esim ailesine vok duskun ben bencil deilim ki..

frezya10

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
219
8
16
35
Balıkesir
Slm arkadaşlar
Benim problemim çoğu erkek gibi Esim ailesine çok düşkün sanki ben onun hiçbirşeyi glisin gibi davraniyor ne zaman KV gitsek sürekli beni azarlama seklinde karicim deyip kolunun alti a almiyor o beni ezerse kimler ne yapmasin
Ki ben eşini hic bir zaman ailesinden uzaklaştırmaya calismadim beni nazil bi ana doğurduysa ben anneme babama saygi duyuyorsam o da ole davransin ailesini itsin demiyorum böylelikle bile yaranamiyorum aralarında bi sorun olsa Esim sen aramizi actin diyerek beni sucluyor .
Örneği. Az önce geldik KV Esim benim her lafimi tersliyor yanlarindayken Annecim Annecim kardeşim kardeşim bana ise hic tatil dili yok yanlarindayken eve gelince de canim cicim oluyor..yarindan sonra doğum günüm bugün yarin izinliydi bugün ailesine vakit ayirdi yarin kutlariz dip ben ona ne sürprizler yapiorum evlendigimizden beri her özel gününde sasirtiyorum benim ise doğum gunm hep aglamakla yada kavgayla geçiyor en son ne zaman çiçek aldigimi bile hatirlamiyorum başbaşa kutlayacagiz DİE konuştuğumuz dg me kardeşini dahil etti bile mutlu olmak benim hakkin degilms gibi hssediyorum..
Allah sevdiği kuluna bol bol dert verirmiş sabrini sinamak için bnde o sansli okullardan biriym yorumlarinzi bekliyorum şimdiden saolun..

erkeklerin çoğunda bu tavır var maalesef seninki kadar olmasa da benim eşimde evde yalnızken farklı onların yanında farklı bi süre umursama sende ona yüz verme biraz işe yarıyor çünkü

canım çoğu erkek öyledir maalesef
ailesi yanında aslan kesilir, evde farklı davranır
hani bu ilişkinizi çok etkilerse sorun olabilir
rahatsızlıgını dile getir,konuş bakalım ne diyecek
ama yinede evinizde davrandıgı gibi davranmasını bekleme sonuçta anne babası erkeğin mayasında var
illaki ailesi yanında karısına karşı efelenecek, maksatları ne bende çözemedim

eşin evlenmeyi bilmiş ama koca olmayı bilememiş

sende ona aynı tavrı takın ,sanki kocan değilde herhangi biri gibi davran dışarda aklı başına gelsin...

Bir çok erkek ailesinin yanında farklı davranıyor. Görüyorum havalara giriyorlar eşini bastırmaya çalışıyorlar ya da görmezlikten geliyorlar:19: Nasıl bi psikoloji içindeler anlam veremiyorum acaba ihanet ediyor gibi mi hissediyorlar? Sabret canım şimdi kalkıp laf etsen dırdır yaptı olacaksın bu da temelli itecek.Çok da beklenti içine girmemeye çalış.Beklentilerini minimuma indirge yoksa çok kırılabilirsin:50:.^^Umma umarsan kırılırsın.^^

Son düzenleme:
Tesekkurler yorumuz için bende umursamamazlik yapamiyorum ki :((huyum kurusun ama beni sasirtti bugun sabahtan kalkip hemen hazrlanmami istedi ciktik evden oöylece kimselere söylemeden akçaya geldik harika bi dg hazirlamis gunahini mi aldim ne??
Sizlerden duyduğum kadarıyla sorunlarimz hep ayni buda bana biraz olsun teselli veriyor kadınlar olarak huzuruna kacmsin DİE dirdir edemiyoruz ki erkekler ahh erkeklerrr.

Eşiniz o kadar çok aile aşığıymış neden sizinle evlenmiş anlamadım...
Tamam aile sevilir ama insan evlendikten sonra tek ailesi kendi eşi oluyor sonuçta..
Bu kadar vıcık vıcık abartmanın alemi yok sonuçta insan severken gıcık kapar bu durumda..
Doğum gününüz kutlu olsun bence üzüp kendinizi yıpratmayın oralı olmayın ki o size yönelsin... Hani bir söz vardır çok muhabbet tez ayrılık getirir aynen bunu yaşarlar merak etmeyin :34:

Peki yalniz oldugunuz zamanlar da boylemi? Eger boyle digilse, "neden ailenin yaninda boyle digilsin?" diye sor ,ama sinirli bir sekilde digil,sakince.Bakalim ne diycek?

Esim kirici davrandigini farkinda deilki o sdc herkese sirasina göre davraniyor öncelikleri belli ama durum ilk zamanki gibi değil allahtan. evliligimizin ilk 1 yili yanimda bile durmuyordu izinliyken kahvaltida annesinde isten vikar annesinde ise gider dönüşte yine orda ben evde bekleyip duruyordum cicim aylarimz bile annemi seveceksin kavgalarıyla geçti şuan 3.yilimizi doldurduk bana dogru yöneldi fakat şimdide yanlarında rencide etme huyu başladı sabir zaman en ii ilactir derler simdilik buna şükür
Normalde çok düşkün bana günde en az 10 kez arar sevdiğini dilinden düşürmez ihanet tarzi bi bakisini dahi görmedim ama herkesin huyu iste belki günün birinde anlar kirildigimi uzulduumu:((
Her evladi anasi doğuruyor
Aradaki dengeyi tutabilmek önemli..

Esim kirici davrandigini farkinda deilki o sdc herkese sirasina göre davraniyor öncelikleri belli ama durum ilk zamanki gibi değil allahtan. evliligimizin ilk 1 yili yanimda bile durmuyordu izinliyken kahvaltida annesinde isten vikar annesinde ise gider dönüşte yine orda ben evde bekleyip duruyordum cicim aylarimz bile annemi seveceksin kavgalarıyla geçti şuan 3.yilimizi doldurduk bana dogru yöneldi fakat şimdide yanlarında rencide etme huyu başladı sabir zaman en ii ilactir derler simdilik buna şükür
Normalde çok düşkün bana günde en az 10 kez arar sevdiğini dilinden düşürmez ihanet tarzi bi bakisini dahi görmedim ama herkesin huyu iste belki günün birinde anlar kirildigimi uzulduumu:((

Inshallah her sey yoluna girer. Benim esim de annesine cok duskun, amma onlarin yaninda bana karsi yalnisini gormedim,cok sukur. Ama gorursem de, yalniz kaldigim zaman bu konuyu acarim onunla. Eger hala boyle davranmaya devam ederse, ona onunla annesigile gitmeyecegimi soylerim.
Ama sizin esinizin bir guzel huyu var ki,onun her kadin ister,ama malesef kocasi yapmaz.O da esinizin sizi gunde defalarca arayip sevdiyini soylemesi. Mesela benim esim beni boyle sey icin hic aramadi. Yani her kesin iyi ve kotu taraflari vardir. Onemli olan yalnisi hos bir dille anlatip isi yoluna koymak. Umarim her sey yoluna girer.

benim eşimde toplum içinde benden soguktur
büyüklere saygı olarak görüyor bunu
toplumda aşkım canım cicim demez(toplumtan kastım benim ailem onun ailesi yada akraba ziyaretlerinde yani büyüklerin oldugu ortamlarda)
benle pek muhattapta olmaz:1:resmen yabancı gibiyiz tabi bu ortama göre
belki senin eşinde bunu saygı olarak görüyor
ailesinin yanında o şekilde davranıyor
senin ailenin yanında nasıl
bu arada geçmiş dogum gününüzde kutlu olsun eşinizle mutlu yıllar dilerim:nazar:

Canim ayni dert bende de var. Asla annesini kardeşini ayirmaz hicbirseyden.bi kere de sormadi gelsinler mi cagiralim mi diye. Carsiya cikariz bi bakmisim kaynim. E onu da cagirdim gezeriz diyor. CILDIRIYORUM.bi sorsana be adam belki isim var planim var. soguttu beni valla ailesinden boyle yapa yapa

Canim ayni dert bende de var. Asla annesini kardeşini ayirmaz hicbirseyden.bi kere de sormadi gelsinler mi cagiralim mi diye. Carsiya cikariz bi bakmisim kaynim. E onu da cagirdim gezeriz diyor. CILDIRIYORUM.bi sorsana be adam belki isim var planim var. soguttu beni valla ailesinden boyle yapa yapa

Ahhahhh bi derdime daha tuz bastin arkdasim benim KV carsi.merkezde oturuyor gönül rahatliguyla esinle carsida gezemiyorum sonunda yolumuz muhakkak KV cikiyor illaki bi bahane buluyor hicbisry bulamadi kahve iceriz dio sanki carsida cafe yok

benim eşimde toplum içinde benden soguktur
büyüklere saygı olarak görüyor bunu
toplumda aşkım canım cicim demez(toplumtan kastım benim ailem onun ailesi yada akraba ziyaretlerinde yani büyüklerin oldugu ortamlarda)
benle pek muhattapta olmaz:1:resmen yabancı gibiyiz tabi bu ortama göre
belki senin eşinde bunu saygı olarak görüyor
ailesinin yanında o şekilde davranıyor
senin ailenin yanında nasıl
bu arada geçmiş dogum gününüzde kutlu olsun eşinizle mutlu yıllar dilerim:nazar:

Ooooooo benim ailemn yaninda el üstünde tutar gündüzden annemdeysem aksam gelirken çiçekler almak hediyeler getirmek ne ararsan var sanki en ufak bi hatasinda orada kalivercekmisim gibi davranıyor
hehhehheh

benimkisi saygidn değilde ailesinin yaninda kari agzina bakmam bagiririm cgririm yine bana yanip döner havalari var sanki erkeklik isteeeee

Ahhahhh bi derdime daha tuz bastin arkdasim benim KV carsi.merkezde oturuyor gönül rahatliguyla esinle carsida gezemiyorum sonunda yolumuz muhakkak KV cikiyor illaki bi bahane buluyor hicbisry bulamadi kahve iceriz dio sanki carsida cafe yok
ağaç kovugundan çıkma bi herif bulmakti oysa ki hayalim. Benimkide gezmeye gidelim mi hayatim der annecigine götürür. Benden yüz bulsa beraber oturalim mi diyecek de bulamıyor

Back
X