Esi kumar oynadigi icin onu terk edip mutlu olan varmi?

1a2a3a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2016
122
63
48
32
Kizlar eski konularimi okuyanlar bilir. 3 senedir esimin bu Kumar hastaligi yüzünden basim belada. Bu arada 9 aylikta bir bebegimiz var. MAGLESEF Esime ne kadar kizsamda sövsemde seviyorum onu ne yazik ki. Ama artik tak etti canima biktim Kumar yüzünden maddi sorunlardan, kavgalarimizdan.
Simdilik Annemlere yerlesmeyi düsünüyorum.
Ama önümüzdeki o zor sürecten cok korkuyorum. Gercekten Esinden bu nedenlerden dolayi ayrildiktan sonra mutlu olan var mi??

Ben varım.Sebeplerden sadece biri ve hatta en basitiydi.Ayrıldım kızım iki yaşında bile yoktu.Çok da mutlu oldum.Hiç pişman değilim.İkinci kez bile evlendim.Kumara bir kere bulaştıysa kurtaramazsın.Evinin çocuğunun rızkını yedirir bitirir.Tabi karar yine senin.
Konu dışi olcak ama benim bir akrabamin esi kumor oynuyormus sonradan cikti ortaya biraktim beni derk etme dedi bildigimiz kadariyla suan oynamiyor gayet mutlular birakmismidir sizce suan gayet mutlular

Sizin sevmeniz yetmez. O da seviyorsa vezgeçecek o illetten.

Kumara bulaşan bir daha kurtulamaz, emin ol şuanki halinden kat kat mutlu olacaksın.

Konu dışi olcak ama benim bir akrabamin esi kumor oynuyormus sonradan cikti ortaya biraktim beni derk etme dedi bildigimiz kadariyla suan oynamiyor gayet mutlular birakmismidir sizce suan gayet mutlular

Takip edin.Çok zor.Kumar oynayan kimle konuştuysam bırakamadığını söylüyor.Eski eşimin bir lafı vardı.Kumar içime yuva yapmış çıkmıyor derdi.Belli etmeden gözlemleyin.İnşallah doğrudur bırakmıştır.

Ben varım.Sebeplerden sadece biri ve hatta en basitiydi.Ayrıldım kızım iki yaşında bile yoktu.Çok da mutlu oldum.Hiç pişman değilim.İkinci kez bile evlendim.Kumara bir kere bulaştıysa kurtaramazsın.Evinin çocuğunun rızkını yedirir bitirir.Tabi karar yine senin.

Maglesef bizdede tek problem kumar degil. Bana bu 3 senenin icinde 3 - 4 defa siddet uyguladi. Onun kendine ait insanlardan uzak ayri bi dünyasi var sanal dünyada. Isinden dolayida ne dogeu düzgün bir araya gelip birlikte yemek yiyoruz nede birlikte uyuyoruz.

Benim eşim 2 tl lik iddia oynar ona bile çok kızıyorum ki kazandıgı para helal degil almam da yemem de diyorum.
Laf olsun maç takibi yapmak için diyor ama çok uğraştım kızdım bırakmadı.
Maddi olarak para harcamıyor 10 tl kazandıysa onunla oynuyor vermem de ama iş ileri boyuta ulaşırsa ben de boşanmayı düşünürdüm.
Yine de iyi alışkanlık değil.

Kumar oynayan bir insanın iflah olacağını sanmam. Bugün 300-400£ yarın oturduğunuz ev. Ben mi zayıf iradeliyim bilmiyorum ama facebookta makarasına oynadığım okeyden bile zor kurtuldum. Sorduğunuz soruyu siz cevaplayacaksınız. Şu an mutlu muyum diye bir sorun kendinize..

Maglesef bizdede tek problem kumar degil. Bana bu 3 senenin icinde 3 - 4 defa siddet uyguladi. Onun kendine ait insanlardan uzak ayri bi dünyasi var sanal dünyada. Isinden dolayida ne dogeu düzgün bir araya gelip birlikte yemek yiyoruz nede birlikte uyuyoruz.

Hiç uzatma bu işi derim.Yazık değil mi sana ömrün gidiyor.Bundan daha mutsuz olmayacaksın inan.

Konu açılalı bir yılı geçmiş ama dikkatimi çekti. Sonuç ne oldu acaba. Ben de eşimi kumar yüzünden sekiz yıl önce terkedip baba evine sığınmıştım iki yaşındaki kızımı da yanıma alarak.

Konu açılalı bir yılı geçmiş ama dikkatimi çekti. Sonuç ne oldu acaba. Ben de eşimi kumar yüzünden sekiz yıl önce terkedip baba evine sığınmıştım iki yaşındaki kızımı da yanıma alarak.
sız nasılsnız...bende dava actım...kumar

ne kadar oldu barısalı...bıraktıgına nasıl emın oldunuz..BIZIMKI aılesınden aldıgı paraları bıle eşim ıstedı ona vermek ıcın cektım dıyerek benı sucladı..aıle bılerek utanmadan bana saldırdı..bızımkınde hıc korku yok ahlaksız pıslık

Back
X