Esim ağzını şapirdatiyosun dedim diye bana küstü

Gerçekten Allahım dert vermesin inşallah.
İnsan bir gün öyle bir noktaya geliyor ki aman ailem sağlıklı olsun da ister mutfağa s.çsın ister salona diyorsun. Ağzını şapırdatmış,kahveyi höpürtmüş duymuyorsun.
Varsın yesin,içsin de gül yüzü gülsün de gerisi boş diyorsun.
Çünkü asıl dertlerden bu pislikleri göremiyorsun ki...
Tüm acılar bitip geriye baktığında ise o şapırtının sesi vızıltı gibi geliyor, s.çtğı b.ku temizlemeyi bile gülümseyerek yapıyorsun...

Söylemekle iyi yapmışsınız. Toplum içinde daha da kasacağınıza eminim. Gururu incindiği için o şekilde tepki vermiştir. Umarım bundan sonra dikkat eder, gerçekten hoş bir görüntü değil!

Konu sahibi, yemek yeme esansında uyardıysan alınmış olabilir, ben olsam bende alınırım.

Bende problem yokmuş anladım çünkü benim gibi olanlar da varmış. Hiç tiksinmem bende bunlardan. Ne var yani kocamdan da tiksineceksem ohoooo.

Eşiniz büyük ihtimalle hep böyleydi ama siz yeni yeni rahatsız olmaya başladıysanız sevgi saygı bitiyor olabilir. Aman dikkat edin.

İnsan bir gün öyle bir noktaya geliyor ki aman ailem sağlıklı olsun da ister mutfağa s.çsın ister salona diyorsun. Ağzını şapırdatmış,kahveyi höpürtmüş duymuyorsun.
Tüm acılar bitip geriye baktığında ise o şapırtının sesi vızıltı gibi geliyor, s.çtğı b.ku temizlemeyi bile gülümseyerek yapıyorsun...

:KK52::KK52::KK52:

Utanmistir ondan böyle tepki vermiştir belki.üste çıkmak için. Evden gittiğine göre bayağı kötü hissetmis kendini.eğer öyleyse zaten duzelticektir bunu.ama değilse odunluk yapmış demekki

Benim eşim yapıyo mu acaba? Adamı o kadar seviyorum ki hiçbişeyi batmıyo. Daha neler neler yani anlatmiyim :KK70: :KK70:
Ama onun dışında kim yapsa rahatsız olurum..
Edit: Ailem de hariç. Babam yapar bazen ama hiç rahatsız olmadım :)

Ben o kdarda takip etmemde, keske fasulye nohut karisimi demiyeydin iyiydi.
Migdem su an kotu oldu.

Babam oyle resmen delirirdim bekarlikta.esimle gorycu usulu tanistirildigimda ilj goruste asikta olsam defalarca denedim onu.evde aile ortaminda disarda nasil yemek yedigini izledim gizlice.cok kotu bi durum isun daha kotusu defalarca soylersin ama degismez karsindaki insan.umarim esin duzeltir kendini.

:) nihayet ya beni anlayan birileri çıktı çok şükür.

Konu sahibi, yemek yeme esansında uyardıysan alınmış olabilir, ben olsam bende alınırım.

Bende problem yokmuş anladım çünkü benim gibi olanlar da varmış. Hiç tiksinmem bende bunlardan. Ne var yani kocamdan da tiksineceksem ohoooo.

Eşiniz büyük ihtimalle hep böyleydi ama siz yeni yeni rahatsız olmaya başladıysanız sevgi saygı bitiyor olabilir. Aman dikkat edin.

:) ya aynen bayıldım yorumuna, o benim kocam yahu. benim diğer parçam. yeri geldiğinde s.csın batırsın temizlerim Rabbim onu başımdan eksik etmesin yeter ki. başka dert vermesin.

Benim eşim yapıyo mu acaba? Adamı o kadar seviyorum ki hiçbişeyi batmıyo. Daha neler neler yani anlatmiyim :KK70: :KK70:
Ama onun dışında kim yapsa rahatsız olurum..
Edit: Ailem de hariç. Babam yapar bazen ama hiç rahatsız olmadım :)

:) süpersiniz :)

ayy çok korkunç bir durumdur o ya. ama keşke sende farklı bir söyleme yöntemi mi bulsaydın bilemedim ki :( al gönlünü bari yazık kıızz :(

Düşündüğün zaman alınabilir tabii, hele ki alıngan biriyse... Bana da eşim söylese alınabilirdim diye düşünüyorum.

Back
X