Eşim, ailesi ve ben...

sadece zaman lazım size karakterini isteyip istemediğin şeyleri empoze etmeye calış eşine .. ne kadar zıtlaşsada benimsecek hareketlerini ..... suan evlilği mükemmel giden bir dediğini iki etmeyen kocaları olan ilk beş yılımı hatırlMAK istemiyorum diyen o kadar çok kadın tanıyorum ki......

evet haklısınız, sadece zaman ama çok yıprandığımı hissediyorum, birbirimizi tamamen tanıyana kadar malesef zorlu bir süreç beni bekliyor... ALlahım sabır...

benim kaynanamda sürekli oğluna ağlayıp sızlayıp duruyordu bu kız yanımıza gelmiyor,bizi sevmiyor istemiyor diye, ben çalışan bi bayanım ve onlar çalıştığım yere 4 saat uzaklıkta ve eşim de yanımda yok doğuda sürekli gitmemi istediler yetemedim bi türlü onlara:( şimdi bayramı bile ayrı geçirdik,şimdi seviniyorlar oğlumuzu ondan kurtardık diye halbuki kendi oğullarının yuvası yıkıldı başkasının değil :(:(:(:(:(

ben anlayamıyorum bu tür insanları.ne zevk alırlar. kıskançlıkmı desem ne desem bilemiyorum

ya bunların hepsi aynı vallaha bi tane de bende var
neymiş efendim o benim aileme çok iyi davranıyormuş onlara çok düşkünmüş bende ailesine öyle olacakmışım iyi de arkadaş tabii düşkün olursun aileme çevrende dört dönüyorlar sofralar kuruluyor sana içkine kadar hazırlanıyor senin annen laf karıştırmaktan başka ne yapıyor bende seviyorum aileni iyi de davranıyorum ama düşkünlük aynı olamaz yanii öyle değil mi?

Eşin nederse desin sen mesafeli davranmaya devam et canım..daha 6 aylık evlisiniz..zamanla senin davranışlarına alışacaktır..kocana he de geç..bu yüzden eşinle tartışma..elimden geleni yapıyorum ama biraz daha dikkat ederim de her seferinde...yeterki sen kırılma de..
Ama bildiğini okumaya devam et..kayınvalidenlere mesafeni herzaman koru..dediğim gibi zamanla herkes buna alışacak..

Ve eşinde şöyle düşünecek..

Karım ailemle iyi olmak samimi olmak istiyor..çünkü aksini bana hiç savunmadı..ama demekki huyu karakteri bu..demekki elinden bukadar geliyor yapacak birşey yok diye düşünecek..yeterki sende art niyet sezmesin..sonrada bir güzel bu durumu kabul edecek..

Benim fikrim bu..

Back
X