Eşim aldatmışmıdır?:(

sevsev67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2010
15
0
86
Zonguldak
Herkese iyi akşamlar ben buraya yeni üye oldum ama hep takip ediyodum.Ben 26 yasındsa 5 yıllık evliyim bitane 1,5yasında oğlum iki hafta öncesine kadar guzel sayılşır bı evliliğim vardı 2 hafta cocuğumuzun babaya duskunluğu yuzunden onunla daha fazla vakit gecırmek ıstedığıu esımın de ıslerı yoğunluğundan dolayı ılgılenemedığı ıcın tartıstık ve ben ıkı gun annenmlerde kladım geldım eve esımı aradım esım tel kapattım zannetım yanındakı adamla konusuyodu bende dınledım ona bı baskasıyla mesajlastığını falan ve bıtdığını falan anlşattı o gun bugun devamlı kuskulanıorum arkadaslar tel acık unuttuğunu soyluo ama o bılerek o konusmayaı yağtığını ve benı kızdırmak ıstedığın ı soyluo ıcım rahat deıl sankı ve o gundur eve erken gelıo arkadaslarıyla gorusmuo doğru durust sorduğumdada sıkıldım tartısmak ıstemıorum dıyo benı aldattığını dusunuorum tel dokumunde bı numarayı cok sık aranmıs ama detaylı ıstenmedığı ıcın son dort rakamı gostermıo napacağımı sasırdım bana yardın edın lütfen kafayı byıycem yoksa bana akıl verın napmalıyım?:(

Merhaba arkadaşım umarım eşin seni aldatmamıştır...Gerçekten zor bi durum eşine o durumu sorduğunda direk tepki verdimi bağıra çağıra yada lafı dolandırdımı merak ettim.Bu düşüncede seni yiyip bitirecek eminim bence bu konuda eşinizin üstüne fazla gitmeyin konuyu kapatmış gibi görünerek onu takibe alın hissettirmeden mesela pc nin geçmişini felan kontrol edebilirsin ama kesinlikle eşinize belli etmeyin ve aşırı kaçmayın umarım eşin sana böyle bişey yapmamıştır.
Herşey gönlünüzce olsun...

kendimi senin yerine koydum bende şüphelenirdim
tlf acık unutupta sizi kızdrmak için o konusmayı yaptıgını düşünmüyorum bu bana daha cok bir kılıf gibi geldi
şimdilik çaktırmadan takip etmek düşüyor size

bağırıp çağırmadı ben bılerek yaptım dedı fatura detayını oda ıstemıo 1200 dk bedava tel ve arkadaslarımda o tel kullanıo dıyo bana nasıl yakalıycam bılemıorum ya devamlı dusunuyorum ne yapabılırım dıye ?

Şüphe kezzap gibidir kavurur ama ısıtmaz şüphe buz gibidir yakar ama üşütmez gerçekten etkilendim bende durumunuzdan kuşku duymakta çok haklısınız o numarayı çok araması zaten bişeyleri gösteriyor sanırım ama inanmak istemiyor insan konduramıyor bazen ayrıntılı listeyi getirip önünüze koymadan kendini aklıyamacağını ve bu durumun düzelmeyeceğini söyleyin gözdağı verin yani umarım tümmmm kalbimle dua ediyorum inşallahhhhh yapmamıştır inşallah

ve sonra konustuğumuzda beni cok sevdığını ve bı kadın ıcın evliliğini tehlikeye atmıcağını soyledi ınanmak ıstıyorum esımı sevıyorum ve baska kadın olmaması ıcın elımden gelenı hep yaptım bana dediği tek sey bı erkek karısı yetmıyosa aldatır eme sen bana yetıyosun oldu ne yapayım bn sımdı

bağırıp çağırmadı ben bılerek yaptım dedı fatura detayını oda ıstemıo 1200 dk bedava tel ve arkadaslarımda o tel kullanıo dıyo bana nasıl yakalıycam bılemıorum ya devamlı dusunuyorum ne yapabılırım dıye ?

Allah Allah neden istemiyomuş ayrıntılı bilerek yapılrmıymış böyle bişey ne saçma sakın peşini bırakma canım sakın ayrıntılıyı getirene kadrda bırakma :oklava:

ve sonra konustuğumuzda beni cok sevdığını ve bı kadın ıcın evliliğini tehlikeye atmıcağını soyledi ınanmak ıstıyorum esımı sevıyorum ve baska kadın olmaması ıcın elımden gelenı hep yaptım bana dediği tek sey bı erkek karısı yetmıyosa aldatır eme sen bana yetıyosun oldu ne yapayım bn sımdı

canım madem inanmak istiyorsun kurcalama hiç etrata ne kadar pislikj kadın var resmen avcı gibiler eşin seviyor seni demekki bak ikna etmeye çalışıyor şayet böyle bir durum yaşandıysa öğrenirsen ve buna rağman bişey yapamayıp hala evliliği sürdürüp hergün cehennem hayatı yaşayacak ve yaşatacaksan hiç kurcalama ama ben her koşula hazırım diyorsan sonuna kadar git canım :1no2:

Erkeklerin ağzı böyle durumlarda çok iyi laf yapıyo ama dediğim gibi öncelikli temennim umarım böyle bişey yapmamıştır .

Umuyoruz olmamıştır ama üzülerek ;minareyi çalan kılıfını hazırlar diyorum
ve...
Görüşme detayını online işlemler merkezine girip öğrenebiliyorsunuz.Kullanım detayları kısmından son 2 aylık görüşmelerine ulaşabiliyorsunuz.Ancak bunu yaparken yani siz kullanım detayına bakarken aynı anda tlfa bilgilendirme msjı gidiyor.son 4 hanesi belli değilse de tlf rehberine bakıp anlarsınız ;)

Burada biraz da özeleştiri yapman lazım. Bir kere iyi giden bir evliliğin varmış kaç yıldır.
2 hafta iş yoğunluğu nedeniyle çocuğu ile ilgilenemedi diye kavga edip çekip gitmen yanlış bence.
Senin tavrına karşılık aradığında inadına böyle bir plan yapmış olabilir.
İnanmıyorsan da bağırıp çağırmadan takibe al.
Bunun için devamlı kavga edip huzurunu bozmaya gerek yok.:hulya:

öncelikle kocanızın bu sözünün sizi rahatsız etmesi gerekir bence.
yarın öbür gün -ki Allah korusun- sizi aldatırsa kılıfını şimdiden hazırlamış; sen bana yetmiyorsun der.
herneyse..

ben olsam sizi denemek için o konuşmayı yaptığına asla inanmazdım. ondan sonra kendi telefonunun başkalarının elinde niye gezdiğinin hesabını sorardım.
ve eğer sonuçlarına katlanacaksam o faturanın detaylarını mutlaka elime geçirirdim.
ama dediğim gibi sonuçlarına katlanacaksam..

arslan burcu ve bılmıorum ne yapacığımı kımsye anlatamıorum szılerden yardım ıstıyorum benım halımden anlarsınız

Eşi arkadaşlarının telefonunu kullandığından bahsetmiş, bu durumda o numara rehberde değildir,
ve genelde 2. kadınları aradığında ''aaah sen kimsin be'' tarzında konuşma ve yüzünüze kapanmasıyla sonlanır telefonlarınız.
O yüzden o kişinin kim olduğunu anlayamaz gibi geliyor.

burdaki amaç zaten karşı tarafa ulaşıp muhatap olmak değil,
demek istediğim şuydu; tlf no'sunun son 4 hanesi belli değilse rehberine girip isimleri kontrol etmek ve farklı bir isimle (ki erkeklerin en çok yaptığı durumlardır,erkek ismiyle kaydetmek gibi) kaydedilmişse doğru olup olmadığını öğrenmek...

valla seni kızdırmak için söyledim demesi bana inandırıcı gelmedi...inşallah yapmamıştır öyle bişey ...varsada çıkar ortaya takipte ol bakalım biraz ..

canım aldatmışsa ayrılacak mısın..
eğer ayrılamayacaksan boşver araştırma..yok demiş işte..inanacaksın.düşünüp kurup durmayacaksın.

ama ayrılırım asla kabul etmem diyorsan ayrıntılı faturayı ısrarla kavgayla isteyeceksin.geriye dönük 6 aylık veriyorlar.arkadaşım kullandı saçmalığına inanma..

birebir aynısını yaşadım..faturalar geldiği gün terkettim...

son kez söylüyorum ayrılamayacaksan sakın araştırma..sakın..bu kuşku beni yer diyosun di mi şimdi.öğrendiklerin seni mahveder..

Canim Pinarcigima katiliyorum, eger ayrilmayi düsünmüyorsan kurcalama..
Yaptiysa böyle birseyi, sende affederse yine yapar.. sonra yine, sonra yine..
Alismis kudurmustan beterdir derler..
Ayrilacaksan iste faturalari, ne olursa olsun getirsin koysun önüne..

kendi gözünle görmeden sadece şüphe ile yaşarsın sanırım eşine takip etmen gerekecek boshayallersmile

Back
X