Herkese iyi akşamlar ben buraya yeni üye oldum ama hep takip ediyodum.Ben 26 yasındsa 5 yıllık evliyim bitane 1,5yasında oğlum iki hafta öncesine kadar guzel sayılşır bı evliliğim vardı 2 hafta cocuğumuzun babaya duskunluğu yuzunden onunla daha fazla vakit gecırmek ıstedığıu esımın de ıslerı yoğunluğundan dolayı ılgılenemedığı ıcın tartıstık ve ben ıkı gun annenmlerde kladım geldım eve esımı aradım esım tel kapattım zannetım yanındakı adamla konusuyodu bende dınledım ona bı baskasıyla mesajlastığını falan ve bıtdığını falan anlşattı o gun bugun devamlı kuskulanıorum arkadaslar tel acık unuttuğunu soyluo ama o bılerek o konusmayaı yağtığını ve benı kızdırmak ıstedığın ı soyluo ıcım rahat deıl sankı ve o gundur eve erken gelıo arkadaslarıyla gorusmuo doğru durust sorduğumdada sıkıldım tartısmak ıstemıorum dıyo benı aldattığını dusunuorum tel dokumunde bı numarayı cok sık aranmıs ama detaylı ıstenmedığı ıcın son dort rakamı gostermıo napacağımı sasırdım bana yardın edın lütfen kafayı byıycem yoksa bana akıl verın napmalıyım?