esi sevgilisi erzurumda askerlik yapan haber alamayan varmı

ya canımcım bi paşapınarı diyo bi mimarsinan diye biliniyor diyo anlmadım gitti valla. seninki demi orda yoksambilmiyorumkismile

aaa tamam anladım eşim sölemişti bu yakınlarda 9 kişi gelecek diye.gelsinler evet ya az kişi olunca çok nöbet geliyo kocişime:kedi: benim eşim revirci,topuçu birliğinde.sizin birlik belli mi kuşum? şimdi nerede peki

valla lojistik bakım gibi bişey dedi canım, gelsin detaylı sorucam, şuanda balıkkesirde, Onbaşı olarak gidicekmiş.. Bişey sorucam komutanlar nasıl yaa benmki 2 gün geç gidicek, uçak biletini ozamana alabildi.. Bi sorun çıkıcak die çok korkuyorum.

ya kuzucum valla hiç bilmiyorum ama pek sevimli değillermiş öle anlatıyor eşim.hatta eşim 83lü o yüzden kendinden küçük baya üstü var biraz zor oluyor onun için.ama bilet bulamadıysa napsın canım kanat takıp uçacak değl ya erzuruma.bişe olmaz bence ya

Yaniii :)) Bizde öle düşünüyoruz ama bakalım canım yaa gıcıklıkları tutar belli olmaz napcakları..Olmaz mı canım zor olur tabi, benmki 88li

ayy tıfılmış dahaakaydirigubbakcemile3 benimki geç kaldı tabi o ayrı konu.bakalım bi gitsinde erzuruma konuşuruz detaylı ne oldu ne bitti.ne mezunu tatlım enişte

sevgili canım :)) Üniversite terk canım.. On başı 2 ay sonrada çavuş olucam dedi, nasıl rahat edicekse öle olsun yaa :) Tabi canım geçsin Erzuruma anlatırım sizede ;)

ayy keşke terketmeyeymiş valla işi zor azıcık.eşim anlatıyorda durup durup iyiki okumulum diyor uzun dönemleri biraz zorluyorlarmış.felaket tellallığı yaptım biraz amabilmiyorumkismile sonuçta kendini sevdirip bişeye karışmadıktan sonra sorun olmaz ya.canım yaa kıyamam nasıl özlemişsindir şimdiden dimi.sık sık arıyor mu bari..bizimki günde en az iki kez arıyor ankesörlüden ben geri arıyorum onu.haftasonu msnden görüşüyoruz ama yetmiyor 11 aralıktan beri görmüyorum yaaa anlatılır gibi değil inanki

ayy keşke terketmeyeymiş valla işi zor azıcık.eşim anlatıyorda durup durup iyiki okumulum diyor uzun dönemleri biraz zorluyorlarmış.felaket tellallığı yaptım biraz amabilmiyorumkismile sonuçta kendini sevdirip bişeye karışmadıktan sonra sorun olmaz ya.canım yaa kıyamam nasıl özlemişsindir şimdiden dimi.sık sık arıyor mu bari..bizimki günde en az iki kez arıyor ankesörlüden ben geri arıyorum onu.haftasonu msnden görüşüyoruz ama yetmiyor 11 aralıktan beri görmüyorum yaaa anlatılır gibi değil inanki

Canım yaa benmki yemin töreninden sonra geldi 3 gün gördüm şimdi 1,5 aydır göremiyorum ama herzamn arıyo, telefonda var geceleri mesaj çekiyo şimdilik çok güzel gidiyo 2 gün sonra geliyoda zaten ama asıl Erzuruma gidince başlıyo askerlik napıcaz bilmiyorum yaa.. 1,5 ay bile zor geçti şimdi 5 ay hiç göremicem haftasonları msnden bitek artık ama onunda yeticeğini sanmıyorum.. mafoldumben

hele birde evli olsan emin ol herşey daha da zor bebeem.bu arada tel olayına dikkat edin daha dün arama yapmışlar.geçenlerde de birinde tel yakalanmış 15 hapis cezası o yüzden riske atmayın sakın.eşime telefonunu yolladım ama emanette duruyor haftasonları alıyor sadece.yoksa istemem mi gece nöbetlerde kocişimle hasret gidermek aaah ah.allah sabır versin bizeeeee.evlilik ne zaman

Zaten götürmeyi düşünmüyo şimdi rahat diye yanında, Evlilik için daha erken bizim için ben 18 yaşındayım o 22 bi 3 sene sonra inşallah.. Büyüsün önce, işini kursun sonra yanii hihoyyyt

ayyy bıcırıklar siziiii.inşallah canım önce iş tabi hayırlısı olsun ama en önemlisi aşkınız daim olsun

Aminn canımm inşallah, Sonuna kadar giderr.. Boşuna beklemiyelim bizdee :))))))

Back
X