Erkek İnfertilitesi Eşi klomen kullanıp faydası olan

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Asrtaaa

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2020
10
1
6
35
Arkadaşlar eşim varikosel ameliyatı oldu doktor üç ay sonra klomen kullanmamızı önerdi eşime bir de takviye gıda sorum eşi klomen kullanıp faydasını gören var mı yardımcı olursanız sevinirim

Canım benim eşim kullandı ama varşkodel ameliyatı olmamıştı sizde ise yarayabilir o yüzden benim eşimin fsh yüksek değeri o yüzden kötüydü klomen kullandıktan sonra sayı daha da azaldı ama dediğim gibi eşimin hormon sorunu var

Merhaba .Benim eşimin hormonlar gayet iyi normal ve varikosel yok .Bizde 2.aydayız şu an klomen kullanıyoruz .İlk ay her gün kullandık şu am gün aşırı alıyor eşim .İlk ay sonunda testte sperm sayımız çok düştü sıfırlandı hatta spermler .Doktor devam edin bu ay artacak dedi inşallah öyle olur ..Spermlerin yeniden üretilmesi 3 ayı buluyor çünkü .1 ay sonra tekrar sperm testi verecek eşim ama hala sayıda değişiklik olmazsa bırakacak klomeni.

Bizde üç ay sonra verdi kullanmamız için etki eder mi bilmiyorum bizim de ameliyattan sonra daha da düştü değerlerimiz

Biz de şimdi sayı ve hızda proplemimiz var inş işe yarar klomen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…