Bizim ki yüzde değildi iç çamaşırı bölgesinde kasık ameliyatıBir tanıdıgin yuzunde dikis izi vardi estetik olup goruntuyu biraz duzelttirdi sonra aldilar askeriyeye .Bence sonuna kadar gidin olmazsa baska is bakar
Bizim ki yüzde değildi iç çamaşırı bölgesinde kasık ameliyatı
Astsubaylik olmadı elendi biraz değil baya torpil dönüyor o işte
Uzmanlığı geçti bu sefer başka bir şehirde muayene oldu şimdi uzmanlığı kazandi
Şöyle diyim kuzum şu an 6 aylık bir eğitime gidicek eşim beni hiç sıkmadiKazandigi halde mi kafaniz karisik ?O zaman oturup birlikte karar vermelisiniz .Bu adam nerde olcak evi tasiyabilecek misiniz. O isteyken yalniz kalabilir misiniz bunların hepsini düşünün. Arkadasim uzmanla evlendi balayi bile yapamadan hop gorev cikti kiz kv de ve annesinde kaldi .Tabii bu da kolay değil lafi sözü oldu illa ki.2 yılsonra sartlar el verdi de birlestiler.
Sizi gerçekten anlıyorum abim de uzmancavustu ve emin ol 92 yılları bu dönemlerden daha zorduEsim 15 senedir uzmandi. Cok sukur birakti. Simdi bir fabrikada calisiyor. Cok daha rahatiz.
Disardan goruldugu gibi degil uzmanlik. Bunu bil.
Hem kendi evinde tek yasamayi ogrenmelisin. Cunku uzman olunca nobet, goreve gitme vs gibi seyler var.
Yeri geldi k.irak'a gitti 7.5 ay gormedim. Iki cocukla tek tabanca takildim. Her sene gorev cikiyor illa. 3 5 7 ay farketmiyor goreve gidiyorlar.
Once dogu cikacak. Zaten sehir merkezlerinden askeriye kaldirildi. Cogunlukla sinira yakin bolgelere gonderiyorlar.
Suan ohal devam ediyor. Yani askeriyenin en zor donemi.
Elini kolunu sallayani uzman yapiyorlar. Cunku son bikac senede 7 bin kadar uzman istifa etti. Esim ve arkadaslari da dahil.
Zor. Suan suriye irak vs yerlere gonderiyorlar goreve. Esim birakmasaydi o da ordaydi. Ve benim korkularim daha da buyuyecekti.
Yasamadan anlamazsin. Gercekten yipratiyor. Esim 37 yadinda. Adam cöktu resmen. Psikoloji de hergun biktim demekle geciyordu.
Birgun goreve gitti o kadar uzun surdu ki kucuk oglum babasini unuttu ve 3 ay yanina yaklasmadi.
Bense yillarca tek yasamaya alismistim.
Yani denem o ki zor bir meslek. Allah kolaylik versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?