Eşim araba kullanmama izin vermiyor.

Eğer o araba ortaksa ki evlisiniz ortak, arabayı sana vermeme gibi bir durum söz konusu bile değil. Alın anahtarı ben gidiyorum diyip çıkın. Bu engelleme durumu bugün araba olur yarın başka bir şey olur. Siz onun eşi değil bir bireysiniz o yüzden biraz haddini bilmesi gerek

Aynen.. Ben özellikle evde cocuk bakimiyla ilgilenen hanimlara da cuzi de olsa maas bağlanması taraftarıyım ama tabi daha ülkede işsizlik sorunu bitmemişken benim bu düşüncem cok ütopik biliyorum
Aynen öyle çocuğum yok ama evim aşırı kirleniyor çok işlek bir cadde üzerinde hava da çok kirli . Pazartesi, Çarşamba, Cuma temizlik yapıyorum evde temizlik suları kömür gibi oluyor kapkara utanıyorum ya . Başkasının evinde görsem hiç temizlik yapmıyor herhalde derim. Belli alışkanlıklarımız var çayın yanına mutlaka birşey istiyoruz mesela yapıyorum 3 çeşit yemek yapıyorum hergün . Tek lüksüm sabahları biraz uyumak ve Müge anlıyı takip etmek

Benimki de bana zorla öğretti . Ehliyetim vardı ama arabam yoktu. Ortak para koyduk aldık. 2 sene eşimle kullandim. Sonra eşim beni araba ile başka bir şehirde bırakıp iş için gitti. Ben orda kullandım. Hatta o sehirden kendi yaşadığım sehire geldim.(6 saatlik yol)

Bana çok güveniyordu. Inaniyordu. Allah razı olsun. Şimdi istedigim an alırım arabayi giderim.

Bunun sizin çalışmanızla ya da calismamanizla alakasi yok. Çalışan kadınlara "eşim çok horluyor" deseniz "siz calismiyosunuz,ondan " derler.

Ben de çalışmıyorum. Ama bizim aramızda senin benim asla yoktur. Biz bir takımız sonuçta.

Eşinizin mizacı ile alakali bir durum bu. Sizin soforlugunuze güvenmiyor, arabasını cok sakınıyor. Olay bundan ibaret.

Eşinizle yeteri kadar pratik yapin. Ve kendiniz ilk çıkışta anayollara girmeyin.

Eşinizin size tek başınıza vermesi için gerçekten erken olabilir. Onu da göz ardı etmeyib.

Calismadim değil o halde calisamadim.. Hatta disarida calisamadim ev ve çocuklarla ilgilendim yazmalısınız.. Su an bi temizlik emekcisi ve cocuk bakicisi tutsaydiniz nereden baksaniz 3500 e denk gelir emeginizin karsiligi

Esiniz olacak beyefendi evlilikte ortak mal kavramini ogrenmeli siz de bu ortak malı kullanırken izin almamalisiniz
Ne güzel demişsiniz ya erkeklerin bundan haberi yok, evini bir temizletmeye kalksın bakalım veya çocuğuna baktırsın gelecek kişi dünyanın parasını isteyecek. Kadınları böyle sömürüp duruyorlar sonra da ev hanımısın çalışmıyorsun oluyor arabaya binemezsin yok bilmemne. Sanki kadın afedersiniz aptal.

Özgür olmamızı istemiyorlar para harcayıp emeğin boşa gidecek bahanesiyle engel olmaya çalışıyorlar aynı dert bende de var ama ben yendim suan araba arıyorum vazgeçmeyin sakin ...

Sabah sabah beni o kadar sinirlendirdi ki anlatamam.Kızlar ehliyetim var.Yeni aldım.Onun arabasını da 2-3 sefer kullandım zaten otomatik vites.Gayette güzel kullanıyorum.Yanımda o vardı kullanırken.Sabah kalktım bugün misafirim gelecek.Ben markete gitçem dedim.Bana neyle gitceksin dedi.Arabayla dedim.Hemen her zamanki gibi bi yere vurursun dedi.O an onu boğmak istedim.Ya bi insan her seferinde aynı şeyi mi söyler.Sanki kendi anasının karnında öğrendi.Ağzıma geleni saydım.Arabayı ehliyeti olmayan babasına bile verdi bana vermedi.G.soksun şu saatten sonra istemiyorum arabasını filanda çok sinirliyim kızlar haksızmıyım.
Istememen sacma olur esin seni yildirmaya calismis ve basarmis gibi gozukuyo :-) siz kullanmaya devam edin kendi hicmi yapmams kaza hadi yapmadi diyelm yapmayacagi anlamini tasimaz siz he diyip gecin arabayi kullanmaktan vazgecmeyin

ben de ehliyet alalı 2 yıl olacak nerdeyse daha yeni yeni oturuyorum sürücü koltuğuna :C

arabayı ortak almadık evlenmeden önce vardı eşimde, bir de satmaya çalışıyoruz şu ara bir sıkıntı olmasın vs vs diye diye erteledim ama haftasonu tek başıma kullandım biraz badireler atlatsam da sanırım başka türlü öğrenilmiyor

Herkesin mesajlarını okudum hepinize yorumlarınız için teşekkür ediyorum.Öncelikle şuna açıklık getireyim eşimle benim aramda çalışmamam hiç bir zaman sorun olmadı.Yani hakkını yiyemem yapması gerekeni fazla fazla yapar.Maddi olarak asla kısıtlamaz beni.Birçok çalışan kadından daha rahat para hazircayabilirim.Akşam gelince konuştuk ve bana şöyle bi açıklama yaptı daha çok yenisin onun için güvenemiyorum.Sabah arabanın heryeri buzdu kaydırır bi yere çarparsın diye korktum dedi.Akşamları beraber çıkalım yanında ben varken iyice alış sonra kendin çıkarsın dedi.Akşamları bi kaç sefer çıktık ve kullandırmıştı.Ben senden arabayı kıskanmıyorum tabiki kullanacaksın ama iyice alışmadan çıkıp kaza yaparsan bu sefer korkup hiç binemezsin dedi.Bu şekilde açıklama yapınca biraz yumuşadım.

Bu tip adamcıkların kafa 2 türlü çalışıyor.

A) Hayatta ki nadir becerilerinden biri araba kullanmak olduğu için eşleri de aynı şeyi becerebilsin istemiyorlar.

B) Kıymetli arabalarını, benzinlerini paylaşmak istemiyorlar.

C) Hepsi

Gurur yapıp araba kullanmakdan vazgeçersiniz, bu işten zararlı çıkan sadece siz olacaksınız. Vurursam yaptırırsın, işin ne diyin, çıkın.

Sözde kullan diyor ama ver anahtarı dediğim an bi yere vurursun diyor.Ben öyle deyince de kullanmanı istemesem aldırmazdım diyor.Şeytan diyor gece bin arabaya çarp bi duvara.Öyle değil böyle çarpılır de.

sana soracağıdım diyin geçin allah aşkına kime neyin iznini vermiyormuş ya. valla dediğinizi yapsanız bir daha tek kelime edemez kare as olarak aklınızda bulunsun bu. delirtiyorlar bazen insanı

Merhaba aynı sorun bende de var.arabamiz manüel arabayı değıstirelm otomatik alalım diyorum daha rahat kullanırım diyorum zor oluyor yok istemiyor.bu aracı bulunduğumuz yerden markete faln gidiyirum ama ben daha profesyonel olup annemlere gitmek orda uzun kaldığımdaa bana bıraksın istiyorum çünkü dolmuş tam eve getirmiyor zorlanıyorum yok bırakmam tam iyi şoför değilsin deyip umudumu kırıyor.altınlarim var satıp alasım geliyor

Back
X