Eşi ile kopukluk yaşayanlar!

tugden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
7
0
36
İstanbul
kımle konussam benm kocam böle iyi söle iyi kolu komsu bu ayakta ...anneye anlatsan para kazanıomu evet anne,dövuomu kızım yok anne ,aldatıomu yavrum sanırım yok anne yakalamadm yanı,tamam daha ne ıstıon ıyı kocaaa...aradıgım şeyi anlayan arkadaslar varmı acaba???

ilgi sevgi arıyosun
insanlık yani
bu zamana kadar bulamadınmı
bundan sonrası için hiç ümitlenme

inan çok çok az kişi mutlu artık. herkes söylemiyorda ondan mutlu zannediyorsun, yada öyle duyuyorsun.. ne kadar süre oldu evleneli bilmiyorum ama been 14. yıldayım. önceleri daha kötüydü aramı. şimdi allahıma şükür beni biraz daha tanıdı, daha iyiyiz diyebilirim. yıllar gerekiyor bunun için.. ama şöyle çevrene bakarsan, ne doğru düzgün bir ilgi nede tatlı bir sohbet var. bunlar benim içine geçerli ama ne yaparsın.. ya bu ... güdeceksin. ya bu diyardan gideceksin hesabına dönüyor bizim durumlar :)) allah mutluluk versin yuvalarımıza, eşlerimizle birbirimize karşıda şirinlik ..

ilgi sevgi arıyosun
insanlık yani
bu zamana kadar bulamadınmı
bundan sonrası için hiç ümitlenme

ilgi sevgide deıl aslında dısardan bakarsan hatta ılgılının fazlası bı kocam varmıs gıbı duruo aradıgı ınsanın ıltıfattan yapıskanlıktan baska bısı hıc bır zamn edemedıgın bır muhabbet aradıgın tv karsısında uyumadıgı bı anı yakalayamamak bazende hobılerının tammen ayrı kulvarda kosturdugunu görrmek acıtan bazende ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…