- 22 Temmuz 2013
- 591
- 526
- 158
- Konu Sahibi simaytanem
söylediklerinize bende katılıyorum.Eşinin ne kötü niyeti olabilir diyen arkadaşlar önceki konunu bilmiyorlar sanırım. Evet eşin belki kötü bir niyetle yapmadı bunu ama sana sordu ve sen de istemediğini söyledin. Sonuçta kararlara saygı duyulması gerekir. Bu benim başıma gelseydi şöyle düşünebilirdim. Bana bir şey soruluyor, ben de yetişkin bir insan olarak bir konuda ne istediğimni söylüyrum. Bu aşamadan sonra gidip de benim istediğimin tam zıttının yapılması ya benim aldığım kararlara saygı duymamaktır, ya benim ne istediğimi benden daha iyi bileceğinin sanrısıdır, ya da benim ne istediğimden çok onun ve ailesinin ne istediği önemli olmuştur ya da benim isteklerimden daha çok kendi merakına yenilmiştir.
Sonuçta buraya insanlar şöyle konular da açıyor. İşte eşim ailesi ile küs onları barıştırıyım mı? Ne cevap veriyoruz bu konulara sen karışma, eşinin kararlarına saygı duy. Aynısını kadın için beklemek suç mu?
Kadın sizi bırakmış üstelik birde adresinizi hiç değiştirmediğiniz halde bunca yıl aramamış sormamış . Olmaz olsun ................
unutun gitsin...
eşinizde bir hata yapmış,istemediğinizi bildiği halde görüşmüş....Affedin, uzatmyın yyok yere tadsızlık .