Bende hem çalışıp hemde yavrumla genelde hep zaman geçirdim. İnanilmaz zor bi bebekti. Hala da öyle. suan 16 aylık. Koşmaya başladı sıpa. İşe gitmeyip evde olduğum zamanlarda genelde 7 15 gibi uyanirdi oğlum üzerini bezini değiştirip salona geçip yarım saat geçiriyorduk.yuruyemedigi zaman yere yatırıp hemen ya yumurta koyardim haşlamaya ya da geceden gözleme hazırlardım işte. Salon mutfak aslında mekik dokuyordum. Kahvaltı oyun safhasına kadar saat 9 buçuk 10 olurdu. Yarım saatte yatak odasında uyumadan önce oyun derken uykusu gelirdi. Bi saat bi buçuk saat uyurken ben oğlumun öğle yemeğini hazırlardım uyanınca da yemeğini yedirip emzirip kışın arabaya atlayıp AVM ye oyun alanına gittim. Bazen saklama kabına koyup yemeğini orda yedirdim. Değişiklik olsun diye . Geldik eve oyun akşam yemeği derken 8 buçuk gibi yatırdım. Çok zor oldu çünkü tek başımaydim genelde kv olmasına rağmen izin li olduğum zamanlarda hep basbasaydim oğlumla. Şimdi hava çok güzel şanslısın iz. Canınızı sikmayin stres yapmayın geçiyor inanın..