2 yılıık evliyim.eşimle tanışarak evlendik.eşim bana karşı çok iyi.ama ailelerimizçok farklı ve ben bu duruma hala alışamadım.bizim maddi durumumuz onlarınkinden çok iyi.onlar köyde ailem merkezde oturuyor.biz eşimle ayrı şehirdeyiz.tatilde onlara gideceğim gün yaklaştıkça mideme kramplar giriyor.nasıl bir aile ortamında rahatlıkta büyüdün köye gelin gittin diyorum kendime..konuşmalarına yemeklerine alışamadım.offff okadar kafama takıyorumki.keşke evlenmeseydin yada kendi dengin biriyle evlenseydin.bu düşünceyi kafamdan çıkaramıyorum.sadece eşle evlenmiyormuşsun...anneme anlatamıyorum üzülmesin diye.gerçi onlarda eşimin ailesinin evini görünce hayal kırıklığına uğradı....sadecedertleşmek istedim.bu arada ikimizde memuruz..ne bileyim öyle işte...
sen şehirden köyemi gelin gittin anlayamadım canım yoksa sadece tatillerdemi görüşüyosun eşinin ailesiyle
eşim bana karşı ve aileme karşı çok iyi maşallah.ama ben onların yaşam şartlarına adapte olamadım.evleri çok iyi değil.salonun ortasında tuvalet var.tuvalete gitmek istediğinizde herkes size bakıyor....bu yüzden diyorum bazen keşke evlenmeseydim.
kendimi çok yıpratıyorum.konumu işi aile yapısı eşimden çok iyi olan biri istemişti.bu yüzden diyorum keşke onunla mı evlenseydim..sonra diyorum o eşin gibi sana değer verecekmiydi.belki mutlu olmayacaktım.benim birde çocuğum olmuyor.eşim bunu bilerek evlendi benimle..bu durumu öğrendiğinde beni bırakmadı...offfff...benim ona sımsıkı sarılmam gerekirken......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?