• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşi tarafından sürekli iğnelenerek yaşayan varmı

cemed

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2012
78
4
118
İzmir
ben 3 yıllık evliyim 2. senemizden berisüren iğnelemeleri var hiç birşeyi beğenmiyo herşeyden beni suçluyo hatta şöyle söyliyim bigün kahvaltı yaparken birden boğazında lokma kaldı bende öksürüğü geçsin diye bir bardak su verdim bana senin yüzünden boğazımda kaldı dedi.ben ondan iyi şeyler duymayı beklerken o beni iğneliyo kendince espiri yaptığını sanıyo ama çok kırıcı oluyo onada söylüyorumkırıldığımı ama hiç umurunda değil ne yapıcam bilmiyorum çok seviyodum ama galiba soğuyorum eşimden ve evliliğimden.sizde böyle şeyler yaşıyomusunuz yada buna katlanmanın bir yolu varmı?

ben 3 yıllık evliyim 2. senemizden berisüren iğnelemeleri var hiç birşeyi beğenmiyo herşeyden beni suçluyo hatta şöyle söyliyim bigün kahvaltı yaparken birden boğazında lokma kaldı bende öksürüğü geçsin diye bir bardak su verdim bana senin yüzünden boğazımda kaldı dedi.ben ondan iyi şeyler duymayı beklerken o beni iğneliyo kendince espiri yaptığını sanıyo ama çok kırıcı oluyo onada söylüyorumkırıldığımı ama hiç umurunda değil ne yapıcam bilmiyorum çok seviyodum ama galiba soğuyorum eşimden ve evliliğimden.sizde böyle şeyler yaşıyomusunuz yada buna katlanmanın bir yolu varmı?

ne niyetle söyledigini en iyi siz bilirsiniz
şaka olup olmadıgını anlarsınız
eşinede hoşlanmadıgını bu şekilde ondan sogudugunu açıkca söyle

Merhaba.bende 1.5 yillik evliyim ve esim cok degisti.sinirlenince kufur ediyor.vuracakmis gibi yapiyor ve ailemle sik gorusmem kizdiriyor.bu evliligi daha fazla denemeli miyim bilmiyorum.sinirke karar vermek istemiyorum.

merhaba canım sana klasık cevap olarak bosan dıyemem, cok buyuk ımtıhanın, yanı ınsan esınden tatlı sevgı sozlerı beklerken boyle kırıcı kelımeler duyması cok kotu, benım fıkrımce sen ıyılık yapmaktan vazgecme,belkı bı gun oda anlar senı,ınsallah esın dduzelır canım hoscakall...

Back
X