• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim 1 aydır konuşmuyor benimle

Bulbul-25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2018
19
4
1
33
Mrb kızlar
4 yıllık evliyim 9 aylık kızımız var eşim öğretmn.ben de öğrtmnlk mezunuym kpss çalışıyorm
4 yıldır evimizdeki tartışmaların %80i eşimn ailesi yüzünden oldu.Onların sürekli maddi beklentileri,hiç bir desteklerinin olmayışı,eşimin tek maaşla sürekli onlara yetişmeye çalışması,çoğunu da benden gizli yapması.Resmen sömürü.O kadar olaylar yaşadmki anlatsam sığmaz buraya.En son 1 ay önce yine ailesi yüzündn çok kötü tartıştk ve 1 aydr aynı evde 2 yabncı gibiyiz.gerekmedkçe konuşmuyorz.İkimizn de haksız yanları var ama o bana hakaret ettiği içn adım atmıyrm
ilk defa bu kadar küs kaldok.en fazla 3 4gün küs kalırdk gelir konuşrdu.
bu sefer beni hiç umursamıyr görmezlikten geliyor ve ailesine daha sık gidip gelmeye başladı.Okey oynamayan adam üç dört günde bi gidip kahve köşelerinde okey oynuyr Arama kayıtlarını msjlrı iki ayda bi silen adam üç dört günde bi siliyor.bazen salonda yatıyor.bi anda değişti .
Sanki fırsat bu fırsat dermiş gbi hoşlanmadğm şeyler yapıyr.o kadar mutsuzmki.bu evliliği çok yıprattık.eşim aileci ve dengeyi kuramıyor.ben ise akıllı davranamadım fevri davrandm.politik olamadm.

Ne yapcağmı bilmiyorm.böyle bi evlilik sürdürmek istemiyorm.bu bir ayda bi iki kez tartştk yine beni tersliyr.neden çocuk gibi davranıyorsn diyorm.hakaret edip beni sen bu hale getirdin diyr.çok kırgınm.boşanmayı bile düşünüyrm.bi insan 1 ay boyunca eşine sırf ailesiyle ilgili bi şeye yok dedim diye böyle davranması tuhaf deil mi.Severek evlendik.en son yıl başında bi tartşmada senden ayrılcam dedim ve gelip bana sarıldı biz birbirimizden vazgeçemeyiz diyordu.ne oldu buna birden.aklıma kötü şeylr geliyor.ya birileri bunu dolduruyo ki kv kp öyle insanlr deil ama insan oğlu kim bilir.ya diyor ben artk ona böyle soğk davranayım da aklı başına gelsn ailem hakkında bi daha konuşmasın karışmasın.
Yada hayatında başka biri var.ondan beklemem ama erkek değil mi nihayetinde.beynim durmuş artk sağlıklı düşünemiyrm

Son düzenleme:
1 ay mı:KK57:
neden aynı evde yaşamaya devam ediyorsunuz peki?
karşılıklı amacınız nedir bu küslükte? varmak istediğiniz nokta?
bunları konuşup yolunuzu çizin derim ben.
Ben bi iki kez konuşmaya çalıştım tersledi.ne desem batıyor sanki.ben de anlamıyorum neden böyle davranıyor.ben de bu duruma bi son vermk istiyorum.boşanmaksa amacı boşansn

Okuyamadım vallahi. Öğretmenlik mezunu olduğunuza emin misiniz? O kadar eksik harf, noktalama işareti vs var ki insanın tamamlayası gelmiyor. Rica etsem şu kelimelerinizi tamamlar mısınız? Biz de rahat rahat okuyalım, cebelleşmeyelim yazıyla.
Kısaltmalarım o kadar da batmıyor göze.kısaltmayınca da bu sefer çok uzun diyip okumuyor kimse

Bir ay küs kalacak noldu ki nasıl Bir ay küs kalınır ki ne yapacağınıza karar vermelisiniz eşinizle konuşmalısınız

Mrb kızlar
4 yıllık evliyim 9 aylık kızımız var eşim öğretmn.ben de öğrtmnlk mezunuym kpss çalışıyorm
4 yıldır evimizdeki tartışmaların %80i eşimn ailesi yüzünden oldu.onların sürekli maddi beklentileri,hiç bir desteklerinin olmayışı,eşimin tek maaşla sürekli onlara yetişmeye çalışmsı,çoğunu da bendn gizli yapması.resmn sömürü.o kadar olaylar yaşadmki anlatsam sığmaz buraya.en son 1 ay önce yine ailesi yüzündn çok kötü tartştk ve 1 aydr aynı evde 2 yabncı gibiyiz.gerekmedkçe konuşmuyorz.ikimizn de haksz yanları var ama o bana hakaret ettiği içn adım atmıyrm
ilk defa bu kadar küs kaldk.en fzla 3 4gün küs kalırdk gelir konuşrdu.
bu sefer beni hiç umursamıyr görmezlikten geliyor ve ailesine daha sık gidip gelmeye başldı.okey oynamayan adam üç dört günde bi gidip kahve köşelerinde okey oynyr Arama kayıtlarını msjlrı iki ayda bi silen adam üç dört günde bi siliyor.bazen salonda yatıyor.bi anda değişti .
Sanki fırsat bu fırsat dermiş gbi hoşlanmadğm şeyler yapıyr.o kadar mutsuzmki.bu evliliği çok yıprattık.eşim aileci ve dengeyi kuramıyor.ben ise akıllı davranamadım fevri davrandm.politik olamadm.

Ne yapcağmı bilmiyorm.böyle bi evlilik sürdürmk istemiyrm.bu bir ayda bi iki kez tartştk yine beni tersliyr.neden çocuk gibi davranıyorsn diyorm.hakaret edip beni sen bu hale getirdin diyr.çok kırgınm.boşanmayı bile düşünüyrm.bi insan 1 ay boyunca eşine sırf ailesiyle ilgili bi şeye yok dedim diye böyle davranması tuhaf deil mi.Severek evlendk.en son yıl başında bi tartşmada sendn ayrlcm dedim ve gelip bna sarıldı biz birbirimizden vazgeçemeyiz diyordu.ne oldu buna birden.aklıma kötü şeylr geliyor.ya birileri bunu dolduruyo ki kv kp öyle insanlr deil ama insan oğlu kim bilir.ya diyor ben artk ona böyle soğk davranayım da aklı başına gelsn ailem hakkında bi daha konuşmasın karışmasın.yada hayatında bşka biri var.ondan beklemem ama erkek değil mi nihayetinde.beynim durmuş artk sağlıklı düşünemiyrm
Kendinizce hakli yonleriniz olabilir ama bence kesinlikle oturup konusmaya calismalisiniz. Cunku bu sekilde birbirinizden gitgide uzaklasacaksiniz ve toparlamak daha zor olacak. Konusmak cok zor degil, bir yolunu bulup kendinizi toparlayip sakin ve durust bir sekilde konusun.

Aynisini benim eski esim yapti bana. Ailesi doldurdu buyuk ihtimal ozellikle gorumce kisisi. Nasil insanlar var ya cocugunun mutlulugunu dusunmek yerine yuvasini bozmaya calisiyor. Bence para meselelerinde fevri davranma ben sabretmedim cekmedim eski es kisiisinin baska sorunlari da vardi. Ama senin esin iyiyse git gonlunu al eger olacak makul bir istekse yerine getir. Sabret elbet birgun o da anlar. Sen sadece dua et.

Kısaltmalarım o kadar da batmıyor göze.kısaltmayınca da bu sefer çok uzun diyip okumuyor kimse

siz yazdığınız için daha rahat okuyorsunuz sanırım ama bir iki tane olunca evet göze batmıyor da, çok olunca o akışkanlığı bozuyor yazıdaki. Neyse siz bilirsiniz.

Konu ne tam olarak bilmesem de, evlilikte 1 ay küs kalmak çok fazla, oturup sakince konuşulmalı bence. Her iki tarafta rahatsız olduğu konuları söylerse sıkıntılar ortadan kalkacaktır muhakkak.

Ben bi iki kez konuşmaya çalıştım tersledi.ne desem batıyor sanki.ben de anlamıyorum neden böyle davranıyor.ben de bu duruma bi son vermk istiyorum.boşanmaksa amacı boşansn

Bosanma kelimesini alma agzina bence ya. Kiziniz var. Parcalanmis aile coxuklari her turlu riske daha acik olabiliyirlar.

Aynisini benim eski esim yapti bana. Ailesi doldurdu buyuk ihtimal ozellikle gorumce kisisi. Nasil insanlar var ya cocugunun mutlulugunu dusunmek yerine yuvasini bozmaya calisiyor. Bence para meselelerinde fevri davranma ben sabretmedim cekmedim eski es kisiisinin baska sorunlari da vardi. Ama senin esin iyiyse git gonlunu al eger olacak makul bir istekse yerine getir. Sabret elbet birgun o da anlar. Sen sadece dua et.
Görümce deil ama abisi var onu doldurma kapasitesine sahip Ama günahını almak istemiyorum yine de.tartıştığımz konuyu kendileri o gün hallettiler.eşim benim hayır diyişime kızdığını söyledi o gün.ve 1 aydr böyle soğuk

bu 4 yılda siz de çalıştınız mı? kpss hazırlıklarınız ne durumda ? bir an önce maddi özgürlüğünüzü kazanın ve kurtulun derim. seviyorsanız adamın kendi maaşını ne yaptığına karışmayıp devam edeceksiniz. eğer sevmiyorsanız yavrunuzla yuvanızı kurarsınız. bu tip meseleler kangren gibi oluyor. sürekli aynı konu yıllarca sürüyor. taraflar değişmiyor.

Görümce deil ama abisi var onu doldurma kapasitesine sahip Ama günahını almak istemiyorum yine de.tartıştığımz konuyu kendileri o gün hallettiler.eşim benim hayır diyişime kızdığını söyledi o gün.ve 1 aydr böyle soğuk

Esinle herkesin icinde mi tartistin. Onlarin yaninda mi hayir dedin. Bence sende soguk davranmissindir ondam oyle olmustur. Guzel yemekler yap oturun guzelce konusun sorunlarijizi cozun.

siz noye karsi ciktiniz. Hangi konularda maddi yardimda bulundu.
Eşim atandığı gbi evlendik ve tüm düğünü kendi yaptı krediyle.üstelik aynı yıl bedelli ödedik .tek kuruş destekleri olmadı.babası abisi ve kardeşleri bu kadar borç harcın içinde hergün arayıp bi şeyler istediler gerekli gereksz.eşim onlara sırf borç vermek için yeri geldi bizi borç altına soktu.ve tek maaşla.ailesi ise gayet ii durumda.çok şey yaşandı yüzeysel anlatıyrm sadece.bu son üç dört ay biraz ellerini eteklrni çektiler bizden maddi olarak.tam kurtuldum dedim en son kardeşi aradı.ders kayıt parasını eşime yaptırmaya çalıştı.babası ve evde 2 çalışan abisi varken.eşime üzerinde para yok nasıl yapcnki dedim o da bakacm dedi.ben de hafif kızgın bi tonla ama düşük ses tonuyla şuan üzerimizde para yok ara evdekileri onlardan biri yapsn neden herşeylerini sana yaptırıyolar dedim.ve bunun üzerine eşim bağırmaya çağırmaya başladı.o bakacam dedikten sonra ben niye ona tmm dememişim.konu bu
Bağırdı çağırdı sana ne her şeye burnunu sokma annem babamdır herşeyi yapcam onlara sen de kıskançlığından kal diye alakasız alakasz konuştu.kavga ettk .çıktı dışarı.1 saat sonra geldi.daha da konuşmadk

Back
X