Eşi,sözLüsü veya nişanLısı esnaf oLan varmı ?

Hayat87

♥αşĸıм,oğlυм ve &
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2008
1.433
11
116
37
Kocaeli
İyi geceLer herkese...
Benim sözLüm eLektronik teknisyeni yaLnız haLa üniversiteye devam ettiği için çaLışmıyor..Babası(kayınpederim) emekLi oLdu emekLi parasıyla bir iş kurmak istedi bize gelecek olsun diye ve bugün gittiler küçük bir şarküteri tarzı bir yer almışlar çerez çikolata sigara kuruyemiş vb..şeyler olan bir yer ve şimdi benim aşkım tüm gün orda durucak sabah 8 gece 10 bazen 12 senağlama Ben istemedim sırf bu yüzden yüzünü göremedikten sonra parayı napiim ben dedim o da haklı olarak para biriktirmemiz lazım bak nişanımız düğünümüz olucak diyor..Bir yönden haklı ama ben yinede üzülüyorum..Benimle aynı sorunu yaşayanlar varmı aranızda :çok üzgünüm:

Bence mutlu olmalısın..
Millet iş iş diye ağlarken ne mutlu kayınpederin kurulu bir düzen sunmuş sözlüne ve sana..:1hug:
Aradabir yanına gidersin..
Hem yardım etmiş olursun hem sevdiğini görmüş olursun..
Allahım hayırlı ve bol kazanç versin inşallah:Saruboceq:

Laale ablaya katiliyorum, bencede güzel birsey bu..
Paraniz olmasa, nisan dügün yapamayacaksiniz bunu düsünün birde.
Biraz sabredin, sevdigini senede sadece bir kez görenler var..

Mutluluklar..

İyi geceLer herkese...
Benim sözLüm eLektronik teknisyeni yaLnız haLa üniversiteye devam ettiği için çaLışmıyor..Babası(kayınpederim) emekLi oLdu emekLi parasıyla bir iş kurmak istedi bize gelecek olsun diye ve bugün gittiler küçük bir şarküteri tarzı bir yer almışlar çerez çikolata sigara kuruyemiş vb..şeyler olan bir yer ve şimdi benim aşkım tüm gün orda durucak sabah 8 gece 10 bazen 12 senağlama Ben istemedim sırf bu yüzden yüzünü göremedikten sonra parayı napiim ben dedim o da haklı olarak para biriktirmemiz lazım bak nişanımız düğünümüz olucak diyor..Bir yönden haklı ama ben yinede üzülüyorum..Benimle aynı sorunu yaşayanlar varmı aranızda :çok üzgünüm:

Canım seni anlıyorum. Ama sözlünde haklı. Parasız olmuyor. Sen dua etde işler yolunda gitsin:teselli:
Bu arada kayınpederin emekli olmuş dedin o da durur arada. Yani yardımcı olur. Sizde bişeyler yaparsınız herhalde?
Öyle bir şasınız yok mu:uhm:

Vaooov bir de 6 ay kalmış şurada düğüne!!!:1shok:
6 ay dediğin nedir ki?
İnan bana düğün telaşıydı,alışverişiydi,zaman nasıl geçer anlamazsın kavuşursunuz birbirinize hemen..:1hug:
Mutluluklar dilerim..

Canım seni anlıyorum. Ama sözlünde haklı. Parasız olmuyor. Sen dua etde işler yolunda gitsin:teselli:
Bu arada kayınpederin emekli olmuş dedin o da durur arada. Yani yardımcı olur. Sizde bişeyler yaparsınız herhalde?
Öyle bir şasınız yok mu:uhm:

Kendi aiLem açısından maddi sorunumuz yok Allaha şükür bende çaLışıyorum zaten aiLeLere yük olmak istemiyoruz fazLa hayırLısı artık teşekkür ederim yorumLarınız için a.s.

Vaooov bir de 6 ay kalmış şurada düğüne!!!:1shok:
6 ay dediğin nedir ki?
İnan bana düğün telaşıydı,alışverişiydi,zaman nasıl geçer anlamazsın kavuşursunuz birbirinize hemen..:1hug:
Mutluluklar dilerim..

Az kaLdı ALLah'tan ya teşekkür ederimm :1hug:

İşin maddi boyutunda sonuna kadar katılıyorum geçim kolay değil ve eşinde bunun derdinde sende destek ol canım....

Ama ben iyi bilirim esnaf eşi olmanın zorluklarını, eşimin internet cafesi vardı evlendikten sonra beraber çalıştırdık ne gecemiz ne gündüzümüz belliydi, hafta sonları bile bizim değildi....

3 sene katlandık, ekmek yedik inkar etmiyorum etmemde...

Şimdi eşim özel bir şirkette personel olarak çalışıyor, eskisi gibi kazanmıyoruz ama daha çok beraberiz...

İnşallah sizinde böyle düzenli bir işiniz olur ileride....

Hakkınızda hayırlısı olsun canım....

Şimdi hadi neyse diyorum idare etmeye çaLışıyorum aLıştırmaya çaLışıyorum kendimi ama ya evLenince düşünsenize ya sabah bi gidicek erkenden taa geceye kadar :çok üzgünüm: eee niye evLendim der insan :çok üzgünüm: inşaLLah hayırLısı oLur :Saruboceq:

Kendi aiLem açısından maddi sorunumuz yok Allaha şükür bende çaLışıyorum zaten aiLeLere yük olmak istemiyoruz fazLa hayırLısı artık teşekkür ederim yorumLarınız için a.s.

Ben diyorum ki kayınpederinde arada sırada orada durmaz mı? Bunda bişey yok ki.Bunun hastalığı var. İyi günü var kötü günü var o zmanlarda kim durucak dükkanda yani. Düşünülmüştür bu herhaldekaydirigubbakcemile5

İyi geceLer herkese...

arkadaşlar abd ve ingilterede domuz eti satılan yere şarküteri ismi verilir.

eğer siz domuz eti satmayacaksanız, çerez,çikolata vb şeyler satacaksanız neden bakkal kelimesini kullanmıyorsunuz?

keşke kendi mesleği ile alakalı bir yer açsa idiniz.her köşe başı bakkal,market zaten.
sonuçta kendi yerleri olduğu için sanırım biraz daha erken işi bırakabilir

arkadaşlar abd ve ingilterede domuz eti satılan yere şarküteri ismi verilir.

eğer siz domuz eti satmayacaksanız, çerez,çikolata vb şeyler satacaksanız neden bakkal kelimesini kullanmıyorsunuz?

keşke kendi mesleği ile alakalı bir yer açsa idiniz.her köşe başı bakkal,market zaten.
sonuçta kendi yerleri olduğu için sanırım biraz daha erken işi bırakabilir

Ben burda bir derdimi sorunumu payLaşarak rahatLamak istiyorum sen bana niye şarküteri keLimesi kuLLandın diyorsun iLginç...

Ben diyorum ki kayınpederinde arada sırada orada durmaz mı? Bunda bişey yok ki.Bunun hastalığı var. İyi günü var kötü günü var o zmanlarda kim durucak dükkanda yani. Düşünülmüştür bu herhaldekaydirigubbakcemile5

cnm kayınpederimLe konuşmuş sözLüm vardiyalı çaLışır gibi duraLım demiş haftada da bir gün biri tam dursun diğerinin izin günü oLsun demiş gaLiba çözüLücek sorun :1hug:

Ben burda bir derdimi sorunumu payLaşarak rahatLamak istiyorum sen bana niye şarküteri keLimesi kuLLandın diyorsun iLginç...

farkındaysan başka şeylerde yazdım..kendi mesleği ile ilgili bir yer açsa idiniz daha iyi olurdu dedim..birde erken çıkabilir işinden sonuçta size ait bir yer dedim
para kazanmak kolay değil...herkes böyle çalışıyor...benim eşimde sabah 8 akşam 10-11 çalışıyordu...maalesef hayat kolay değil..evlenmekte...
ayrıca yanlış yazmışsın..bunu sana ifade etmek istedim..böyle bir tavır almana gerek yoktu.

Canım bende aynı durumları yasamıştım nişanlıyken
ve eşim derdi ki biraz anlayışlı ol yuva hazırlıyorum ikimiz için diye söylerdi.
Bende güzel günlerin yakın oldugunu söylüyorum sana biraz sabır canım..

Canım bende aynı durumları yasamıştım nişanlıyken
ve eşim derdi ki biraz anlayışlı ol yuva hazırlıyorum ikimiz için diye söylerdi.
Bende güzel günlerin yakın oldugunu söylüyorum sana biraz sabır canım..

Teşekkür ederimm :1hug: inşaLLah herşey iyi oLur :Saruboceq:

bence bu kadar üzülmene gerek yok.
şu anda daha evlenmediğiniz için gece gündüz çalışsın para biriktirsin.
hazır dükkan kurulmuş sonuçta bu çok güzel birşey. millet işsizlikte kırılıyor.
evlendikten sonra da baktınız kendinize vakit kalmıyor hiç; güvenilir bir eleman alırsınız -tanıdık falan- belli saatlerde o durur; o zamanlarda size kalır.

canım benimde eşim esnaf bizimde gümüş dükkanımız var ... ilk başlarda biraz sıkılabilirsin ama endişe etme sonradan alışırsın ve sende hemşireymişsin bak seninde işin vardıyalı olur herhalde benim bildiğim öyle .... nişanlın evlenince bi elaman tutar güvenilir biri senin iş saatlerine göre ayarlar kendini hem kayınpedewrinde varmış emeklide demişsin oda durabilir... elbetteki zorluğu olcak ama napalım hayat zor heleki ekmek kazanmak dahada zor... nişanlın bu market işini yoluna koyarsa ilerde kendi işinide yapar endişe etme canım biraz sabır sadece ben yoluna gireceğine inanıyorum...

bnim sözlümde esnaf...

yani gıda işleriyle uğraşıyor ve gündüz 3 gibi gidip sabah 5 te gliyor yada 6 bellirsiz yani.. tüm günde uyuyoo..

ama şuan tek şansımız sabah kapatıp bize geliyor beraber uyuyoruz. yanında iki eleman çalıştırıyor duruma göre daha uzun zaman geçirebiliyoruz..

belki seninki de yanına çırak alır. tüm gün o beklemez annesi babası kardşide yardım eder.. yada snde onunla orda bekleyebilirsin.

dünyada ne dertler ar bir işi olduğu için sevinmelisin.

Back
X