• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esi tarafindan giysi benzeri hediye alan bayanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi benim_dunyam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

benim_dunyam

Ziyaretçi
arkadaslar benim esim bana begendigi giysi ic camasiri gorunce alir yalniz basina bile tatildeydik istanbulda bayagi aldi almanyada yasiyoruz burdada sik sik yapar rahattir cekinmez bir ic camasiri magazasina giderken birde sorar soyle varmi felan diye bazen kadinlar saticilar yani sasirir pek cok kadin bunu bilmez der ben sikaetci degilim tab sadece merak ettim size soruyorum cok seviyorum sana birseyler almayi diyor sizinde esleriniz boylemi yoksa benim esim anormalmi?

arkadaslar benim esim bana begendigi giysi ic camasiri gorunce alir yalniz basina bile tatildeydik istanbulda bayagi aldi almanyada yasiyoruz burdada sik sik yapar rahattir cekinmez bir ic camasiri magazasina giderken birde sorar soyle varmi felan diye bazen kadinlar saticilar yani sasirir pek cok kadin bunu bilmez der ben sikaetci degilim tab sadece merak ettim size soruyorum cok seviyorum sana birseyler almayi diyor sizinde esleriniz boylemi yoksa benim esim anormalmi?

Neden anormal olsun ki..kafamçokkarıştı
Her adam sevdiği kadının üzerinde kendi beğendiği bir giysiyi görmek ister..:asigim:
Ha iç çamaşı ha normal kıyafet..
Ne fark eder ki?
Parası varsa gider alır hediyesini..
Hemen herkesin yaşadığı bir durum bu...opuyorumnanaktan

yok valla kaç senelik evliyiz iç çamaşırı almadı
beğendiği b,işey olursada önünden geçerken kaş göz işareti ve yarım ağızla anlatır
bende istemem zaten almasını
ne yani ;bu eşinize olurmu
hımm sizinkinden büyük eşimn göğüsleri :roflol:

:roflol:

almışlığı vardır. :roflol:

ay bence çok güsel keske benim esimde bana alsa iç çamaşırı sositososito

Şimdiye kadar çok kıyafet aldı ama iç çamaşırı almadı. Hatta bazen bana niye beğendiğin iç çamaşırını almıyorsun derim. Utanırım diyor. Doğru söylüyor. Kendisine bile iç çamaşırı alamaz ben alırım. En fazla kendisine alırsa büyük giyim mağazalarındaki çamaşır reyonundan doğru düzgün bakmadan (neredeyse gözü kapalı) alır. :kedi:

kendi başına iç çamaşırı almadı hiç..

bana iç çamaşırı hediye etmek istediğinde bir bahane ile beni çarşıya çıkarır ve sanki fikir o an oluşmuş gibi hadi sana çamaşır alalım filan yapıp benimle girer mağazaya ....sağolsun bana bişeyler almak onu çok mutlu ediyor

başka şey kıyafet falan tamam da ama iç çamaşırı almaz ama interneten baktı yolladı bana bunu alıyorum dıe ama small bedenmiş bense xl ona bakmamış o yuzdende kısmet olmadı zaten ben cok seviyorum ve cok alıyorum onun magazaya gıdıpte almasını da istemem açıkçası ....

Saolsun benimkide sürekli birşeyler alır bana :)
Her dışarı çıktığında küçükte olsa birşey alır iç çamaşırı değil ama malum daha sevgiliyiz kaydirigubbakcemile3

yok valla kaç senelik evliyiz iç çamaşırı almadı
beğendiği b,işey olursada önünden geçerken kaş göz işareti ve yarım ağızla anlatır
bende istemem zaten almasını
ne yani ;bu eşinize olurmu
hımm sizinkinden büyük eşimn göğüsleri :roflol:
ayy ben yazacaktım tam :)) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aklıma bi fıkra geldı musadenızle anlatayım ;

kadının biri koydeymıs ilçeyede gitmeye vaktı yokmus kocasına demıs bana sutyen alırmısın die.. kaydirigubbakcemile2
kocasıda tmm demıs.. zemuszemus:jeyyar:
adam iç çamasır satan yere gitmiş ,tezgahtar kıza demıs , utana sıkıla işte surdan beyz bi sutyen verırmısınız demıs.. :kedi:
satıcı kızda bedeni kaç deyınce adam afallamıs :1shok:
adam ; '' aha şu avucumdan biraz buyukce ''die tarif etmıs kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ya benim eşim bana ne zaman hediye alıcak çok merak ediyorum..

Ölmeden görsem o günleri ahh ahhh!!!

esim bana begendigi bisey gorurse alir ustelik cok zevklidir bugune kadar aldigi herseyi begendim.Bazen birlikte alisveris yaparken bana bisey gosterir bende yok ben onu giymem derim oda ben aliyimda sen giyme der, eve gelince denerim ayyyy iyiki almisiz tatlimmm derim. Ic camasiri konusunda once unatgacti bana isaret ederdi bu guzelmis diye ama artik alisti.

iç çamasırı deilde kıyafet cok aldı ama iç çamasırı alsada garip gelmez neden gelsinki ha bikini almıstı ama oda sayılır

ıç çamaşırı almadı hiç,giydiğimde de hemen çıkarıyo zaten. Kıymet bilen yok :)) Bekliolar çekmecede. Çıkarma işlemi biraz gecikip, üzerimdeki iç çamaşırlarını gördüğünde ise, beğenisini dile getiriyor,inkar edemem :D
Ara sıra da pamuklu çamaşırlar alıyorum,gündelik kullanım için,oooohh ne rahat :))
Hem hamilelik filan olur, doğum yaparım kilo veremem, bu çamaşırlar bana hayli hayli yeter.

Ama kıyafet,eşofman filan alır eşim.

ben yüzsüzlük yapıp isterim ama alan yok bilmiyorumkismileinşallah bi gün güzel bi sürpriz yapar

benimki daha da yüzsüz.. kendi almadiği gibi aşkım yaa şundan al bundan al şu renk al bu renk al diyip durur.. hediye olarak geçen sene sevgililer gününde altın sarısı bi blüz almıştı bi kere giydim mümkünse bana kıyafet almasın yaa walla almasın o nasııııııııııl bir reeeeeeeeeeeenk kaydirigubbakcemile3 zevksizliğini tamamen kanıtladı bana yani.. belki de bi daha kıyafet istemiyim diye bilerek aldı o blüzü =)))

benim ömrüm de ha bire ikimizin resmleriyle isimleriyle alakalı bişiler yaptırıyo.. iyi güzel hoşta , resmlerimizi göre göre fenalık geldi.. bu sevgililer gününde resimle alakalı bişi yaptırmaz inş. ohaoldumsmile bence de giysi ya da çanta parfüm falan alsa daha iyi olur artık :uhm:

Back
X