aslında ama sanada dinlenmek için güzel fırsat
Sıkma kocanı ilerde bu günlerş çok ararsın :)))

O kadar iyi anliyorum ki seni yanliz degilsin ayrica daha vahim durumdayim esim satis isiyle ugrasiyo yurt ici yurt disi seyahatler istanbuldaysa aksam anca 10 da evde oluyo bende isten 5 te cikan bi insanim dusun yanlizlik boguyo resmen ben cozumu cocukta goruyorum allah nasip ederse o zaten butun vaktimi alir

sabah 9 da çıkıyo gce 12 de geliyor.5 senedir evliyiz.ben o gelince uyuyorum.Eğer dükkanımızda eleman olursa gündüz uğrar.Yoksa ki şuan yok gece 12 de geliyor...Böyle garip bişey işte alışıyor insan zor olsada........

belki sey yapabilirsiniz madem 3te eve geliyorsunuz, bir öğlen sekerlemesi yapıp aksam esiniz gelince uyuyakalmak yerine belki daha canli karsilarsiniz hem de uyurken zaman da gecmis olur bir tasta iki kus :}

Back
X