Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar ben kendimi robotlaşmış hissediyorum artık belli bi süreden sonra sanki ona proglamlaşmışız gibi sizede öyle gelmiyormu
kizlar benim de esim 5 ay once ameliyat oldu 3.ayda degerler ameliyattan oncekine gore daha dusuktu doktor 6 ay kullanilmasi gereken bi ilac yazdi onumuzdeki ay tekrar sperm testi yapilacak INSALLAH hepimiz hayirli haberler paylasiriz burdan.![]()
canım bizimde 3. ayda daha düşük çıktı ve ben çok umutsuzum yükselmeyecek diye size doktor ne dedi
canim doktor bize 3. ayda yukselmeme ihtimalinin yuksek oldugunu soyledi, hizlandirmak amacli 6 ay kullanilmasi gereken spermotrend diye bi ilac yazdi simdi esim sabah aksam onu iciyor INSALLAH bi faydasi olur, canim yaaa aslinda benimde pek umudum yok ama esime belli etmemeye calisiyorum. benim icin hamile kalmak bi hayal gibi geliyor. INSALLAH bi mucize diye umut ediyorum. Canim sizin degerler nasildi ameliyat oncesi ve sonrasi?![]()
kızlar bi sakın olun ya hu:) zaten damarlar kendını 97 gunde toparlıyo. yanı uc aydan sonra asıl artıslar oluyo. haa tabıkı uc aya kadar super artıs gösterenler var. o da varıkoselın çabuk gecmesıyle yanı bünyeyle alakalı bısey. elbette amelıyatın basarısı da var ama. bunları düşünmeyın. allah nasıp ederse önemlı olan 6 ayda degerlerı arttırıp hamıle kalabılmek. 6 aya kadar olmazsa problem olarak görüyo doktorlar. bıraz metanetlı ve umutlu olun. rabbım kendınden umudu kesenlere dileklerını ya vermezmıs ya da akıllanana ve dularla kapısını calana kadar ertelermıs. bız ınançlı ınsanlarız. bılıyoruz kı rabbım ol derse olur. kahrı da hos lütfu da...