Esim isinden dolayi eve cok gec geliyor.. yeni evliyoz ilk aylardada cok skildm agladim evde yalniz kalmaya bir turlu alisamadim sonra kendime yapacak seyler buldum film kitap felan..ama simdi yine cok skildgmi yalnizligin beni bunalttigini farkediyorum..hic yapmadigim birseyi yapmaya basladim : evliligimi sorgulamak..
off..onu da hic uzmek istemiyorum elinde degil isi bu diyorum ama cok yoruldum bu yalnizliktan.
ben calisiyorum ucte evdeyim o aksam onda geliyor coktan uykum grlmis oluyor yoruluyorum tv izlerken uyuyakaliyorum.uzuluyorda..
yapacak birseyler bulmaya calisiyor yorgun yorgun gelip birde benim kaprisimi cekiyor..
Bu isi degistirme sansi ise yuzde sifir..
ne yapacagim.annemle babamla hergun gorusememki.gergun boyle yalnz oldugmu bilseler uzulurler diye demiyorum onlara...
Ayni durumda olan bayanlar..Alisir miyim buna ?
off..onu da hic uzmek istemiyorum elinde degil isi bu diyorum ama cok yoruldum bu yalnizliktan.
ben calisiyorum ucte evdeyim o aksam onda geliyor coktan uykum grlmis oluyor yoruluyorum tv izlerken uyuyakaliyorum.uzuluyorda..
yapacak birseyler bulmaya calisiyor yorgun yorgun gelip birde benim kaprisimi cekiyor..
Bu isi degistirme sansi ise yuzde sifir..
ne yapacagim.annemle babamla hergun gorusememki.gergun boyle yalnz oldugmu bilseler uzulurler diye demiyorum onlara...
Ayni durumda olan bayanlar..Alisir miyim buna ?