Esim kirici davrandigini farkinda deilki o sdc herkese sirasina göre davraniyor öncelikleri belli ama durum ilk zamanki gibi değil allahtan. evliligimizin ilk 1 yili yanimda bile durmuyordu izinliyken kahvaltida annesinde isten vikar annesinde ise gider dönüşte yine orda ben evde bekleyip duruyordum cicim aylarimz bile annemi seveceksin kavgalarıyla geçti şuan 3.yilimizi doldurduk bana dogru yöneldi fakat şimdide yanlarında rencide etme huyu başladı sabir zaman en ii ilactir derler simdilik buna şükür
Normalde çok düşkün bana günde en az 10 kez arar sevdiğini dilinden düşürmez ihanet tarzi bi bakisini dahi görmedim ama herkesin huyu iste belki günün birinde anlar kirildigimi uzulduumu(
Her evladi anasi doğuruyor
Aradaki dengeyi tutabilmek önemli..
Esim kirici davrandigini farkinda deilki o sdc herkese sirasina göre davraniyor öncelikleri belli ama durum ilk zamanki gibi değil allahtan. evliligimizin ilk 1 yili yanimda bile durmuyordu izinliyken kahvaltida annesinde isten vikar annesinde ise gider dönüşte yine orda ben evde bekleyip duruyordum cicim aylarimz bile annemi seveceksin kavgalarıyla geçti şuan 3.yilimizi doldurduk bana dogru yöneldi fakat şimdide yanlarında rencide etme huyu başladı sabir zaman en ii ilactir derler simdilik buna şükür
Normalde çok düşkün bana günde en az 10 kez arar sevdiğini dilinden düşürmez ihanet tarzi bi bakisini dahi görmedim ama herkesin huyu iste belki günün birinde anlar kirildigimi uzulduumu(
Her evladi anasi doğuruyor
Aradaki dengeyi tutabilmek önemli..
Canim ayni dert bende de var. Asla annesini kardeşini ayirmaz hicbirseyden.bi kere de sormadi gelsinler mi cagiralim mi diye. Carsiya cikariz bi bakmisim kaynim. E onu da cagirdim gezeriz diyor. CILDIRIYORUM.bi sorsana be adam belki isim var planim var. soguttu beni valla ailesinden boyle yapa yapa
benim eşimde toplum içinde benden soguktur
büyüklere saygı olarak görüyor bunu
toplumda aşkım canım cicim demez(toplumtan kastım benim ailem onun ailesi yada akraba ziyaretlerinde yani büyüklerin oldugu ortamlarda)
benle pek muhattapta olmazresmen yabancı gibiyiz tabi bu ortama göre
belki senin eşinde bunu saygı olarak görüyor
ailesinin yanında o şekilde davranıyor
senin ailenin yanında nasıl
bu arada geçmiş dogum gününüzde kutlu olsun eşinizle mutlu yıllar dilerim
ağaç kovugundan çıkma bi herif bulmakti oysa ki hayalim. Benimkide gezmeye gidelim mi hayatim der annecigine götürür. Benden yüz bulsa beraber oturalim mi diyecek de bulamıyorAhhahhh bi derdime daha tuz bastin arkdasim benim KV carsi.merkezde oturuyor gönül rahatliguyla esinle carsida gezemiyorum sonunda yolumuz muhakkak KV cikiyor illaki bi bahane buluyor hicbisry bulamadi kahve iceriz dio sanki carsida cafe yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?