• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi eşi varikosel olup umut bekleyenler dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

mrymbgm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
27
0
36
Adana
kızlar benim eşim 3 ay önce varikosel oldu henüz sperm testi vermedik sabırsızlıkla bekliyoruz.bu süreç acaib yordu bizi.sizde öylemisiniz

esımdede cıft taraflı varıkosel var...fakat ılk denemmeızde rabbım evladımızı verdı bıze.4,5 bır kızım var rabbım herkese nasıp etsın ınsaallah..

benim de eşim çift taraflı varikosel vardı. ameliyat olalı 6 ay oldu. ben 2.5 ayında hamile kaldım ama malesef düşükle sonuçlandı. kürtajın üzerinden 2 ay geçti. geçen ay korunmadım ama bu gün yeni regl oldum. önümüzdeki ay inşallah hamile kalırım.

ya kızlar ben kendimi robotlaşmış hissediyorum artık belli bi süreden sonra sanki ona proglamlaşmışız gibi sizede öyle gelmiyormu

ya kızlar ben kendimi robotlaşmış hissediyorum artık belli bi süreden sonra sanki ona proglamlaşmışız gibi sizede öyle gelmiyormu

moral olarak bazen en dibe vurup bazende zirveye çıkıyoruz.İnşallah sizde ameliyat etkisini çabuk gösterenlerden olursunuz.5 ay bitmek üzere ama çok bir değişim yok bizde.

Bizim de 4ay oldu ameliyat olalı,henüz tahlil yaptıramadık,28martta randevumuz var,umarım değerler iyileşmiştir,4.5ay olcak tahlili yaptırdığımızda ameliyat olalı..Beklemek kötü,umarım en kısa zamanda bebişlerimizin haberini alırız..

benmde eşim çift taraflı varikosel oldu daha bi ay olcak ama ameliyat olalı biz yeniyiz yani inşallah olumlu sonuçlar alırız canım yaa evet bi süre sonra sanki ödev gibi yapıosun ama aslında buda kötü tabi sen gönlünü ferah tut ve olacağınıdüşün olumlu düşün beklemek çok zor ama Rabb im den istemekten başka çaremiz yok canım

kızlar bizim de 2.5 ay oldu tektaraflı varikoseldi bizimki.bakalım umutla bekliyoruz.bu ayın sonunda testimiz var.inşallah bi sorun çıkmaz.Allah'ım hayırlısını versin inşallah.tez zamanda kavuşalım bebişlerimize...

ben de varım arkadaslar. moralım bozuk. esımın dıkıslerınde sızıntı seklınde kanamalar oldu. dıkışler mı acılıyo dıye tedırgınız. doktor enfeksıyon dedı ama... ay hayırlısıyla su 3 ay gecseydı bı..

benim eşim dede tek taraflı varikosel var. ilk duyduğmuuzda test sonucu 11 miyon falandı sonra kürler flan 20 milyon oldu hareket 0 dı. sonra aradan baya zaman geçti bir macun duydum. balın içine bir sürü baharat katılarak yapılıyor. 1 kg balı öyle tüketti ama biz yine sonuç alamadık. test yaptırıp değerlere bakmadık. hamile kalamayınca faydası olmadı diye düşündük bıraktık. 2 aysonra tedavi için test yaptırdık. bu aradada eşim hiç bişey kullanmadı. olmuyor olsaydı olurdu. aşılama yaptırırız dedi. test sonucuna inanamadım 66 milyondu. harekette vardı üstelik. psikolojik mi artık bilmiyorum. aşılama için bat bekliyorum şu an. allahım hayırılsını versin. varikoseli ilk bir arkadaşımdan duymuştum eşinde vardı. dr. ameliyat demişti. ameliyattan sonra da 1 yıl içinde ancak toparlar demişti. eşi ameliyat olmam dedi. arkadaşım umudunu yitirip bebek konusunu kapatmıştı. o ay hamile kaldı. şu an 2.5 yaşında kızı var. ve yine hamile. anladım ki bu varikosel kafaya çok takılacak bişey değil. rabbim yeterki ol desin.

benim eşimdede çift taraflı varikosel var bu hafta ameliyat olucak rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin kucağı tez vakitte dolsun inş

Benım eşim de 1 yıl once amelıyat olmuştu, tek taraflıydı o zaman..aynı yıl içinde bır de tup bebek tedavısı gorduk..olumsuz..tekrar urolojıye gıttık ve çift taraflı amelıyat dedı..tekrar amelıyat oldu eşim..zor bır sınav ama rabbım bızı selamete erdırsın ınşallah..o mutluluğu bızlere de yaşatsın hayırlısıyla

kizlar benim de esim 5 ay once ameliyat oldu 3.ayda degerler ameliyattan oncekine gore daha dusuktu doktor 6 ay kullanilmasi gereken bi ilac yazdi onumuzdeki ay tekrar sperm testi yapilacak INSALLAH hepimiz hayirli haberler paylasiriz burdan. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49:

kizlar benim de esim 5 ay once ameliyat oldu 3.ayda degerler ameliyattan oncekine gore daha dusuktu doktor 6 ay kullanilmasi gereken bi ilac yazdi onumuzdeki ay tekrar sperm testi yapilacak INSALLAH hepimiz hayirli haberler paylasiriz burdan. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49:

canım bizimde 3. ayda daha düşük çıktı ve ben çok umutsuzum yükselmeyecek diye size doktor ne dedi

canım bizimde 3. ayda daha düşük çıktı ve ben çok umutsuzum yükselmeyecek diye size doktor ne dedi

canim doktor bize 3. ayda yukselmeme ihtimalinin yuksek oldugunu soyledi, hizlandirmak amacli 6 ay kullanilmasi gereken spermotrend diye bi ilac yazdi simdi esim sabah aksam onu iciyor INSALLAH bi faydasi olur, canim yaaa aslinda benimde pek umudum yok ama esime belli etmemeye calisiyorum. benim icin hamile kalmak bi hayal gibi geliyor. INSALLAH bi mucize diye umut ediyorum. Canim sizin degerler nasildi ameliyat oncesi ve sonrasi?:19:

canim doktor bize 3. ayda yukselmeme ihtimalinin yuksek oldugunu soyledi, hizlandirmak amacli 6 ay kullanilmasi gereken spermotrend diye bi ilac yazdi simdi esim sabah aksam onu iciyor INSALLAH bi faydasi olur, canim yaaa aslinda benimde pek umudum yok ama esime belli etmemeye calisiyorum. benim icin hamile kalmak bi hayal gibi geliyor. INSALLAH bi mucize diye umut ediyorum. Canim sizin degerler nasildi ameliyat oncesi ve sonrasi?:19:

bizim hız yüzde 1 di sonra sıfır oldu morfoloji hep yüzde 1 di yerinde harekette önce yüzde 13 tü sonra yüzde 15 oldu.sayıda yarıya düştü.bizde proxeed kullanıyoruz ama sizin ilacı yeni duydum iyi geliyormu acaba. size doktor 6. ayda yükselir dedimi..umuda ihtiyacım var gerçi bizim doktor dedi ama ben yinede umutlanamadım birçok kişinin3 ayda düzeliyor hamile kalıyorlar benim anlamadığım acaba bizim ameliyatlar başarısız geçti ondanmı böyle oldu anlayamadım hiç.bu arada sizin değerler nasıldı nasıl oldu

Son düzenleme:
kızlar bi sakın olun ya hu:) zaten damarlar kendını 97 gunde toparlıyo. yanı uc aydan sonra asıl artıslar oluyo. haa tabıkı uc aya kadar super artıs gösterenler var. o da varıkoselın çabuk gecmesıyle yanı bünyeyle alakalı bısey. elbette amelıyatın basarısı da var ama. bunları düşünmeyın. allah nasıp ederse önemlı olan 6 ayda degerlerı arttırıp hamıle kalabılmek. 6 aya kadar olmazsa problem olarak görüyo doktorlar. bıraz metanetlı ve umutlu olun. rabbım kendınden umudu kesenlere dileklerını ya vermezmıs ya da akıllanana ve dularla kapısını calana kadar ertelermıs. bız ınançlı ınsanlarız. bılıyoruz kı rabbım ol derse olur. kahrı da hos lütfu da...

kızlar bi sakın olun ya hu:) zaten damarlar kendını 97 gunde toparlıyo. yanı uc aydan sonra asıl artıslar oluyo. haa tabıkı uc aya kadar super artıs gösterenler var. o da varıkoselın çabuk gecmesıyle yanı bünyeyle alakalı bısey. elbette amelıyatın basarısı da var ama. bunları düşünmeyın. allah nasıp ederse önemlı olan 6 ayda degerlerı arttırıp hamıle kalabılmek. 6 aya kadar olmazsa problem olarak görüyo doktorlar. bıraz metanetlı ve umutlu olun. rabbım kendınden umudu kesenlere dileklerını ya vermezmıs ya da akıllanana ve dularla kapısını calana kadar ertelermıs. bız ınançlı ınsanlarız. bılıyoruz kı rabbım ol derse olur. kahrı da hos lütfu da...

canım biz 4,5 ayındada baktırdık sonuç gene aynıydı o yüzden umudum kalmadı 94 gün falan beklemeye.rabbim bizlere şifa versin inşallah ama nedense umutlu değilim.tabiki rabbimden umudumu kesmedim ama çok daha fazla umutlu olabilirdim 3.aya çok bel bağlamıştık o yüzden hüsrana uğradık galiba

Back
X