Esi eve cok gec gelenler..neler yapiyorsunuz ?

Alisirsin canim alisirsin..

Sen en azindan calisiyormusun ben hem evdeim hem eşimin yüzünü gormuyrum 3 vardiye calisiyor geceden cikinca bütün gün uyuyor yemek yiyp bi cikio market pazar derken aksm olup evrede net belasi hic konusmuoruz diyalog 0

4-12 dyken ben uyumuş oluyorum çoğunlukla gunduzdeykende is cikisi annesine kosuo

Senden daha zor bi durmdaim sanirim beterin beteri var bak:))

Benim 3 yil oldu alismaya başladım sende alisirsin..

Neden bir yere gitme sansin sifir olsunki? Arkadaslarin ile bulus, bir yerde yemek yemeye gidin, disarda yürümeye gidin yada spor yapin, arada annenlere, kardeslerin yanina gidersen, ev isler ile ogras, yemek kitablari al yeni yemekler dene,.. bunlar yetmedi çesitli kurslar var kendini gelistirmek için,.. yani insan istediginde yapilcak çok sey var daha.

Elbette insan esi ile zaman gecirmek ister heleki yeni evli isen fakat esinde saat 10'a kadar çalismaya bayilmiyor heralde ama ekmek parasi diye gidip çalisiyor.

Hafta sonlarida çalisiyormu?

Canim biryere gidemiyoruz cogu zaman cunku adam saat onda gelince yazik kendisi de yorgun oluyor kalk bni gezdr diyemem ki.

haftasonumuz bir gun oluyor onda da kendimize birakildigi ya uc ya dort haftasonudr ki esim gercekten zaman buldgunda guzel eglendrir..sikayetci oldgum burda esim degil zamanszlik :(((

Dger haftasonlari neler mi yaptik.mutlaka misafr vardr.henuz ev gormeye gelenlerin arkasi kesilmedi..hic zoruma gitmez msafr agirlamak ama esim yok k.v ile gelen gideni agrlarim..zatenk.v bzdedr.gelinim haftasonu calsmiyor dye cok rahat takilir iki gun bzde.(haftaici esimi beni le beraber bekler-11 12de cani gtmek isterse gider..

boyle iste.aslinda sorun zamanszlik da degil tam olarak.o az zamanda da birbirimize kalamamak

eşimde gece çalışıyor..sabah geliyor..kahvaltı tv sonrasında yatıyor..akşam 7 gıbı gıdıyor ...böyle devır daım her gece ızınsız çalışıyor..
ben kendıme uğraş buldum...evlere ış verıyorum...kendımde yapıyorum..ınan hıc vakıt bulamıyorum...kucuk cocugum olmasaydı ısmek paklardı benı:)..
gercı ben 20 yılı devırdım dıyebılırım...
yenı evlıykende habıre dıdışıp dururduk aılesı vs...
şimdı gerıye baktığımda cok aptalmışım dıyorum...hıc kurnazlık yokmuş bende ..pata pat soyluyordum herşeyı eşime..
o yüzden burada acılan forumlardakı bazı yorumlara yaşadıklarımın tersı ornekler verıyorum..
gun gelecek cogu yaptığımız şeylerden pışman olacağız...
kendını dınle..hayata bak...ınsanları ızle..kımsesızler yurduna huzur evlerıne gıt gez...ıyımser ol...en onemlısı sabırlı ol...

kızlar bende aynı dertteyim. eşim çalışıyor akşam 5 buçukta geliyor ama zaman hiç geçmiyor. ben çalışmadığım için sabahtan bütün işleri halledip bi geçiyorum bilgisayar başına bi yandan tw bi yandan bilgisayar akşamları öyle getiriyorum birde hamileyim ben şimdi radyasyon içindemiyim :( ya bebeğime zararı olursa offf ya akşama kadarda yapacak bişey bulamıyorum ki anca böyle vakit geçiyor :(

kızlar bende aynı dertteyim. eşim çalışıyor akşam 5 buçukta geliyor ama zaman hiç geçmiyor. ben çalışmadığım için sabahtan bütün işleri halledip bi geçiyorum bilgisayar başına bi yandan tw bi yandan bilgisayar akşamları öyle getiriyorum birde hamileyim ben şimdi radyasyon içindemiyim :( ya bebeğime zararı olursa offf ya akşama kadarda yapacak bişey bulamıyorum ki anca böyle vakit geçiyor :(

Beste gelen adamin nesinden yakniyorsunnn biz ne yapalim :))

gerci sen de butun gun evde oldugun icin ayni oluyor hemen hemen degilmi.benim aksam ucekadar bir ugrasim isim var ama ona kadar bekliyorum bnde.ayni oluyor yani.

Esiniz yaninizdayken tadini cikarin..benim esim de cogu zaman nobette oluyor 36 saat hic gorusemiyoruz.tv kitap intrrnet yemek derken geciyor vakit..hem beklemek ozlemek de guzel..sevginizi artirir..

Esim isinden dolayi eve cok gec geliyor.. yeni evliyoz ilk aylardada cok skildm agladim evde yalniz kalmaya bir turlu alisamadim sonra kendime yapacak seyler buldum film kitap felan..ama simdi yine cok skildgmi yalnizligin beni bunalttigini farkediyorum..hic yapmadigim birseyi yapmaya basladim : evliligimi sorgulamak..

off..onu da hic uzmek istemiyorum elinde degil isi bu diyorum ama cok yoruldum bu yalnizliktan.

ben calisiyorum ucte evdeyim o aksam onda geliyor coktan uykum grlmis oluyor yoruluyorum tv izlerken uyuyakaliyorum.uzuluyorda..

yapacak birseyler bulmaya calisiyor yorgun yorgun gelip birde benim kaprisimi cekiyor..

Bu isi degistirme sansi ise yuzde sifir..

ne yapacagim.annemle babamla hergun gorusememki.gergun boyle yalnz oldugmu bilseler uzulurler diye demiyorum onlara...

Ayni durumda olan bayanlar..Alisir miyim buna ?

aşta çok sıkılıyorum diyince çalışmıyorsunuz sandım. 3 de geliyormuşsunuz çok da erken bir saat değilmiş. hiç işiniz olmuyor mu yemek temizlik ütü. Bu kadar sıkılacak vakti nasıl buluyorsunuz şaşırdım doğrusu

Back
X