Esim askerde :( bende hamileyim cok zor kizlar

busra00

sadece bekliyorum...
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2013
925
9
26
Ankara
Evet kizlar esim 2 hafta önce askere gitti ama ben onun yokluguna alisamiyorum ve hamileyim bebegim 13 haftalik.rabbime sükürler olsun hergün telde konusuyoruz ama sanki zaman hic gecmiyecek gibi geliyor :(( cok mutsuzum bu bebegimede yansiyomudur acaba?ve sizce hersey gecip cok güzel olacakmi?ne olur yardim edin cok agliyorum ben esimsiz yapamiyorum cok zor cook

Allah kavustursun, ikinize de sabir versin

Evet uzulmenden bebegin etkilenir, moralini yuksek tutmaya calis sonucta esin nerede, ne zaman gelecek biliyorsun

Kac ay askerlik yapacak? Umarim kisa donemdir :)

Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah. Elinden geldiğince üzülmemeye çalış inanki senin her sevincin her mutsuzluğun bebeğini doğrudan etkiliyor. Tahmin ediyorum çok zordur ama geçici bir dönem olduğunu düşünerek içini ferahlat. Eşin uzun dönemi kısa dönemi yapiyor askerliğini? Allah sağ salım dönmesini nasip etsin sayılı gün çabuk geçer, sen bebeğine yoğunlaş canım. Bu arada sağlıkla sihhatle gelsin bebiş inşallah

Canımderdin bu olsun be,çok şükür yaşıyor ve dönecek allahın izniyle ;) Sen bebeğini düşün ve dua et çabuk geçsin zaman...Allaha emanet olun 3'ünüzde ;)

Allah kavustursun.bebeginizi de saglikla kucaginiza alirsiniz insallah.
Mumkun oldugunca uzulmemeye bakin ve kendinize dikkat edin bebeginizin sagligi icin canim.
Nerde yapiyor esiniz askerligini ? Uzun donem mi kisa donem mi ? Yanina gidip gorme sansiniz yok mu belli zamanlarda ?

Canım Allah kavuştursun..Rabbim yavrunuda sağlıklı,sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah...Yazdıklarını okuyunca annemin bana anlattıkları aklıma geldi...Annemde asker yolu beklemiş karnında çocukla binbir zorluklar geçirmiş..Annem büyüklerin yanında kalmış babaannemde sağolsun biraz dediğim dedik tiplerden az çektirmemiş anneme karnı burnunda ne işler yaptırmış...Bağ-bahçe neler neler anlatır bazen içim cız eder annemde sen gibi bu 15 ay nasıl gelir dermiş...Ama bak şimdi neler gelmiş neler geçmiş...Şimdi ise ben evleniyorum abim ise askere gitmeye hazırlanıyor...Zaman o kadar çok çabuk geçiyor ki bir bakmışsın ki sona gelmişsiniz..Şuan senin için zaman geçmiyor gibi geliyor ama aslında çok çabuk geçiyor...Kendini üzüp bebeğinide üzme bebekler herşeyi hissedermiş..O yüzden yavrun için,eşin için dimdik ayakta durman lazım...Bol bol dua et sağ sağlim eşinede yavrunada kavuşman dileği ile selametle kardeşim:34:

Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah. Elinden geldiğince üzülmemeye çalış inanki senin her sevincin her mutsuzluğun bebeğini doğrudan etkiliyor. Tahmin ediyorum çok zordur ama geçici bir dönem olduğunu düşünerek içini ferahlat. Eşin uzun dönemi kısa dönemi yapiyor askerliğini? Allah sağ salım dönmesini nasip etsin sayılı gün çabuk geçer, sen bebeğine yoğunlaş canım. Bu arada sağlıkla sihhatle gelsin bebiş inşallah

Cok saol canim benim insaallah cabuk gecer zaten bebisim dogsaydi geriside gelirdi sma simdi cok zor geliyor ve 15 ay sürecek askerlik :(

Canımderdin bu olsun be,çok şükür yaşıyor ve dönecek allahın izniyle ;) Sen bebeğini düşün ve dua et çabuk geçsin zaman...Allaha emanet olun 3'ünüzde ;)

Cok sükür rabbime baska dert vermesin canim hep dua ediyorum sizde eksik etmeyin dualarinizi insaallah..sende allaha emanet ol ;)

Allah kavustursun.bebeginizi de saglikla kucaginiza alirsiniz insallah.
Mumkun oldugunca uzulmemeye bakin ve kendinize dikkat edin bebeginizin sagligi icin canim.
Nerde yapiyor esiniz askerligini ? Uzun donem mi kisa donem mi ? Yanina gidip gorme sansiniz yok mu belli zamanlarda ?

Amiiin amin saol csnim benim...maalesef 15 ay askerligi erzincanda suan maalesef yurt disindayim ben ailemin yaninda :(

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Canım Allah kavuştursun..Rabbim yavrunuda sağlıklı,sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah...Yazdıklarını okuyunca annemin bana anlattıkları aklıma geldi...Annemde asker yolu beklemiş karnında çocukla binbir zorluklar geçirmiş..Annem büyüklerin yanında kalmış babaannemde sağolsun biraz dediğim dedik tiplerden az çektirmemiş anneme karnı burnunda ne işler yaptırmış...Bağ-bahçe neler neler anlatır bazen içim cız eder annemde sen gibi bu 15 ay nasıl gelir dermiş...Ama bak şimdi neler gelmiş neler geçmiş...Şimdi ise ben evleniyorum abim ise askere gitmeye hazırlanıyor...Zaman o kadar çok çabuk geçiyor ki bir bakmışsın ki sona gelmişsiniz..Şuan senin için zaman geçmiyor gibi geliyor ama aslında çok çabuk geçiyor...Kendini üzüp bebeğinide üzme bebekler herşeyi hissedermiş..O yüzden yavrun için,eşin için dimdik ayakta durman lazım...Bol bol dua et sağ sağlim eşinede yavrunada kavuşman dileği ile selametle kardeşim:34:

Amiin amin sagol canim kardesim..yorumun cok iyi geldi insaallah gecer ve iyi olmaya calisacagim ;) evet annelerimizin cogu yasamis bunlari ama ben ailemin yanindayim sagolsun esim kendi ailemin yaninda daha rahat edecegimi bilerek gönderdi.bu arada insaallah sende esinle cok mutlu olursun ve bide bevisiniz olur hayirlisiyla.Tekrar allah razi olsun canim :)

Amiin amin sagol canim kardesim..yorumun cok iyi geldi insaallah gecer ve iyi olmaya calisacagim ;) evet annelerimizin cogu yasamis bunlari ama ben ailemin yanindayim sagolsun esim kendi ailemin yaninda daha rahat edecegimi bilerek gönderdi.bu arada insaallah sende esinle cok mutlu olursun ve bide bevisiniz olur hayirlisiyla.Tekrar allah razi olsun canim :)

Sağolasın Allah razı olsun güzel dileklerin için canım :34: Rabbim herkese sağlıklı sıhhatlı evlatlar nasip etsin inşallah :emir_bebek:

Canım benim öncelikle Allah kavuştursun ben 3 aylık evliyken eşim askere gitti ilk 4 ay acemilik sonra 12 ay yedek subay, tam 16 ay. İlk 4 ay bitince 15 günlük izin verdiler o dönem hamile kalmışım sonra ki ayları hamile ve ağlayarak geçirdim ama ne ağlama yanımda kimsem yok hamileyim daha yeni gelin sayılırım çalışıyorum gecenin bir anı çeşmem patladı bodruma inip ana vanayı kapattım korka korka baba evinde hiç yapmadığım şeyler tüm faturaları ödemeleri ben yapıyorum anlamam yapmamışım hiç, eşime bir yandan üzülürüm gerçi yeri çok iyiydi İstanbul da yaptı 12 ayını ama ben yine de herşeye ağlardım zaten hormonlar tavan yapmış, Allahım hiç geçmeyecek gibiydi 2 defa yanına gittim birinde 5.5 aylık diğerinde 7 aylık hamileydim cahil cesareti işte sonra ne mi oldu doğuma geldi, doğumdan sonra hiç izin kullanmadığı için, 1 ay sonra bitti askerliği veeee aradan 13 yıl geçti bebek şimdi 13 yaşında genç kız artık askerlik çağı gelmiş oğlanları babasından yakışıklı buluyor, eşim yanımda sanki o günleri hiç yaşamamışız gibi inan öyle olacak hatta laf aramızda bazen keşke şöyle askere falan alsalarda 1-2 ay kafamı dinleyeyim dediğin bile olacak, şaka şaka sakın üzülme sen asker eşisin ve anne adayısın güçlü ol bak biz burdayız benim zamanımda yoktu kk , hem kk ne ınternet yoktu şimdi bizler senin yanındayız hergün bişiler yaz paylaşalım tamam mı güzel anne. :16:

Canım benim öncelikle Allah kavuştursun ben 3 aylık evliyken eşim askere gitti ilk 4 ay acemilik sonra 12 ay yedek subay, tam 16 ay. İlk 4 ay bitince 15 günlük izin verdiler o dönem hamile kalmışım sonra ki ayları hamile ve ağlayarak geçirdim ama ne ağlama yanımda kimsem yok hamileyim daha yeni gelin sayılırım çalışıyorum gecenin bir anı çeşmem patladı bodruma inip ana vanayı kapattım korka korka baba evinde hiç yapmadığım şeyler tüm faturaları ödemeleri ben yapıyorum anlamam yapmamışım hiç, eşime bir yandan üzülürüm gerçi yeri çok iyiydi İstanbul da yaptı 12 ayını ama ben yine de herşeye ağlardım zaten hormonlar tavan yapmış, Allahım hiç geçmeyecek gibiydi 2 defa yanına gittim birinde 5.5 aylık diğerinde 7 aylık hamileydim cahil cesareti işte sonra ne mi oldu doğuma geldi, doğumdan sonra hiç izin kullanmadığı için, 1 ay sonra bitti askerliği veeee aradan 13 yıl geçti bebek şimdi 13 yaşında genç kız artık askerlik çağı gelmiş oğlanları babasından yakışıklı buluyor, eşim yanımda sanki o günleri hiç yaşamamışız gibi inan öyle olacak hatta laf aramızda bazen keşke şöyle askere falan alsalarda 1-2 ay kafamı dinleyeyim dediğin bile olacak, şaka şaka sakın üzülme sen asker eşisin ve anne adayısın güçlü ol bak biz burdayız benim zamanımda yoktu kk , hem kk ne ınternet yoktu şimdi bizler senin yanındayız hergün bişiler yaz paylaşalım tamam mı güzel anne. :16:

:) yorumun cok iyi geldi canim ablam cok sagol allah razi olsun..evet güclü olcam insaallah ve hersey gececek buna inaniyorum yanimda oldugun icin cok tesekkür ederim yemin ederim cok sevindim :)

Allah yardımcın olsun benim kardeşim geldi aklıma hele birde gelinimiz olsaydı daha beter olurdum sanki ama üzülme sayılı günler çabuk geçer.bizimkinin 3 ayı geçti bile:)

:) yorumun cok iyi geldi canim ablam cok sagol allah razi olsun..evet güclü olcam insaallah ve hersey gececek buna inaniyorum yanimda oldugun icin cok tesekkür ederim yemin ederim cok sevindim :)

hah şöyle iyi gelsin bakıyimm öyle ağlamak yok, özlemek var sadece çokkk özlemek var ama ağlarsan bebişin de üzülür ağlar sonra annesi, çalışıyor musun ama annemlerin yanındayım demişsin bak şimdi anneciğinde sana çok iyi bakar hamileliğin keyfini çıkar eşinle de görüşürsünüz gelir gider nerde yapıyor askerliğini uzakmısınız çok. ay kıyamam ben sana valla yıllar öncesine döndürdün beni. bak bişi anlatayım da gül, bir akşam yemekten sonra aradım eşimi işte seni çok özledim diye ağlıyorum o da ben de seni çok özledim diyor sonra sen ne yapıyorsun şimdi dedim beklediğim cevap; yattım yorganı başıma çektim seni düşünüyordum demesi içini çeke çeke. Ama erkekler bizden farklı adam askerde kız gibi karısını özleyip ağlayacak değil ya ben de arkadaşlarla okey oynuyordum demesin mi senden nefret ediyorum diye pat kapattım telefonu, Allahım adam arar ben açmam sonra tabii vicdan yaparsın gecenin 2si ben aradım eh O da uyuyor tabii sabah erken kalkıyorlar nöbet falan açmadı hadiii bu sefer ben merak içinde ağla ağla şişersin ben ne kadar kötü biriyim neden yüzüne teli kapattım diye offff işte çocukluk, cahil günler ne yapacak adamcağız askerde zaman mı geçer okey oynayacak tabii. :37:

Rabbim tez zamanda kavuştursun.
Başka dert vermesin.
Geçer geçer bebeğinle oyalan, ona masallar oku :) kendini üzme ..
Askerde olmayıp da askermiş gibi bekleyenler de var ben gibi..
Bir bebek eksik yani..:ssz:

bende 4 yıl olcak evleneli ve benim eşimde gidecek uzun dönem :( boğazıma bi yumru oturuyor askerlik mevzusu geçince..üstelik 3 yaşına girecek yavrumuz var nasıl dayanıcam bilmiyorum...
evlendiğimden beri ağlıyorum aklıma geldikçe, daha gitmeden bukadar ağlıyorum kimbilir gidince napıcam allah yardımcımız olsun...:14: pişmanlık çok elbette keşke bekarken gitseydi diye ama kader işte nasibimizde beklemek varmış...nasipten öte yol gitmez...bazı şeyleri geç idrak ediyoruz...
hasrete ayrlığa sabretmek var kaderde demekki şükür halmize rabbim sağ salim kavuştursun kocana canım, dua ettim senin için, sende benim için edermisin nolur...
allah bu dönemi bana hızlıca geçirsin ve eşim sağ salim gidip gelsin...tüm asker yolu bekleyen kardeşlerimize sabır versin, askerde olana da kuvvet versin rabbim...
kolay değil elbette zor kolay diyen yalan söyler, ama şu bi gerçekki zaman su gibi geçermiş beklerken...inşallah öyle olur...bi bakmışız kavuşmuşuz...inşallah allahım inşallah...

Back
X