Eşim aldatmışmıdır?:(

canım eşini sen bizden iyi tanıyorsun bu tarz kıskandırayım kızdırayım tarzı huyları varmı bilmiyorum ama sen bu işin peşini bırakma telefonunu vs ne tarz iletişim aracı kullanıyorsa hepsini denetim altına al bence ama yangınada körükle gitme birde hareketlerinden konuşmalrında kıyaslama yap yalan söyleyen bir insan aynı konuyu her seferinde ayrıntıları farklı anlatır diye düşünüyorum

açıkçası telefon yanlışlıkla açık kalmış, tesadüfe bak ki arkadaşıyla da tam bu konuyu konuşurken açık kalmış ve sen de dinlemişsin durumu bana çok saçma geldi.
bu ancak dizilerde olur.
telefonu açık unutup nereye koymuş ki sen de bu kadar net bir şekilde duymuşsun?
eşinin yaptığı açıklama bana bu olaydan daha mantıklı geliyor
haa -eğer yaptıysa- kızdırmak için böyle bir şey yapması mantıklı mı
elbette değil!

neden ne için boşanaçaksınbilmiyorumkismile
bırak kendisi ne yaparsa yapsın telefonda acık kalmazzz kurcalamaabilmiyorumkismile

hiçbir erkek kıskandırmak ıcın yada kızdırmak için böyle bişeye başvurmaz yanı bıle bıle l-kendi basını yakmaz,sacma bı gerekçe sunmus bence..

canım madem inanmak istiyorsun kurcalama hiç etrata ne kadar pislikj kadın var resmen avcı gibiler eşin seviyor seni demekki bak ikna etmeye çalışıyor şayet böyle bir durum yaşandıysa öğrenirsen ve buna rağman bişey yapamayıp hala evliliği sürdürüp hergün cehennem hayatı yaşayacak ve yaşatacaksan hiç kurcalama ama ben her koşula hazırım diyorsan sonuna kadar git canım :1no2:

bende size aynen katiliyorum...eger gercekten aldattiysa ve bunu ogrendikten sonra hala devam edecekseniz bencede kurcalamayin...insallah aldatmamistr esiniz...

fatura detaylarında hangi saatte kimi aradığı yazar arkadaşları kullansa bile herhalde her saat orda yanında değillerr...

ve sonra konustuğumuzda beni cok sevdığını ve bı kadın ıcın evliliğini tehlikeye atmıcağını soyledi ınanmak ıstıyorum esımı sevıyorum ve baska kadın olmaması ıcın elımden gelenı hep yaptım bana dediği tek sey bı erkek karısı yetmıyosa aldatır eme sen bana yetıyosun oldu ne yapayım bn sımdı
bu nedemek ya
yetmessen aldatırım diye bişey mi var?

canım inşallh üzülücegin birşey yapmamıştır geçmiş dökümanlarını isteye bilirsin faturada sorun oldugunu belirterek numarayı öğrenirsin

Back
X