Eşi Tese olacaklar Buraya*

Oo yapmazmıyız 4 senede neler yasadık neler.
Malesef azospermililerde sperm faktörü oldugu için gebelik elde etmek zor oluyor.
Üç kere transfer iki kere yumurta toplama yaşadım bu dört senede iki kez hamile kaldım birisi boş gebelik diğeri üç aylıkken sonlandırmak zorunda kaldık bebeğin kafatası oluşmamıştı. Daha sonra sıfırdan başladık tekrar yumurta toplandı dondurulmuş spermlerle deneyelim dedik bu sefer embriyo oluşmadı sperm kaynaklı olabilir dediler. Dondurulmuş spermleri kullanmaktan başka bir çaremiz yok onlar bitene kadar denemeye devam spermleri başka bir merkeze taşıdık şimdi adet olmayı bekliyorum tekrardan denemeye başlamak için🤷🏼‍♀️
Rabbim inşallah hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip etsin.Tüm isteyenlerin inşallah 🤲🏻 Hamile kaldığınızda transfer edilenler kaçıncı gün embriyosuydu acaba..Eşimde 3 aylık vitamin tedavısınden sonra tese oldu dondurulacak kadar değildi ama sperm bulundu 11 tane döllendi ama 3.günden sonra hiç kalmadı 5.güne gidemedi.6 aylık bir tedavıden sonra tekrar deneyeceğiz.

Rabbim inşallah hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip etsin.Tüm isteyenlerin inşallah 🤲🏻 Hamile kaldığınızda transfer edilenler kaçıncı gün embriyosuydu acaba..Eşimde 3 aylık vitamin tedavısınden sonra tese oldu dondurulacak kadar değildi ama sperm bulundu 11 tane döllendi ama 3.günden sonra hiç kalmadı 5.güne gidemedi.6 aylık bir tedavıden sonra tekrar deneyeceğiz.
Bizimkilerin hepsi 5. Gün embriyosuydu canım

Merhaba, aynı durumdan biz de muzdaribiz. 2 ay önce Spermogram testi 2 kez yapıldı aynı hastanede 0 canlı sperm çıktı. Eşimde FSH sınırda yüksek çıkıyor. bazen lh sınırda çıkıyor. Genetik testlerimiz ve ultrason sonuçlarımız temiz. Tüm sonuçlarımız bugün itibariyle elimizde ama ne yapacağımızı bilemiyoruz. En başından beri mikro-tese ve tüp bebek sürecinden geçeceğimizi biliyorduk en az 5 ürolog ile görüştük hepsi bizi hazırladı.
Maddi olarak zorlu bir süreç olduğunu biliyoruz ve hazırlanmaya devam ediyoruz manevi olarak hazırız. Henüz hiçbir görüş ve tedavi almadık. Ankara'da yaşıyoruz. Tecrübelerinize güveniyoruz. Yardımlarınızı bekliyorum.

Evet ayni durumdayiz sadece bizim azospermi sebebi genetik degil hormon yüksekliği hormonel diyelim..Buyuk ihtimalle tese olacak eşim inşallah çıkar tek korkum şuanda bu..bende adet olmayı bekliyorum bir iki gune olurum arayip randevu alacam ilaçlara baslicam.
biz de aynı durumdayız... Hakkınızda hayırlısı olsun

Merhaba, aynı durumdan biz de muzdaribiz. 2 ay önce Spermogram testi 2 kez yapıldı aynı hastanede 0 canlı sperm çıktı. Eşimde FSH sınırda yüksek çıkıyor. bazen lh sınırda çıkıyor. Genetik testlerimiz ve ultrason sonuçlarımız temiz. Tüm sonuçlarımız bugün itibariyle elimizde ama ne yapacağımızı bilemiyoruz. En başından beri mikro-tese ve tüp bebek sürecinden geçeceğimizi biliyorduk en az 5 ürolog ile görüştük hepsi bizi hazırladı.
Maddi olarak zorlu bir süreç olduğunu biliyoruz ve hazırlanmaya devam ediyoruz manevi olarak hazırız. Henüz hiçbir görüş ve tedavi almadık. Ankara'da yaşıyoruz. Tecrübelerinize güveniyoruz. Yardımlarınızı bekliyorum.
Merhaba esim bugun tese oldu ve bulundu doktor resmen testisler bitikti dedi bendende 31 yumurta cikti Bugün. İmkansiz gelirdi hep sadece dondurmak icin cikmadi bakalim embryolar oluscakmi

Merhaba esim bugun tese oldu ve bulundu doktor resmen testisler bitikti dedi bendende 31 yumurta cikti Bugün. İmkansiz gelirdi hep sadece dondurmak icin cikmadi bakalim embryolar oluscakmi
Sizin adınıza sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah bir sürü iyi kalite embriyonuz olur. Neden bitik dedi dr? Ilk teseniz miydi? Nerede yaptırdınız?

inşallah sağlıklı embriyolarınız olmuştur. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Merhaba 5. Embryo 5. Gune geldi gecen ay ilk transferimoldu negatif. Bu ay 2. Transferim oldu 7. Gundeyim sonucu bilmiyorum henüz. Geriye 3 tane kaldi bu da olumsuz olursa eger 3 u cozdurulup hangi 3 u iyiyse 2 tane transfer olucak sürec bu.
Bidaha ameliyat olma şansımız yok hersey bu kalan embriyolarımız 🙏 hakkimizda hayirlisi olsun bu durumlarada gelemeyebilirdik ...

Merhaba 5. Embryo 5. Gune geldi gecen ay ilk transferimoldu negatif. Bu ay 2. Transferim oldu 7. Gundeyim sonucu bilmiyorum henüz. Geriye 3 tane kaldi bu da olumsuz olursa eger 3 u cozdurulup hangi 3 u iyiyse 2 tane transfer olucak sürec bu.
Bidaha ameliyat olma şansımız yok hersey bu kalan embriyolarımız 🙏 hakkimizda hayirlisi olsun bu durumlarada gelemeyebilirdik ...
Merhaba tekrardan tüp bebek yaptıranlar arasında zor bir grupta olduğumuzu düşünüyorum ama Allahtan hiçbir zaman ümit kesilmiyor. Biz de p Martta eşim tese oldu. çok şükür sperm çıktı bende 22 yumurta toplandı. iyi kalite seçilen yumurtalardan ancak 8 tanesi döllendi. 5. güne biri iyi kalite diğer ikisi orta kalite olmak üzere 3 embriyo donduruldu. Bu süreçte sizin ve birkaç arkadaşın yardımı için teşekkür ederim. yer yer sorularıma cevap verdiniz dinlediniz teşekkür ederim. güzel haberlerinizi bekliyorum sevgiler.

Back
X