• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama eşi özel bir ürün kullanan var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

maviruya

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
685
77
323
merhaba arkadaşlar..birşey sormak istiyorum..2. aşılamayı yaptırdık..1.de olmadı..ancak eşimin sperm sayısı ve hareketliliği düşük..ilk aşılamada 9 milyon hareketli iken,2.sinde 7,5 mlyn çıktı..hiç de umudumuz yok..ben bugün ibrahim saraçoğlu nun sitesinden özel bir kür sipariş ettim.."sperm sayısı azlığı" diye geçiyor..fiyatı da 167 ytl..içeriğini bilmiyorum ama denemeye değer diye düşündük..bu ya da buna benzer bir ürün kullandınız mı hiç? ya da güvenilir buluyor musunuz? faydası olur mu?:uhm:

Fındık, ceviz ve bademi havanda dövüp hakiki balla karıştır, tahta kaşıkla yeyin. sadece eşin diil sen de yiyebilirsin. Gerçekten spermleri arttırıyor. Bize de doktor söyledi.

merhaba arkadaşlar..birşey sormak istiyorum..2. Aşılamayı yaptırdık..1.de olmadı..ancak eşimin sperm sayısı ve hareketliliği düşük..ilk aşılamada 9 milyon hareketli iken,2.sinde 7,5 mlyn çıktı..hiç de umudumuz yok..ben bugün ibrahim saraçoğlu nun sitesinden özel bir kür sipariş ettim.."sperm sayısı azlığı" diye geçiyor..fiyatı da 167 ytl..içeriğini bilmiyorum ama denemeye değer diye düşündük..bu ya da buna benzer bir ürün kullandınız mı hiç? Ya da güvenilir buluyor musunuz? Faydası olur mu?:uhm:

merhaba mavirüya
benim eşimde de ileri hareket biraz zayıf..keçiboynuzu kürü uygulayın en faydalısı o derim...
7-8 adet keçiboynuzunu yıka.yarım lite kayanayan suya at 3 dk.ağzı kapalı kaynat.sonra altını kapa ve 20 dk dinlendir kayanttığın tasın içinde ağzı kapalı olcak yine.
Sonra suyunu süz eşin gece yatarken yarısını ve sabah açkarnınayarısını içsin
1 hafta hergün bu şekilde,daha sonraki günler sadece akşamları
bu kür 3 aylık cnm..
Ayrıyetten evicap vitamin alın 10 tl civarı eczaneden alın.
Sbaah akşam içsin.
Bir de bal+arı sütü+polen+ginseng karışımı yesin.aktarlarda söyleyince sperm azlığı diye,hazırları var bu karışımın...ama güvenilir bi aktar olsun cnm.
Eğer istanbuldaysan eminönü mısırçarşısında arifoğlu nu öneririm.

merhaba mavirüya
benim eşimde de ileri hareket biraz zayıf..keçiboynuzu kürü uygulayın en faydalısı o derim...
7-8 adet keçiboynuzunu yıka.yarım lite kayanayan suya at 3 dk.ağzı kapalı kaynat.sonra altını kapa ve 20 dk dinlendir kayanttığın tasın içinde ağzı kapalı olcak yine.
Sonra suyunu süz eşin gece yatarken yarısını ve sabah açkarnınayarısını içsin
1 hafta hergün bu şekilde,daha sonraki günler sadece akşamları
bu kür 3 aylık cnm..
Ayrıyetten evicap vitamin alın 10 tl civarı eczaneden alın.
Sbaah akşam içsin.
Bir de bal+arı sütü+polen+ginseng karışımı yesin.aktarlarda söyleyince sperm azlığı diye,hazırları var bu karışımın...ama güvenilir bi aktar olsun cnm.
Eğer istanbuldaysan eminönü mısırçarşısında arifoğlu nu öneririm.

peki ya sadece hareketlilikte varsa bir problem o zaman ne yapcazz

merhabalar
bende aranıza yeni katıldım ama uzun zamandır siteyi takip ediyorum
benim eşimdede spern sayısı oldukça fazla ama ileri hızlı oranı düşük
eşim hemen hergün üşenmeden balla tarçın ,zencefil karıştırıp sabah
akşam yedi fındık badem fıstığını eksik etmedi %5 lerdeki sperm hareketliliği
%14 çıktı ama yinede ilk aşılamamız tutmadı

Back
X