Diger odadayken bile evde oldugunda ozluyorum her telefonu caldiginda izinliyken bile odum kopuyor bugunde mi godicek diye bazen o uyurken uyani telefonlari kapiyorum cocuk gbi seyahat etmesini cok seven ben otobuslerden nefret eder hale geldim telefonu 1 saat kapali olsa bisi mi oldu diye hbr arastirmaya falan basliyorum b defa birakti 10 gun calisti baska yerde dondu yine otobus denilen illete aramiza sogukluk giriyor sanki o uoldayken evdeyken problem yok yola gittiginde hot hot bi adam oliyor aevgiliyken nisanliyken boyle dwgildik daha fazla gorusuyoduk resmen 2gunde bir geliyodu veya ben gidiyodum faln her sabh yatagin obur ucuna bakiyorum geldimi diye geceleri uyku yok 35kiloya dustum .sabret diyor bilmem ne diuor 6-7aydir boyle ama geldiginde iletisim kuramiyoruz bitik bi halde geliyor zaten uyuyor ertesi gunde kimanda elinde sariliyor tv izliyoruz kinusucak bisi kalmiyor gbi evlenince cocuklastin diyor napim gitmesinden korkuyorum o kalmiyo ki geceler boyu bensiz ben kaliyorum tek basima evde psikolojim alt ust oldu iyice
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.