Erkek İnfertilitesi Esi Progeny m kullananlar???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bize de progeny m yazıldı eşime 3 ay kullandık, hemen etkisini gördük çok şükür gebelik gerçekleşti. Ayrıca vitamini de kullanıyorum progeny f. Fakat eczanede bulamıyorum bazen, internetten sipariş veriyorum. Eğer bulamazsanız bu siteyi öneririm, hemen geliyor. (www.bendismedikal.com)
Tüm bebek isteyenlere Allah nasip etsin inş

Bizde marttan beri kullanıyoruz değerlerimiz iyi sayılır varikosal var ama ilacın henüz bize bir güzelligi olmadı doktor 3 ay iç hayırlı haberi alirsin demişti bakalım temmuzda tekrar gidecek

benm nişanlıma da doktor verdi bu ilaçtan 6 ay kullanacak.. Etkisini gören var mı acba ? arkadaslar soğuk pres keçiboynuzu dediğinz bildiğimz keçiboynuzu pekmezi mi anlamadım

Bizim de morfoloji sorunumuz var bunu eşim eczaneden alıp içse sıkıntı olur mu acaba?

Merhaba progeny m ile yazdığınız gördümde. Size özel olmazsa bi sorum olacaktı eşinizin sıkıntosı neydi. Yani bizde kullanmaya başladıkta merak ediyorum sonuç alabilirmiyiz. Biz 2. Kez Varikosel olduk değerlerimiz çok düşük 6 milyon semen sayımız morfoloji de çok bozuk. Cevap yazardanız çok sevinirim

Merhaba arkadaşlar promen ile bu ilaç aynı özelliklere mi sahip bizim doktorummuz eşime promen verdide

Benim eşim kullandı varikosel vardı morfoloji 1 di 2 paket kullandı 2 ay boyunca yani günde 3 adet içti hamile kaldım onun dısında keçiboynuzu özü arifoglunun onu içti günde 2 yemek kasıgı sabah ve aksam tavsiye ediyorum

Merhaba benim eşim kullandı doktor toplam 2 kutu kullanmamızı söyledi 1.kutunun bitimine 5 gün kala hamile oldugumu öğrendim biz faydasını gördük

Back
X