• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşi varikosel olanbebek için uğrasan ama doktordan korkan kaç kişiyiz

ebrusen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
866
6
0
Bursa
2009 da mayıs ayında evlendim ve hemen bebek istedik uğrastık olmadı 9ay sonra adet gecikmesiyle doktora gittim doktor acele ediyosun kilo vermen gerekiyor dedi hiç eşinede bi test yapalım demedi
aradan 14ay gecmişti yine olmuyordu nnerde yanlış yapıyorduk ki biz yine gittik doktora beni muayene etti sadece iltihap var dedi bi ilaç yazdı ve eşimede spermiyogram istedi testi yaptırdık 17milyon çıktı bebek olabilmesi için 20milyonun üstünde olması gerekirmiş tabii biz yıkıldık asılama önerdi bizde ilaçla tedavi edilebilri diye düşündük üroloji uzmanına gittik ameliyst dedi ama biz baska doktoradaha gittik ilaç verdi biraz bitkisel takviyeler kullan dedi en son çare ameliyat dedi ve biz yine doktorumuza gittik bana kilo vermelisin asılama yapalım dedi bende çok korkuyorum utanıyorum ya tutmazsa doktorum tüp bebek ve asılama konusunda tecrübelimi bilemiyorum yumurta takibinden de utanıyorum ve hep geciştiriyorum doktoa gitmeyi 2 aydır adetim 20gün sonra geliyor acaba bebek mi deyip 5defa test yaptım negatif ne zaman göreceğiz acaba pozitifi eşimde gitmiyor doktora hep bitkisel seyler deniyor insallah olur diyorum benim gibi olanlar varmı doktordan korkanlar eşi varikosel olanlar bizde bu rada bilgilerimizi yasadıklarımıızı paylasalım

başlıkta varikosel demişsin ama konuda bahsetmemişsin..
eger eşinde varsa bu ameliyat olması lazım ki varikosel zaten bebek olmasına engel değildir..

bahsettim sperm sayısından falan varikosel demek sper sayısı az demek varikosel demek bebek olmaması demek doktorum böyle diyor ben böyle biliyorum konu acmakla yanlış yaptım sanırım basına böyle seyşler gelen yok herkez kendi derdinle meşgul

bahsettim sperm sayısından falan varikosel demek sper sayısı az demek varikosel demek bebek olmaması demek doktorum böyle diyor ben böyle biliyorum konu acmakla yanlış yaptım sanırım basına böyle seyşler gelen yok herkez kendi derdinle meşgul

Varikosel bir hastalık buda sperm üretimine zarar veriyor..
Duyup öğreneceğin çok şey var sende bizim topiğe gel
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...2-milyondan-76-milyona-yolculugumuz-1020.html

bence doktordan utanmaktan acilen vazgeçmek zorundasın.hem bebek isteyip hem doktor çekincen olması seni bu mutluluğa uzak kılar.bitkisel tedavi içinde havuç kürünü eşine öneririm aynı zamanda keçi boynuzu kürünü aynı sorun benim eşimdede mevcut fakat giderek iyilşeme kaydediyor fakat iyileşme ameliyat sanırım şart yinede doktorun tavsiyesi daha önemli!!
eşim ameliyat oldu.sonuç oldukça değişti.ameliyattan sonra bitkisel tedavi desteğiyle inşallah bebeğine kavuşursun

ben varim...en son yaptigimiz testte sayimiz sifir cikinca alel acele varikosel ameliyati olduk..henuz test yapmadik..ama umarim degerler yukselmistir...

Back
X