- Konu Sahibi tugbacozar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim eşimde varikosel ameliyatı oldu .inşallah en kısa zamanda gelicek bebişimizzzzz.hayırlısını versin yarabbimm..
inşşşşaaalllahhhhh en kısa sürede bizimle olurlar ..teşhısı nasıl konuldu acaba sakıncası yoksa ögrenebılırmıyım cnmmmm
amiiiiiiin inşallahhhh.
işte bebek istemeye başlamıştık olmadı olmadı olmadı gittim doktora bana 1 sene olmadan tedaviye başlanmaz dedi bizde 1 senenin geçmesini bekledik ama fazla beklemişiz 1.5 seneden sonra eşimle birlikte doktora gitmeye karar verdik.
eşim sperm testi verdi bende rahim filmi çektirdim.eşimde varikosel çıktı..
doktorumuz bize tek taraflı varikosel var dedi ameliyat esnasında diyer tarafıda açabilirim dedi.ameliyattan çıkınca çift taraflı varikosel oldu.6 ay geçti yani geçen hafta gittik test verdik.değerleri görünce bize çok az geldi ama doktorumuz bize yakında bebek bezi alırsınız dedi:)) ona göre değerler bihayli fazlaymış ilaç tedavisi falan uygun görmüyorum dedi.bakalım yaaa hayırlısı bekliyoruz işte.
bu arada eşim 7 aydır sigarayı bıraktı devamlı havuç yemekte ve sütün içine harnut pekmezi döküyorum içiyor.
işte bizim hikayetimiz kısa özeti bu ya sizinki nasıl bende merak ettimmm...
bende evlendıkten 5 ay sonra bebek istedim doktora falan gıttım.herşeyın yolunda dedi. eşimi araştırmadı 2iinci sene girdiginiz olmazsa gelin dedi. 1 seneyi tamamlammıza yakın hamile kaldım.ama 4 aylıkken düşük yaptım.eşimin babası vefat etti onun icin cok ayakta kaldı testislerinde agrı olmaya başladı. eskidende olrmusta pekte önemsememiş busefer agrıları artınca ben doktora götürdüm.iki taraafta var dedi ama soldaki daha baskınmış ameliyatta ikisini yaptı. bı vesileyle oldu. yoksa kısırlıga kadar yolu varmış. degerlerii çok iyiydi eşimin
çokk geçmiş olsun bebeğini kaybetmene inan çok üzüldüm.allahım en kısa zamanda yüzümüzü güldürsün mutluluğumuza mutluluk katsınn...
inşalllahhh canımmm. Umutluyuzzzz hepppp
umutlarda olmasaa zaten...............
-canım benim eşimde 5.5 yıl önce sol Varikosel den ameliyat oldu ama sperm sayısında hiç bir degisiklik yaratmadı gittik yine tüp bebek yaptırdık eşim boşuna bıçak altına yatmış oldu yani üstelik ameliyat tan sonra 1 yıl kadarda beklemek zorunda kaldık...[/QUOTE][QUOTE"baraniye, post: 38654634, member: 648996"]mrb arkaşlar benimde eşimde varikosel var sol tarafta ameliyat mı olsun yoksa direk tüp bebek mi yapalım bilemedim sizin fikirlerinizi alabilir miyim((1.5 yıldır evliyim...
oyy çok zor durum cnm allah kimsenin başına vermesin bide şu açıdan bakalım diyorum ameliyat olması sağlık açındanda iyi ilerde bir gün ben tüp bebekden çok korkuyorun nedense karar verdik geçen ameliyatabaraniaşılama t: 38733585 .!.:-canım benim eşimde 5.5 yıl önce sol Varikosel den ameliyat oldu ama sperm sayısında hiç bir degisiklik yaratmadı gittik yine tüp bebek yaptırdık eşim boşuna bıçak altına yatmış oldu yani üstelik ameliyat tan sonra 1 yıl kadarda beklemek zorunda kaldık...
-ben iki kere aşılama 2 kerede tüp bebek yaptırdım canım ama tüp bebeğin ilki tutmadı 2.sinde düşük yaptım kısmet olmadı yani. .. 3. Deneme için biraz ara verelim dedik o arada hamile kalmışım haberim yok test yaptırdığı mda 2 aylık olmuştu yavrum...Rabbim yazdıysa olur sabır göster mek çok önemli hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...[/QUOTE]oyy çok zor durum cnm allah kimsenin başına vermesin bide şu açıdan bakalım diyorum ameliyat olması sağlık açındanda iyi ilerde bir gün ben tüp bebekden çok korkuyorun nedense karar verdik geçen ameliyata(( cnm senin tüp bebekle oldu mu peki???
çok sevimdim gerçekten allah kucağına almayıda nasip eder. inş. ameliyat olduktan sonra aşılama yapılıyor mu cnm.[/QUOTE]-ben iki kere aşılama 2 kerede tüp bebek yaptırdım canım ama tüp bebeğin ilki tutmadı 2.sinde düşük yaptım kısmet olmadı yani. .. 3. Deneme için biraz ara verelim dedik o arada hamile kalmışım haberim yok test yaptırdığı mda 2 aylık olmuştu yavrum...Rabbim yazdıysa olur sabır göster mek çok önemli hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...
çok sevimdim gerçekten allah kucağına almayıda nasip eder. inş. ameliyat olduktan sonra aşılama yapılıyor mu cnm.
Canım bizimde 3 ay dolacak ama bi şey yok biz dede. Sizin değerler nasıldı yek taraflı mi ameliyat oldu esineşim ameliyat oldu 3 ayımız doldu hala bir şey yok(
Evet canim tek taraflı varikosel idi ben tam bir yıl sonra hamile kaldım suan 9 küsür haftalık ama kalp atışı olmadığı için kürtaj oluyorum yarın rabbim herkese nasip etsin inşallah..bizim deger ameliyat öncesi iyi dedi dr fakat ileri hız ilk dr testinde yüzde 15 idi 6 ay snra başka dr gittik yüzde 1 çıktı hemen ameliyat dedi..esim oldu testlerinde ileri hız hep 0 cıktı.sayıda daha da artış oldu morfoloji bizim 2 idi 4 oldu Vs Vs.dr yüzde 90 basarili oldu ameliyat demiştiCanım bizimde 3 ay dolacak ama bi şey yok biz dede. Sizin değerler nasıldı yek taraflı mi ameliyat oldu esin