hah şöyle iyi gelsin bakıyimm öyle ağlamak yok, özlemek var sadece çokkk özlemek var ama ağlarsan bebişin de üzülür ağlar sonra annesi, çalışıyor musun ama annemlerin yanındayım demişsin bak şimdi anneciğinde sana çok iyi bakar hamileliğin keyfini çıkar eşinle de görüşürsünüz gelir gider nerde yapıyor askerliğini uzakmısınız çok. ay kıyamam ben sana valla yıllar öncesine döndürdün beni. bak bişi anlatayım da gül, bir akşam yemekten sonra aradım eşimi işte seni çok özledim diye ağlıyorum o da ben de seni çok özledim diyor sonra sen ne yapıyorsun şimdi dedim beklediğim cevap; yattım yorganı başıma çektim seni düşünüyordum demesi içini çeke çeke. Ama erkekler bizden farklı adam askerde kız gibi karısını özleyip ağlayacak değil ya ben de arkadaşlarla okey oynuyordum demesin mi senden nefret ediyorum diye pat kapattım telefonu, Allahım adam arar ben açmam sonra tabii vicdan yaparsın gecenin 2si ben aradım eh O da uyuyor tabii sabah erken kalkıyorlar nöbet falan açmadı hadiii bu sefer ben merak içinde ağla ağla şişersin ben ne kadar kötü biriyim neden yüzüne teli kapattım diye offff işte çocukluk, cahil günler ne yapacak adamcağız askerde zaman mı geçer okey oynayacak tabii.