Canım benim öncelikle Allah kavuştursun ben 3 aylık evliyken eşim askere gitti ilk 4 ay acemilik sonra 12 ay yedek subay, tam 16 ay. İlk 4 ay bitince 15 günlük izin verdiler o dönem hamile kalmışım sonra ki ayları hamile ve ağlayarak geçirdim ama ne ağlama yanımda kimsem yok hamileyim daha yeni gelin sayılırım çalışıyorum gecenin bir anı çeşmem patladı bodruma inip ana vanayı kapattım korka korka baba evinde hiç yapmadığım şeyler tüm faturaları ödemeleri ben yapıyorum anlamam yapmamışım hiç, eşime bir yandan üzülürüm gerçi yeri çok iyiydi İstanbul da yaptı 12 ayını ama ben yine de herşeye ağlardım zaten hormonlar tavan yapmış, Allahım hiç geçmeyecek gibiydi 2 defa yanına gittim birinde 5.5 aylık diğerinde 7 aylık hamileydim cahil cesareti işte sonra ne mi oldu doğuma geldi, doğumdan sonra hiç izin kullanmadığı için, 1 ay sonra bitti askerliği veeee aradan 13 yıl geçti bebek şimdi 13 yaşında genç kız artık askerlik çağı gelmiş oğlanları babasından yakışıklı buluyor, eşim yanımda sanki o günleri hiç yaşamamışız gibi inan öyle olacak hatta laf aramızda bazen keşke şöyle askere falan alsalarda 1-2 ay kafamı dinleyeyim dediğin bile olacak, şaka şaka sakın üzülme sen asker eşisin ve anne adayısın güçlü ol bak biz burdayız benim zamanımda yoktu kk , hem kk ne ınternet yoktu şimdi bizler senin yanındayız hergün bişiler yaz paylaşalım tamam mı güzel anne.