Koyu fenerbahçeli bir eşim var,bende galatasaraylıyım bu arada.Artık bu maç muhabbetleri beni çok sıkmaya başladı.Tv yi kırasım geliyor maç olduğu zaman...Eve digiturk te bağlattırmadım sürekli izleyemesin yada akrabaları toplamasın diye ama bu seferde dışarıda izliyor.Haftanın 2 günü mutlaka fb'nin maçı oluyor ,onun dışında eşim diğer yabancı olsun yerli olsun tüm takımların maçlarını tv verirse izler bunun dışında basketbol,boks maçları da var.Spor programlarını da unutmamak gerek, gece yatana kadar onları da izler.Birlikte izlediğimiz program yetenek sizsiniz ve alemin kralı.Eşim işten akşam 9'da geliyor ve gelince maç izlemesi birlikte kaliteli zman geçirmemize engel oluyor.Ara sıra film indiriyorum izliyoruz yada benim beğendiğim başka programlarıda açıyor sağolsun ama ömrümüzün sonuna kadar böyle gitesini istemiyorum...
Bu soruna bi çözüm bulan var mı? Ayrı odalar da takılmaya karşı olduğumdan bende kitap okuyorum o maç izlerken yada oğlumla oynuyorum.
Eşiniz maç izlerken sizler neler yapıyorsunuz,tepkiniz ne oluyor?
Bu soruna bi çözüm bulan var mı? Ayrı odalar da takılmaya karşı olduğumdan bende kitap okuyorum o maç izlerken yada oğlumla oynuyorum.
Eşiniz maç izlerken sizler neler yapıyorsunuz,tepkiniz ne oluyor?