Eşim arattigi kadını inkar ediyor

Zor bir biyopsi süreci geçirdim sonucum iyi şükür ama yinede hassasım belki normal zamanda bende dert etmezdim

Gecmis olsun oncelikle, ama cidden birilerini sadece "kotu niyetle" merak etmemis olabilir, o gun bir konu gecmistir, bakmistir, sonra unutmustur. Esinizi bizden iyi tanirsiniz, hem siz de emin olamamissiniz zaten.

Bak bir kere güzelce Bi kız gördüm tniyor olabilecek kişilerde merak ettim tıkladım kızı ilk defa görüyorum. Sayfasi guzeldi indim baktim asagilara. Kız benim taa çocukluk aşkımın eski sevgilisiymis hesabında eski resimleri gördüm. Onlar ayrılalı bir seneyi geçmiş. Ben ne alaka dedim kızla ortak biri yok. Ben de o çocuğa taa iki sene önce bakmıştım napiyor diye sonra unuttum gitti. Demek ben baktım kız baktı çocuğa ikimiz birbirimize çıktık. Kızın bana bakması imkansız çocuk varlığımı bilmiyor daha

Yok ben aldatıldımi hissetmedim zaten bu kadın la asla aldatamaz kadın eşime asla bakmaz 😂 çünkü ülke ülke durum yapmış sosyal ve tahsili çok yüksek aynı zamanda genç ve güzel
Merak edip bakmıştır o zaman.
Bu kadar takip edip kendinize de eziyet etmeyin.
Ortada şüphe uyandıracak ciddi şeyler olur, bir şeyleri araştırirsiniz ama böyle durduk yere kimleri aratmış diye bakmanın zararı sadece size.
Ben o kadar alakasız kişilere, sayfalara bakıyorum ki bazen. Bir sey duyuyor, görüyor merak ediyorum. Hepsinin hesabını eşime verecek olsaydım. 🫠

E baskanı çekilip paylasmıssa olabilir aratıp bakmıstır ben de bazen bi arkaasım biriyle etiket yapınca falan bu kimmiş diye ayrıteyen bakıyorum profilii acıksa kimmiş necymiş diye veya bi akrabam biiryle foto atmıssa bu bizlerden birimiymiş diye aratıp bakıyorum . Tanıyor olabileceklerinde cıkmıstır ortak tanıdıkları faaj varsa cıkar yani . Ana diger polat sule ne anlamadım bazen ben de diyprum ya hep meraktan arkadasın arkadasıyla falan tanıstıysam merak edip aratıp bakıyorum muhteşemen oyle bişeydir mesaj vs yksa meraktandır bence ama inkar etmesi sı.mıs gibi oldu

Teşekkür ederim herkess bende sizin gibi düşünüp konuyu kapadım dediğim gibi biyopsi süreci yaşadım hassasım o nedenle

Merak etmiştir bakmıştır büyütme bu kadar.
Herkes herkese bakıyor bu hoşlandığı anlamına gelmiyor .

Niye bu kadar taktınız. Bakmış olabilir belki merak etti. Sonrada unuttu. Yada sizin böyle takıntılı olduğunuzu bildiği için söylemek istemedi

Masum bir merak sonrası bakmıştır. Ancak siz olayı yanlış anlayacaksınız diye inkar ediyordur. Takılmayın.

Back
X