Eşi veya kendisi arı sütü kullananlar?

just_married

Gönlümden geçeni hakkımda hayırlı eyle..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
689
398
303
İyi akşamlar arkadaşlar.
Birçok yerde gördüm arı sütü hem yumurta kalitesi, hem sperm kalitesi için oldukça faydalı.
Fakat bulunduğum şehirde çok güvenilir bir balcı veya aktar olmadığı için güvenilir bir marka var mı bilmiyorum. Kendisi veya eşi arı sütünü kullanıp faydasını gören var mı? Hangi markaları kullandınız özelden yazabilirseniz sevinirim.

Canm ben buradan almamistim ama saracoglunun satis sitesi var. Sanrim en guvenilir yerlerden biridir. Ordan bakabilirsin. Tek arisutu satiliyormu bilmiyorum ama ari sutu polen propolis karisimi var yakininda saracoglunun dukkani yoksa sitesine bakabilirsin.

arkadaşlar instagramdan Antalyadadan bu karışımı yollayan sayfa var Y.. ile başlıyor, hangı markanın almak gerekır acaba saraçoğlu mu başka bir marka mı?

Arkadaşlar hamilelik için gelinimiz hayıt tohumu ve böğürtlen kökü içti. 15 gün kullandı.Akşam müjdeli haberi verdi. adeti 5 gün geçmiş test yapmış. sonuç pozitif. sizlerede fayda sağlaması açısından paylaşmak istedim. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…