Esim askerde :( bende hamileyim cok zor kizlar

allah kavuştursun bebeginede eşinede:) benimde eşim askere gitmedi hala okuyo 2 senemiz daha var:(biz biraz acele ettik sizin gibi ama o zamanlarda geççek bakın sizinki başlamış başlamak bitirmenın yarısıymıs siz yolu yarılamıssınız:)biz daha hiç başlamadık:)

Şekerim sıkma canını, bak sen böyle yaparsan miniğin de etkilenir.
Allah korusun, hiç istemediğin şeyler olabilir...
Hamilelik bu sonuçta.
Başka bir şeye benzemez.
O yüzden içini ferah tut ve eşinin gelmesini bekle :)
Allah'ın izniyle onu sağlıkla kucağına al, kendini düşün, bebeğini düşün...
Eminim sen rahat olursan bu süreç daha kolay geçecek senin için :)
Buraya da her zaman yaz, bizimle dertleş ama hiçbir zaman sıkma canını :)

canım benim bende senle aynı durumdaydım.eşim mecburi hizmetteydi benim.hamileliğimi yalnız geçirdim,sonra doğum yaptım kızım 6 aylık olduktan sonra geldi eşim.(tabi aralarda geldi)ama ben bir an önce üçümüz bir arada yaşayalım artık diye üzülüyodum.ama geçti artık eşim geldi ve biz hep beraberiz çok şükür,ve şimdi hatırlamıyorum bile onsuz geçen günleri.inşallah günlerin kolay geçer.oyalanacak şeyler bulmaya çalış kendine.ayrıca sen çokm stres yaparsan bebeğini etkiler.o yüzden bebiş için kendine iyi davran stres yapma

neden askerliğini beklemedin hadi beklemiyecektin neden hamile kaldın tabi zor olacak arkadaşımda bu haldeydi intihar etti yalnızlıktan hamilelik bunalımına girmişti zor kurtardılar o nedenle böyle durumları okudukça kendi düşen ağlamaz diyoruz sende sabredip bekliyeceksin

ya siz şakamısınız nesiniz, eşleri asker olanlar o zaman hiç evlenmesinler çocuk yapmasınlar, eşlerinin hayatı garantide değil diye, yani birazdan sokağa çıkınca başına ne geleceğini biliyor musun ki askerdeyken çocuk olmaz falan diyorsun ayrıca planlı bir gebelik olmayabilir benim 1 yaş küçük kardeşim de babam askerdeyken doğmuş ve planlanan birşey değilmiş annem de çok zorluk çekti o ister miydi hamileliğini yalnız geçirmek ve birde üstüne bana bakarken (1 yaşındaymışım), hayatta ben herşeyi planlarım diye düşünüyorsanız daha çok üzüleceksiniz demektir, çünkü Allah tan başka kimse bilemez yarın ne olacağını, bir de arkadaşım demişsiniz ya intihar eden gerçekten arkadaşınız olsa esas derdini bilirdiniz kimse eşim askere gitti diye intihar etmez vardır başka sorunları ama siz bu negatiflikte onu intihara sürüklemiş olabilirsiniz yani emin olamadım şimdi :ssz:

Hamile ve eşi askere gittiği için kendini üzgün ve yalnız hisseden genç bir kadının topiğinde ılımlı ve olumlu yorumlar yapsanız diyorum.
Moral vermek çokta zor olmasa gerek...

canım benim bende senle aynı durumdaydım.eşim mecburi hizmetteydi benim.hamileliğimi yalnız geçirdim,sonra doğum yaptım kızım 6 aylık olduktan sonra geldi eşim.(tabi aralarda geldi)ama ben bir an önce üçümüz bir arada yaşayalım artık diye üzülüyodum.ama geçti artık eşim geldi ve biz hep beraberiz çok şükür,ve şimdi hatırlamıyorum bile onsuz geçen günleri.inşallah günlerin kolay geçer.oyalanacak şeyler bulmaya çalış kendine.ayrıca sen çokm stres yaparsan bebeğini etkiler.o yüzden bebiş için kendine iyi davran stres yapma

Cok sagol canim benim insaallah hersey hemen gecip gider ve kocamada bebegimede sagliklica kavusurum.bugün bide doktorda kontrolüm var bebisimi görcem insaallah hersey yolundadir onunda bugün stresi var tabii..allahim herseyi hayirli versin

merhaba bursa00 iki yıl olmuş hiçbir şey yazmamışsınız artık, benim eşimde iki haftalık asker bende sizin gibi çok üzülüyorum ne yaptınız şuan ne durumdasınız merak ettim, eşiniz muhakkak gelmiştir. sizde bana bir teselli verseniz neler yaşadınız nasıl geçti bu süreç ve sonrası..

evet 2 sene geçmiş ama benzer durum bulmuşken sorayım

evinizi kapatıp kayınvalideye ya da annenize mi yerleştiniz?
hamile iken eşinizin askerde olması hamileliğinizi nasıl etkiledi?
ve buna nasıl dayandınız :/

benimki de kısa dönem gidecek ama gönderemiyorum..

hah şöyle iyi gelsin bakıyimm öyle ağlamak yok, özlemek var sadece çokkk özlemek var ama ağlarsan bebişin de üzülür ağlar sonra annesi, çalışıyor musun ama annemlerin yanındayım demişsin bak şimdi anneciğinde sana çok iyi bakar hamileliğin keyfini çıkar eşinle de görüşürsünüz gelir gider nerde yapıyor askerliğini uzakmısınız çok. ay kıyamam ben sana valla yıllar öncesine döndürdün beni. bak bişi anlatayım da gül, bir akşam yemekten sonra aradım eşimi işte seni çok özledim diye ağlıyorum o da ben de seni çok özledim diyor sonra sen ne yapıyorsun şimdi dedim beklediğim cevap; yattım yorganı başıma çektim seni düşünüyordum demesi içini çeke çeke. Ama erkekler bizden farklı adam askerde kız gibi karısını özleyip ağlayacak değil ya ben de arkadaşlarla okey oynuyordum demesin mi senden nefret ediyorum diye pat kapattım telefonu, Allahım adam arar ben açmam sonra tabii vicdan yaparsın gecenin 2si ben aradım eh O da uyuyor tabii sabah erken kalkıyorlar nöbet falan açmadı hadiii bu sefer ben merak içinde ağla ağla şişersin ben ne kadar kötü biriyim neden yüzüne teli kapattım diye offff işte çocukluk, cahil günler ne yapacak adamcağız askerde zaman mı geçer okey oynayacak tabii. :KK37:
:-):-):-) Cok iyi yaa

Back
X