canım görüş gününü de kafana takma. şu anda tek derdin en az hasarla o manyaktan kurtulmak olsun.
Pisliğin önde gideniymiş.
Kendine ve oğluna yepyeni bir dünya kur.
Yani dese ki hakim yatılı vereceğim. Boşanmayacak mısın?
Yani bu olmamalı derdin şu anda. Çoktan davayı açmış olmalıydın. hatta inkar ederse şartlarımı kabul etmezsen pisliklerinbi herkese utanmadan anlatırım de ve burada bahsedemediğin şeyleri söyle .
Sen deği,lsin utanması gereken.
Mesela,
beni arkadaşına peşkeş çekmeye kalktı dersin en hafif tabirle.
sorun inkar edebiliyor mu dersin?
Bu arada dava açınca çok çirkefleşecek haberin olsun.
3 aşama var.
1- Önce yalvarma dönemi ki siz şu anda o deönemdesiniz.
2- işin ciddiyetine varıp tehdit etme, çocugu alırım vermem, kaçırırım vb dönemi, bi halt edemez. elinden geleni ardına koyma dersin. dik dur
3- sonra tekrar deneyelim, değiştim, söz veriyoru, son bir şans bilmem ne.
Bu aşamalardan geçmezsen gel beni kk'da bul.
Kızım 3.5 yaşındaydı boşandığımızda 15 günde bir cumadan pazara görme izni vermişti hakim. ;Ama sen eşindeki bozuklukları mesajlarla whatsup annene asılması vb ispatlayabilirsen, görme konusunda birşeyler yapabilirsiniz bence.
Ama bence çocuğunu görmeli.
Çocuğun sağlıklı büyümesi için babaya ihtiyacı var. Siz boşanabilirsiniz ama onu oğlundan ayırmamalısın.
Çünkü çocugu görünce yumusadı diyorsun.
Belli ki oğlunu seviyor. önemsiyor.
Oğlunu görsün bir sıkıntı olmaz bence.
yatılı da bir kalır 2 kalır. gece ağlasa ne yapacaklar nasıl susturacaklar ancak sana acı çektirmek için geri getirmezler.
Her ne kadar eşin kötü olsa da bence eşinin ailesinden biri ile aranı yakın tut ve alttan alta gizli bilgileri ver onlara. yaptıklarını anlat.