Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar daha bir kac aylık evliyim yaklasık 4-5 senelik flört bir geçmişimiz var sevgiliyken tabi ufak tefek sinirlilik halleri oluyordu ama fazla uzamazdı mesela tartısırdık kırılırdım küserdim sürekli stüme düşerdi evlendik ailesel sorunlar olsun baska sorunlar olsun En ufak şeylerde aşırı tepki gösteriyor inanın artık panik bir haldeyim hep yeri gelince alttan alıyorum,cevap vermiyorum,olabilecekleri bildiğim için eskisi gibi bende karşılık veremiyorum,çünkü sonu gelmiyor cicim ayı denilen bu zamanda bu anlarda sürekli aglıyorum birde vajinismus derdimizde var tabi onun için dr.lara felanda gittik ve egzersiz vs yapıyorum umarım o sorun gidecek bu konuda saolsun anlayıslı ama eskiye göre cok sinirli öfkeli artık bazen dayanamıyorum bıktım bugun 2 gündür aglyorum kimselere diyemiyorum desem daha baştan böylesiniz sonunuz ne olcak diyecekler.aslında normal zamanda iyi ama zaman zaman aşırı öfke ve sinirli oluyor...
bu konuda bi pskiyatara git dedim kabul etmedi o sinirli anlarında bagırması cagırması el kol hareketleri beni cok üzüyor kendimi cok kötü hisediyorum özür diliyor ama iş işten geçince ne olcakki anlamıyor anlatıyorum konusuyorum olmuyor cok kötüyüm Sizden ricam şu;
Eşimin sinirli hallerinde yada öncesinde ne yapabilirim?Ben ne yapmalıyım ki bu anlarda en az zararla atlatayım.Şaşırdım kaldım.helede kac sene birbirimizi bekleyip bu hallerde olmak en zoruda bu
Kızlar daha bir kac aylık evliyim yaklasık 4-5 senelik flört bir geçmişimiz var sevgiliyken tabi ufak tefek sinirlilik halleri oluyordu ama fazla uzamazdı mesela tartısırdık kırılırdım küserdim sürekli stüme düşerdi evlendik ailesel sorunlar olsun baska sorunlar olsun En ufak şeylerde aşırı tepki gösteriyor inanın artık panik bir haldeyim hep yeri gelince alttan alıyorum,cevap vermiyorum,olabilecekleri bildiğim için eskisi gibi bende karşılık veremiyorum,çünkü sonu gelmiyor cicim ayı denilen bu zamanda bu anlarda sürekli aglıyorum birde vajinismus derdimizde var tabi onun için dr.lara felanda gittik ve egzersiz vs yapıyorum umarım o sorun gidecek bu konuda saolsun anlayıslı ama eskiye göre cok sinirli öfkeli artık bazen dayanamıyorum bıktım bugun 2 gündür aglyorum kimselere diyemiyorum desem daha baştan böylesiniz sonunuz ne olcak diyecekler.aslında normal zamanda iyi ama zaman zaman aşırı öfke ve sinirli oluyor...
bu konuda bi pskiyatara git dedim kabul etmedi o sinirli anlarında bagırması cagırması el kol hareketleri beni cok üzüyor kendimi cok kötü hisediyorum özür diliyor ama iş işten geçince ne olcakki anlamıyor anlatıyorum konusuyorum olmuyor cok kötüyüm Sizden ricam şu;
Eşimin sinirli hallerinde yada öncesinde ne yapabilirim?Ben ne yapmalıyım ki bu anlarda en az zararla atlatayım.Şaşırdım kaldım.helede kac sene birbirimizi bekleyip bu hallerde olmak en zoruda bu
mrb tatlım durumuna cok üzüldm bende senle aynı seyleri yasıorum bnm de esim çok sinirli bizde 6 aylık evliyiz öncesinde 4 yıl birlikteydik çok isteyerekte evlendik.simd en ufak şeylere sinirlenip hep kalbimi kırıo sonra özr dilio ama özür dileynce hersey geçmio tabi ben alttan alıorum hep ve bazen haklı olsam bile ben özür diliorum buda onun işine gelio nasılsa hep affedio benim dediğim oluo die bu davranışlarını tekrarlıo.bence onlar böyle yaparken onlara o an bunu yapmaması gerektiğini bunu yaptığında bizi ne kdr kırdığını nekadar üzüldüğümüzü anlatmalıyız yine de aynı davranıosa ozmn tavrımızı koymalıyız onunla ksmamalıyız istediklerini yapmamalıyız gerekirse onunla yatmamalıyz ki anlasınlar hatalarını brzda biz onlara öyle davranmalıyız bence. bunu henüz bende denemedim ama denicem aklına yatıosa sende bi dene bence
Sana zarar verecek kadar ileri gidiyorsa,psikiyatra gitmezse evden ayrılacağını söylemeyi deneyebilirsin.
Daha hafif çapta sinir anları oluyorsa,spor salonuna gidip stres atabilir.Veya B vitamini ve sakinleştirici etkili bitkisel çaylar verebilirsin.
Vajinismusla alakalı doktora gitmiyor musunuz ?
Belki o vesileyle çift olarak terapiye girip,öfke nöbetlerinden konu açabilirsin.
Canım çok zor bir durum.Benim arkadaşımın eşi de böyle ve zaman geçtikçe daha ileri gidip dövebiliyorlar.Ne yazık ki arkadaşımın başına geldi.En kısa zamanda çaresine bak derim.Bu konuda sana internette araştırdığım bir kitabı önerebilirim.Kitap çok hoşuma gittiği için bir blog hazırladım.Sana %100 düzelirsin demiyorum lakin denemeye değer diyorum.kitap 46 tl ve e-kitap.yani ödemeyi yapar yapmaz link geliyor ve indiriyorsun.Seansı 100 dolar olan evlilik terapistlerin konferanslarından hazırlanmış.eşini evlilik uzmanına gönderemiyorsan uzmanı evine getir derim.arkadaşıma da tavsiye ettim lakıin evinde internet yok alamadı.Bu kitap adına konu bile açtım ancak pek dikkat çekmedi.parayla satıldığı için heralde.ama imkanın varsa al ve dene derim.İnşaallah faydasını görürsün.ödeme konusunda sakın güvenmemezlik yapma çünkü ben aldım ve hiç bir sorun çıkmadı.bu konuda başka sormak istediğin bir şey olursa lütfen sor.blog adresimi yazıyorum.blogdan kitabın kendi sitesine yönlendirme adresi var lütfen gir ve incele http://evliligikurtarmaformulleri.blogspot.com/
Sinirlendiğinde bağırıp çağırmalarının ve el kol hareketlerini aslında sana yapmadığını sinirinden öyle olduğunu bil.. Sonrada bunları ciddiye alıp üzülme ve ağlama.. Sinirli anında alttan almasını bil siniri geçince de gelip senden özür diliyorsa konuyu uzatma derim ben :) Çünkü bende öyle yapıyorum. 1 senede öğrendiğim bu. İlk aylarda bende çok ağlıyordum ve kafama takıyordum şimdi çok daha iyiyim böyle
Kesinlikle psikologa gitmeniz gerektiğini düşünüyorum,bunun önlemini almazsanız umarım şu anda yaşamıyorsunuzdur bunu ama işin sonu şiddete kadar gidebilir.
Evliliğinizin devam etmesini istyorsa öfkesini kontrol etmesi gerektiğini ve profesyonel yardım alarak üstesinden gelebileceğinizi anlatmanızı öneririm.
Umarım yanılıyorumdur ama işin nereye gideceği şimdiden belli.Acil önlem almalısınız.
Benim eşimde aynı şeyleri yapıyordu biz de 6 aylık evliyiz ama ilk 4 ay çok acılar çektim herşeye kızıyordu ve daha da ileri gidip bana şiddet uyguladı işknce yaptı yüzüme deodorant sıkıyordu ya düşün ben arık çıldıracak gibi olmuştum ve ben de saygısızlastm ve ona bağırdım vurdum bırakıp gitmekle tehdit ettim artık ağzını bile açamıyor ama olan oldu ondan çok soğudum
offff al benden de o kadar..9 aydır nişanlıyız,6 senelik geçmişimiz var..sinirlenince beni tanımıyor resmen..hatta şu an şehir dışına gidiyor iş için yolda he zamanki gibi asabi ve tartıştık küstükama ben de sizin gibi çok yoruldum,yılların emeği var silip atamıyorum,çoook seviyorum nişanlımı ama soğuyorum bi yandanda..saygı denen bişi kalmadı en çokda ona üzülüyorum...daha evlenmedik bile,ne hallerdeyiz aynı evde yaşasak kim bilir ne hale geliriz...bende çok söyledim git tedavi ol bi düzelt kendini öyle evlenelim dedim ama sen yanımda olursan böyle sinirli olmam evlenince düzeir herşey diyo ama sizden anladığım kadarıyla bişi değişmiyo
oyy kuzum tatlı yeni evlim benim.canım benim kocam da sinirli kavgacı bir tip.böyle insanlara yapılacak en güzel şey cevap vermemek.ben ilk başlarda kendimi ezdirmemek adına hep karşılık verdim o bana bağırıryorsa ben ona daha fazla bağırdım.peki ne işe yaradı sadece kendimi yıprattım tabi o da yıprandı evliliğimzde.
şimdi bakıyorum benimkinin canı kavga istiyor böyle eften püften bir sebep arıyor.birşeyler söylüyor hiç karşılık vermiyorum sadece susuyorum.kimse tek başına kavga edemez,eğer karşılık vermezsem kavga çıkamaz diyorum içimden.inan daha beter çıldırıyor böylesi.benden karşılık bulamayınca da sakinleşiyor bir süre sonra.hatta yaptığından utanıp çoğu zaman "kahve yapayım mı sana" falan gibi küçük jestler yapıyor.
ama bir de şu var bunu uygulayabilmek için de senin içinin ferah olması yani sinirli olmaman gerekiyor bunun çaresi de eve kapalı kalmayıp seni mutlu eden yerlerde gezip tozmak.senin kafan sağlam olduktan sonra inan kimse bozamıyor.
evlilikte susmayı bileceksin kadın olduğun için değil erkek mutlu olsun diye değil.kendi huzurun için susacaksın.
e diyeceksin sen hep mi susuyorsun asla.iyi bir anını yakalayıp her istediğimi yaptırıyorum.neye canım sıkkınsa da hesabını soruyorum.
mrb tatlım durumuna cok üzüldm bende senle aynı seyleri yasıorum bnm de esim çok sinirli bizde 6 aylık evliyiz öncesinde 4 yıl birlikteydik çok isteyerekte evlendik.simd en ufak şeylere sinirlenip hep kalbimi kırıo sonra özr dilio ama özür dileynce hersey geçmio tabi ben alttan alıorum hep ve bazen haklı olsam bile ben özür diliorum buda onun işine gelio nasılsa hep affedio benim dediğim oluo die bu davranışlarını tekrarlıo.bence onlar böyle yaparken onlara o an bunu yapmaması gerektiğini bunu yaptığında bizi ne kdr kırdığını nekadar üzüldüğümüzü anlatmalıyız yine de aynı davranıosa ozmn tavrımızı koymalıyız onunla ksmamalıyız istediklerini yapmamalıyız gerekirse onunla yatmamalıyz ki anlasınlar hatalarını brzda biz onlara öyle davranmalıyız bence. bunu henüz bende denemedim ama denicem aklına yatıosa sende bi dene bence
yatmamak çözüm değil..maalesef değiştirebileceğin bişey yok can çıkar huy çıkmaz demek ki yeterince tanınmamış eşler evlenmeden önce..keşke ufak ufak testler yapsaydın siniriyle ve tepkileriyle alakalı evlenmeden önce,en azından fkir verebilirdi sana
esinizin bir pskiyatriye gitmesi icin zorla degilde gzel dille evliliginiz icin oldugunu anlatin yoksa cok kötü sonuclar alabilirsiniz :) Insallah esiniz uyumlu davranir sonu kötü sonuclanir yoksa benim ki gibi ...