Eşi otomobiv sektöründe çalışan bayanlar yardımınıza ihtiyacım var :(

bence arkadaşım kocanı ikna edip çalışmalısın böyle bütün gün evde zaman geçmez başka meşgalende yok sende boğulursun onuda boğarsın sıkılırsın en güzeli çalışmaktır sen ona güveniyorsan oda sana güvensin

onun güvensizliği benide güvensizliğe sürüklüyo hiç bi meşgalem yok evde otur dışarı çık dolaş hiç bişi yok

Ben daha önce otelde çalıştım, bu şekilde eğitim amaçlı otel kapatılabiliyor.
İçiniz rahat etmiyorsa,
eşinizin gideceği otelin yanında başka bir otel daha vardır büyük ihtimal.
Bitişik otelden rezervasyon yaptırsın.
Eğitim dışı zamanlarında orda kalın.

Teşekkürederim arkadaşlar amacım bilgi almaktı yardımcı oldunuz. İçime su serptiniz herşey gönlünüzce olsun..:)

yani olası şeyleri değilde olanı söyleyin demek istedim ayrıca rica ettim.emir vermek gibi bi lüksüm olmadığınıda biliyorum. size neden dokundu anlamadım.

dokunan size dokunmuş kanımca... :3:
bırakın gitsin adam işine gücüne baksın. heryere sizi götürmek zorunda değil.
ya güveneceksin ya bu deveyi güdeceksin...mirmirmirmir

Canim kolay. oteli arayip egitim olan tarihlerde bos oda olup olmadigini sorarsin. tum odalarimiz tutuldu derse, olayi pekistirmek icin -Dogus otomotiv'in egitimi icin mi tutuldu, aslinda biz de ozellikle o egitim icin orada bulunmak istiyorduk dersin.

rezervasyon yapmaya kalkarsa rezervasyonunu yaptir ama ertesi gun arayip konfirm eedecgini soyle. odeme yapma. esine de de. ben de geliyorum:) rezervasyonu yaptirdim bile o tarihler icin dersin:)

hani kimse gelmiyordu vs vs diye kavga cikarma. guzel guzel git:)

ama gercekten o egitimler sikici. benim esimin de nisan sonu kemer de bir egitimi fardi. gittik ama acayip sikiciydi. tek iyi yani esimin arkadaslarinin hanimlarindan birkaci ile samimi olusum ve sikilmadan lobide havuz kenarinde vs oturmamizdi. yoksa denize vs giremiyorsun cunku is arkadaslarinin yaninda ayip oluyor- devlet memuru-
denize girme, duzgun giyin vs tam bir iskence.

ekimde gene vardi. ben gitmem dedim. ben gitmeyince esim de gitmedi.

haftaya Fransa'da egitimi var 5 gun. bizi goturmuyor:( cok da takmiyorum. bi halt edemez.

Canim kolay. oteli arayip egitim olan tarihlerde bos oda olup olmadigini sorarsin. tum odalarimiz tutuldu derse, olayi pekistirmek icin -Dogus otomotiv'in egitimi icin mi tutuldu, aslinda biz de ozellikle o egitim icin orada bulunmak istiyorduk dersin.

rezervasyon yapmaya kalkarsa rezervasyonunu yaptir ama ertesi gun arayip konfirm eedecgini soyle. odeme yapma. esine de de. ben de geliyorum:) rezervasyonu yaptirdim bile o tarihler icin dersin:)

hani kimse gelmiyordu vs vs diye kavga cikarma. guzel guzel git:)

ama gercekten o egitimler sikici. benim esimin de nisan sonu kemer de bir egitimi fardi. gittik ama acayip sikiciydi. tek iyi yani esimin arkadaslarinin hanimlarindan birkaci ile samimi olusum ve sikilmadan lobide havuz kenarinde vs oturmamizdi. yoksa denize vs giremiyorsun cunku is arkadaslarinin yaninda ayip oluyor- devlet memuru-
denize girme, duzgun giyin vs tam bir iskence.

ekimde gene vardi. ben gitmem dedim. ben gitmeyince esim de gitmedi.

haftaya Fransa'da egitimi var 5 gun. bizi goturmuyor:( cok da takmiyorum. bi halt edemez.

doğru söylüosunuz. bunları duymaya ihtiyacım vardı. sağolun gerçekten :)

Arkadaşım eşinize güvenin bence bişey olacagını sanmıyorum. Ben kadın oldugum halde çalıştıgım
sektör ve iş sayesinde senede 5-6 defa iş seyahatine çıkarım en az 5 gün
eşim asla bende aynı otele rezervasyon yaptırdım bende gelicem falan demez ki dese çok kızarım ne münasebet ben oraya iş için gidiyorum eğlenmeye değil. Birbirinize hayatı zindan etmeyin.

Doğuşta 5-6 yıl çalıştım. Bu tür eğitimlere de katıldım. Otel kapatmayı duymadım ama mümkündür. Tüm ülke çapındaki bayilerin satış ya da servis sorumlularına eğitimler düzenlenir ki bu da 1000 kişiye yakın demektir. Anlattığınız Antalya daki eğitime arkadaşımın eşi de katıldı.

Şimdi bu eğitimlere katılan biri olarak gözlemlerimi paylaşayım.

Bir kere eğitim saatleri dışındaki aktiviteler çok keyiflidir ve herkesin birbiriyle kaynaşması için yapılır. Akşam yemekleri, galalar, günlük turlar vs.. Eşlerle katılım konaklamalı programlarda genelde olmaz. Ama eşiniz oda ücretinizi öderse buna da kimse karışmaz sanırım. Ki benim eski eşim konaklamalı bir seminerin son 2 gününe gelmişti.

Şirket için bol dedikodu malzemesi çıkar..

Aslolan eşinize güvenmeniz. O eğitimler herşeye gebedir arkadaşım.. Siz önce eşinize güveneceksiniz. Zaten birşey yapacak adam eğitim falan da beklemez. İçine şüphe düşürüp, kimsenin günahını almak istemem ama tüm ülke çapında çalışanları kapsayan bir eğitimse kendini bilmeyen çok olur. O akşam yemeklerinde içip içip sapıtan çok olur. Eşinize güven derecenizi bilemem -umarım güveninizi kıracak bir geçmişi yoktur- ama temkinli olmakta fayda var. Gerçekten sizi götüremeyecekse gece gündüz demeyip sık sık arayın derim..

bu eğitimler zorunlu olabiliyor.otel kapatma mevzuu size mantıklı gelmemiş olabilir ama benim arkadaşım yine antalyaya eğitime gitmişti koca otelde sadece o şirketin çalışanları vardı yani otel kapatılmış zaten sezon zamanı değildi ve türkiye geneli bir eğitim olduğu için sayıda çoktu.şirket bazı bir eğitimse kalabalık olmayabilir ama türkiye geneli bir eğitimse otel kapatılabilir yani tam kapatma olmasa bilebir kısmını onlara tahsis edebilirler

benim arkadaşımın gittiği eğitimde tahmini 500 kişi içinde 10-15 kızdılar. onlar çalışan oldukları için mecbur gittiler.belki eşinizinde böyle bir durumu vardır ve okadar erkeğin içine sizi sokmak istemeyebilir.birde öyle bir ortamda eşleriyle gelmiyorsa genellikle sizi götürdüğü takdirde pek arkadaşlarıyla eğlenemez.sizi yalnız bırakamaz arkadaşlarıyla sohbete dalsa yalnız kalırsınız

bana yalan gibi gelmiyor.eşlerinize bu kadar güvensiz olmayın

kimsenin eşi gelmiyosa senin gitmen saçma olmaz mı, belkide bu yüzden ufak tefek yalanlar söylemiş olabilir
bence çok kafaya takmışsın bırak gitsin gelsin
sanırım seninde acilen bi iş bulman lazım ya da hobi

Ben de daha çalışmaya başlamamışken eşimin eski işyerinde 3 günlük seminere gittik oteli kapatmamışlardı ama. Öyle bir sıkıldım ki sorma, eşim orda yönetici olduğu için daha da bir dikkat etmem gerekti. Konuştuğuma, giydiğime zaten yaşıtımda bir insan bulamadığım için daha bir daraldım. Sonraları şirket pikniği, yemeği olunca hiç gitmek istemedim hatta tartışıyorduk ben istemiyorum diye. Gidersen sen de sıkılabilirsin canım sonuçta onlar orada eğitim görecek sen yalnız kalacaksın. Eşinle konuş, güven çok önemli. Yalnız şu olabilir, eşin iş arkadaşlarının yanında seninle rahat olamayacağını düşünerek oteli kapatmışlar diyebilir. Doğru da olabilir tabi en mantıklısı oteli rezervasyon için arayıp öğrenmek.

ben doğuş grubunda çalıştım. bu tarz toplantılar vizyon toplantısı adı altında yapılır ve eşler katılmaz. bizim her gittiğimiz toplantıda otel komple kapatılmıştı.. sonuçta sadece eşinizin çalıştığı ekibi değil, tüm türkiyede benze pozisyonda çalışanlar bir araya gelir. kısa toplantılar olsada genel amaç eğlenmektir. tüm müdürler,üst düzey yöneticilerde katılır. bu tarz toplantılar birazda şirketin prestijini gösterir.
eşiniz doğru söylüyor bence. bunda art niyet aramayın...

Back
X