Esim ağzını şapirdatiyosun dedim diye bana küstü

kaldi2sene

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
973
1.127
113
38
Ya kızlar d işsizlik yaşlılık gibi sorunu olmadığı halde yemek yerken ağzını şapirdatan insanlara siz de sinir olur musunuz ?
Bilmiyorum şimdi mi gözüme geliyor ama sanki sevgili iken böyle değildi 2 yıldır kırılmasın diye ses çıkarmadım ama dayanamadim bugün sap şıp şup inanılmaz gürültülü ağzını şapirdatan bi eşim var yemek yerken. Yapma dedim . Bi de ağzı dolu iken konuşuyor sürekli taze fasulye ile yoğurt karışımı bişeyi onun ağzında görmek zorunda miyim ben ???
Ve De ağzından dışarı saçıliyo konusurken . Bunu görmek zorunda miyim ??
Igrenc ya.
Kendim çok dikkat ederim belki de bilmiyorum o yüzden çok dikkatimi çekiyor artık..
Neyse şu an konuşmuyoruz çıktı gitti evden .
Ben yaslaninca beni evden de atarsın lan sen dedi kapıyı vurdu gitti

Ya kızlar d işsizlik yaşlılık gibi sorunu olmadığı halde yemek yerken ağzını şapirdatan insanlara siz de sinir olur musunuz ?
Bilmiyorum şimdi mi gözüme geliyor ama sanki sevgili iken böyle değildi 2 yıldır kırılmasın diye ses çıkarmadım ama dayanamadim bugün sap şıp şup inanılmaz gürültülü ağzını şapirdatan bi eşim var yemek yerken. Yapma dedim . Bi de ağzı dolu iken konuşuyor sürekli taze fasulye ile yoğurt karışımı bişeyi onun ağzında görmek zorunda miyim ben ???
Igrenc ya.
Kendim çok dikkat ederim belki de bilmiyorum o yüzden çok dikkatimi çekiyor artık..
nefret ederim ağız şapırdatanlardan

Iste askin bittigi nokta saygi sevgi bitmesin dikkat edelim

Offf tiksinmek de değil, tüm sinir noktam sanki şu ağız şapırdatma, takırdatma denilen olayda gömülü benim. Böyle o noktaya direkt batıyor sanki o sesi duyduğumda deliriyorum bildiğin, ensemden bir sıcaklık yükseliyor. Çok sevdiğim biri de olsa zıkkım ye diye bağırasım geliyor arkadaş ya!

Ay ne guldum fasulye yogurt karisimini agzinda gormek zorundamiyim..cok guldum bu kisma..neden alindiki ne var yani uyarabilirsin daha dikkatli olmasi gerekirken bide kizmis..sen en iyisini yapmssn kizsada bundan sonra dikkat eder..(umarim:p)

Offf tiksinmek de değil, tüm sinir noktam sanki şu ağız şapırdatma, takırdatma denilen olayda gömülü benim. Böyle o noktaya direkt batıyor sanki o sesi duyduğumda deliriyorum bildiğin, ensemden bir sıcaklık yükseliyor. Çok sevdiğim biri de olsa zıkkım ye diye bağırasım geliyor arkadaş ya!
kayıp ikizim :KK19: tek fark ben bağrıyorum :D

Canım şimdi eşine senin nasıl dediğinde önemli nasıl bi uyarimda bulundun nazikçe uyardıysan tamam ama yeter artık igrencsin sapirdatmadan ye şunu dediysen kalbi olan herkes incinir. Kimse hoslanmaz ağız şaprdatlmasndan ama sen yine de olayın çözümüne bak üstüne gitme olayin sonucta esinle bi ömür boyu yüzyüze bakcak olan sensin

Bende esimde gicik oluruz be tepki vermem ama esim dayanamaz sapirdatma agzini duzgun ye diye ikaz eder istemsiz bi sekilde en son ogluma sert tepki verdi yavrum neye ugradigini sasirdi

kayıp ikizim :KK19: tek fark ben bağrıyorum :KK70:
hahaha bir de şu ağzında yemek varken konuşma olayı yok mu ikizim, çemçük ağzını yamultasım geliyor o kişinin. O lokmayı zıkkımlan öyle konuş, bir yere kaçmıyorum ya, oturuyorum işte :D
Bu yüzden Kore dizileirnde yemek sahnelerinde sesi kapatıyorum, şapırdatmanın, ağza tepiştirmenin kralını yapıyorlar, ha bir de yemek yerken konuşmanın.

Igrenc ya.

Kusura bakma ama çok güldüm :D

hahaha bir de şu ağzında yemek varken konuşma olayı yok mu ikizim, çemçük ağzını yamultasım geliyor o kişinin. O lokmayı zıkkımlan öyle konuş, bir yere kaçmıyorum ya, oturuyorum işte :KK70:
Bu yüzden Kore dizileirnde yemek sahnelerinde sesi kapatıyorum, şapırdatmanın, ağza tepiştirmenin kralını yapıyorlar, ha bir de yemek yerken konuşmanın.
çatalı kaşığı dişlerine vura vura yemeleri, sıvı şeyleri höpürdetmeleri, sert şeyleri canhıraş kıtırdatmaları vs vs sağdan sağdan geliyor bana o an :KK11:

Igrenc ya.

bende katlanamıyorum. eş arkadaş sevgili hiç farketmez. annem babam yapsa söylerim yani. hele bide yemek yemediği halde konuşma arasında şapırdatanlar var :/

çatalı kaşığı dişlerine vura vura yemeleri, sıvı şeyleri höpürdetmeleri, sert şeyleri canhıraş kıtırdatmaları vs vs sağdan sağdan geliyor bana o an :KK11:
Daha iyi anlatamazdım sanırım, çıldırıyorum resmen. Beni daha çok sinir eden bir şey yoktur herhalde ya :D
Ya bir yere mi kaçıyor yavaşça, sessiz bir şekilde yiyemiyorlar mı?
Galetalar, havuçlar, erikler bana düşman yani sırf bu sebepten.

hiç katlanamadığım bir şeydir ağız öttürmek şapurdatmak her türlü ses çıkartmak dayanamam hemen sinirlerim tepeme çıkar benim
benim eşimde yemekten sonra ağzını bi tuhaf öttürüyor tahammül edemiyorum kızıyorum hiç küstüğünü görmedim :D :D :D

Back
X