Erkek İnfertilitesi Eşi Klomen ve Evicap Kullananlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
simdi doktorun neden guven vermedigini anladim
biz de arkamiza bakmadan kacmistik oradan:)))))))))))

canım cevapların için çok teşekkür ederim önerebileceğin dr var mı ovulasyon testi hiç kullanmadım tek kullanımlık mı satılıyor ben hormon testlerimi yaptırdım bir sorun çıkmadı ama dr rahim filmi çekmedi

Arkadaşlar benim eşimin sperm sonucuna göre sayı ve dölleme yeteneği iyi fakat hareketleri yavaş çıktı ve klomen kullanıyor 2.5 aydır. Benim durumumda olup hamile kalan var mı acaba ??

benim eşimde aynı testi yaptırdı ve düşük çıktığı için dr. clomen yazdı. bize evicap yoktu . eşim kullanıyordu sonra burda bir arkadaş işi bilmeyen dr. lar yazıyor clomeni demiş. bende prof.dr. kaan aydos hocaya email attım. oda normal yolla gebelik düşünenler için hormon ilacı önermiyorum ben demiş. eşimde artık içmiyor. ben keçi boynuzu kürüne başladım. 2gündür onu yapıyorm.

Canım öncelikle geçmiş olsun. Benim eşimde krishazelin eşinin kullandığı ilaçları kullanıyor, klomeni ve proxeed plusu Kaan hoca söyledi. Diğerlerini ise kendimiz alıyoruz, vitamin oldukları için.
kaan aydos öneriyor mu önermiyor mu kafam karıştı

arkadaşalr benmde eşimin sperm sayısı normal ama hareketli sperm sayısı az %14 ileri haraketlisi eşimde 2 aydır klomen kullanıyor 1 kutuda l arginine monohydrochloride 250 gr kullandı kutu bitti tekrar yazdıracağız 1 ayda evicap kullandı malesef benim eşim çaksır suyu falan içmiyor 1 haftadadır keçiboynuzu pekmezine başladık bu hafta tekrar teste gidecek inş yükselmiştir bende pcos oldugundan tedaviye başlayamıyorum önce eşimin tedavi olması lazım bizim durumumuzda olup çcuk sahibi olanlar varmı arkadaşlar bu ilaçları kullanıp fayda görenler

Ay çok Merak ediyorum sonuçları buraya yazın hanımlar bize de ümit olun..

hiç kimse bişe yazmamış benim eşimde 1.5 aydır klomen kullanıyo pazartesi ialaç sonrası değerleri alıp yazıcam inşAllah konu baya eski ama kızlar burdaysanız bi ses verin:KK37::KK24::KK24::KK24:

Arkadaslar benim esimde klomen kullandi iki ay ve halada kullaniyor gunde yarim olarak (hormon yukselince yarima dusurdu dr). Ilac sizin eslerinizde de estradiol (ostrojen) hormonunu yukseltti mi ? Iyi yonde mi kotu yonde mi etki etti ?

Back
X