mrb tatlım durumuna cok üzüldm bende senle aynı seyleri yasıorum bnm de esim çok sinirli bizde 6 aylık evliyiz öncesinde 4 yıl birlikteydik çok isteyerekte evlendik.simd en ufak şeylere sinirlenip hep kalbimi kırıo sonra özr dilio ama özür dileynce hersey geçmio tabi ben alttan alıorum hep ve bazen haklı olsam bile ben özür diliorum buda onun işine gelio nasılsa hep affedio benim dediğim oluo die bu davranışlarını tekrarlıo.bence onlar böyle yaparken onlara o an bunu yapmaması gerektiğini bunu yaptığında bizi ne kdr kırdığını nekadar üzüldüğümüzü anlatmalıyız yine de aynı davranıosa ozmn tavrımızı koymalıyız onunla ksmamalıyız istediklerini yapmamalıyız gerekirse onunla yatmamalıyz ki anlasınlar hatalarını brzda biz onlara öyle davranmalıyız bence. bunu henüz bende denemedim ama denicem aklına yatıosa sende bi dene benceKızlar daha bir kac aylık evliyim yaklasık 4-5 senelik flört bir geçmişimiz var sevgiliyken tabi ufak tefek sinirlilik halleri oluyordu ama fazla uzamazdı mesela tartısırdık kırılırdım küserdim sürekli stüme düşerdi evlendik ailesel sorunlar olsun baska sorunlar olsun En ufak şeylerde aşırı tepki gösteriyor inanın artık panik bir haldeyim hep yeri gelince alttan alıyorum,cevap vermiyorum,olabilecekleri bildiğim için eskisi gibi bende karşılık veremiyorum,çünkü sonu gelmiyor cicim ayı denilen bu zamanda bu anlarda sürekli aglıyorum birde vajinismus derdimizde var tabi onun için dr.lara felanda gittik ve egzersiz vs yapıyorum umarım o sorun gidecek bu konuda saolsun anlayıslı ama eskiye göre cok sinirli öfkeli artık bazen dayanamıyorum bıktım bugun 2 gündür aglyorum kimselere diyemiyorum desem daha baştan böylesiniz sonunuz ne olcak diyecekler.aslında normal zamanda iyi ama zaman zaman aşırı öfke ve sinirli oluyor...
bu konuda bi pskiyatara git dedim kabul etmedi o sinirli anlarında bagırması cagırması el kol hareketleri beni cok üzüyor kendimi cok kötü hisediyorum özür diliyor ama iş işten geçince ne olcakki anlamıyor anlatıyorum konusuyorum olmuyor cok kötüyümSizden ricam şu;
Eşimin sinirli hallerinde yada öncesinde ne yapabilirim?Ben ne yapmalıyım ki bu anlarda en az zararla atlatayım.Şaşırdım kaldım.helede kac sene birbirimizi bekleyip bu hallerde olmak en zoruda bu
Kızlar daha bir kac aylık evliyim yaklasık 4-5 senelik flört bir geçmişimiz var sevgiliyken tabi ufak tefek sinirlilik halleri oluyordu ama fazla uzamazdı mesela tartısırdık kırılırdım küserdim sürekli stüme düşerdi evlendik ailesel sorunlar olsun baska sorunlar olsun En ufak şeylerde aşırı tepki gösteriyor inanın artık panik bir haldeyim hep yeri gelince alttan alıyorum,cevap vermiyorum,olabilecekleri bildiğim için eskisi gibi bende karşılık veremiyorum,çünkü sonu gelmiyor cicim ayı denilen bu zamanda bu anlarda sürekli aglıyorum birde vajinismus derdimizde var tabi onun için dr.lara felanda gittik ve egzersiz vs yapıyorum umarım o sorun gidecek bu konuda saolsun anlayıslı ama eskiye göre cok sinirli öfkeli artık bazen dayanamıyorum bıktım bugun 2 gündür aglyorum kimselere diyemiyorum desem daha baştan böylesiniz sonunuz ne olcak diyecekler.aslında normal zamanda iyi ama zaman zaman aşırı öfke ve sinirli oluyor...
bu konuda bi pskiyatara git dedim kabul etmedi o sinirli anlarında bagırması cagırması el kol hareketleri beni cok üzüyor kendimi cok kötü hisediyorum özür diliyor ama iş işten geçince ne olcakki anlamıyor anlatıyorum konusuyorum olmuyor cok kötüyümSizden ricam şu;
Eşimin sinirli hallerinde yada öncesinde ne yapabilirim?Ben ne yapmalıyım ki bu anlarda en az zararla atlatayım.Şaşırdım kaldım.helede kac sene birbirimizi bekleyip bu hallerde olmak en zoruda bu
mrb tatlım durumuna cok üzüldm bende senle aynı seyleri yasıorum bnm de esim çok sinirli bizde 6 aylık evliyiz öncesinde 4 yıl birlikteydik çok isteyerekte evlendik.simd en ufak şeylere sinirlenip hep kalbimi kırıo sonra özr dilio ama özür dileynce hersey geçmio tabi ben alttan alıorum hep ve bazen haklı olsam bile ben özür diliorum buda onun işine gelio nasılsa hep affedio benim dediğim oluo die bu davranışlarını tekrarlıo.bence onlar böyle yaparken onlara o an bunu yapmaması gerektiğini bunu yaptığında bizi ne kdr kırdığını nekadar üzüldüğümüzü anlatmalıyız yine de aynı davranıosa ozmn tavrımızı koymalıyız onunla ksmamalıyız istediklerini yapmamalıyız gerekirse onunla yatmamalıyz ki anlasınlar hatalarını brzda biz onlara öyle davranmalıyız bence. bunu henüz bende denemedim ama denicem aklına yatıosa sende bi dene bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?