mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım, yorumlarınızı bekliyorum. eşimle ben memleketimizden uzakta bir doğu şehrinde yaşıyoruz, bir yıllık evliyiz.burda günler zor ve sıkıcı geçiyor. 5-6 ay önce eşimin izlediğini farkettim.sesimi çıkarmadım çünkü yaz tatili için memlekete gidecektik, sıkıntıdan bakmıştır dedim. bir de eşim hep benden sonra yatar yani ben onun kadar az uykuya alışkın değilim diyelim:) tatilden dönünce baktı ki aynen devam, hatta bilg.a kaydedilmiş bazı filmler. dayanamadım sakince. ben farkettim dedim, ben kesinlikle öyle bişe yapmam dedi:) ama yalan söylediği terlemesinden belliydi.zaten saatleri var hangi sitelere girdiğinden var inkar etme hayatım dedim. hayır ben yapmadım demeye devam etti.bilg.ında kayıtlı olanları biliyrm dedim, hayır demeye devam etti.
üstüne gitmedim, benle bi sorun mu var dedim, hayır aşkım asla saçmalama dedi, öyle bişe olursa söle dedim,bikaç gün izlememiş sonra tekrar bakmaya başladı.şimdi arada bir hala dvm ediyor. artık konuşmamaktan yanayım ama bilemiyorum...