esim ayrilmak istiyo :(((

iman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2014
287
41
43
35
Gaziantep
kizlar 5 gün önce esimle cok kötü kavga ettik bu aralar cok oluyo tartismamiz aklina koymus ayrilmak istiyo koltukta yatiyo pisirdiyim yemegi yemiyo konustugum Zaman cevap vermiyo yanina yaklastirmiyo ben ne yapicam lütfen yardim ayrilmak istemiyorum :43:

kizlar 5 gün önce esimle cok kötü kavga ettik bu aralar cok oluyo tartismamiz aklina koymus ayrilmak istiyo koltukta yatiyo pisirdiyim yemegi yemiyo konustugum Zaman cevap vermiyo yanina yaklastirmiyo ben ne yapicam lütfen yardim ayrilmak istemiyorum :43:

Sorun nedir? Neden bu durumdasınız?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

niye kavga ettınız? .

ya aslinda cok komik esofmanini Temiz zannetim katlayip dolaba koydum megerse kirliymis giydi disari ciktik tam komsularin balkonlarinin önünde bu nasil bi yikama yok daha lekeleri var esofmanin diye bende dedim ki ben yikamadim Temiz sandim hadiiiiiiiii burdan koptu kavga sinir etti arabaya bindik alisverise gidiyoruz guya bagirdim cagirdim bana kapa ceneni dedi bende sen kapa dedim yok ben saygisizmisim yok koca nasil davranicami bilmiyormusum esim benim o ne derse desin sesimi cikarmami istemiyo yani o bana bagira bilirmis ama ben susucakmisim iyi bir es böyle olurmus buda benim yapimda yok yani babam olsa eger haksizsa kendimi savunurum yeri gelincede bagiririm

ya aslinda cok komik esofmanini Temiz zannetim katlayip dolaba koydum megerse kirliymis giydi disari ciktik tam komsularin balkonlarinin önünde bu nasil bi yikama yok daha lekeleri var esofmanin diye bende dedim ki ben yikamadim Temiz sandim hadiiiiiiiii burdan koptu kavga sinir etti arabaya bindik alisverise gidiyoruz guya bagirdim cagirdim bana kapa ceneni dedi bende sen kapa dedim yok ben saygisizmisim yok koca nasil davranicami bilmiyormusum esim benim o ne derse desin sesimi cikarmami istemiyo yani o bana bagira bilirmis ama ben susucakmisim iyi bir es böyle olurmus buda benim yapimda yok yani babam olsa eger haksizsa kendimi savunurum yeri gelincede bagiririm

canım bu boşanma sebebi olamaz.anlaşmazlıklar varsa birikim patlaması olmuş ikinizdede.boşanmak istiyorum dedi mi

valla saygı dedıgın karşılıksız olan bir şey değildir. kaç yıllık evlısınız? küçücük saçma şeylerden kavgalar çıkabılır ama, eşin konusmasa da yaptıgın yemegı yemesı lazımdı.. ben sorunun sadece bu oldugunu sanmıyorum aslında.
eşin için bu bır bahane bıle olabilir.

Belli ki onunda gergin bi zamanina denk gelmis...
Kavgada bi taraf susmazsa olay buyuyo.... Uzulme yakinda duzelir az siniri gecsin yumusar oda ... Bazen ara vermek iliskiyi guclendirir ses etme o yaklasirsa sende birsey yokmus gibi davran

Biraz zaman ver blöf yapiyor.. Hatta sende konusma üstune gitme..
sen üstune gittikce daha cok simarir ve dahada kendini naza ceker..

Kendi haline birak bir kac gun, yanlis anlasilma yuzunden tartismissiniz bunlar dogal seyler insaniz sonucta herseyi mukemmel yapamayiz...

Esimdir diye bende.asla susamam , benim esiminde hosuna gitmiyor ama ben susmam... pes etti artik soylenmiyor...

valla saygı dedıgın karşılıksız olan bir şey değildir. kaç yıllık evlısınız? küçücük saçma şeylerden kavgalar çıkabılır ama, eşin konusmasa da yaptıgın yemegı yemesı lazımdı.. ben sorunun sadece bu oldugunu sanmıyorum aslında.

Katılıyorum sonucta sizin yapınızı nasıl nrii oldugunu biliyor bence sorunun derinine inerek anlamaya calısın ve biraz zaman tanıyın sinirini kontrol edemeyip söylemis inada binmiste olabilir ben tanımadıgımdan iki olabiliteyide düsündüm gecmezse hala aynı düsüncedeyse bu bi bahane demekki kabullenmek sart duzgun konusarak sonuca getirmelisiniz

...

canım bu boşanma sebebi olamaz.anlaşmazlıklar varsa birikim patlaması olmuş ikinizdede.boşanmak istiyorum dedi mi

evet söyledi yaaaaa aslinda biz cok tartisiyoruz ve her seferinde benim annemi öne sürüyo biz kacarak evlendik ailem hic istemedi kendisini ve ilk baslarda her tartismamizda annem ayril gel dedi gerci daha hala diyo ama annem benim esimle sonunum olmadigini düsünüyo ben ama cok seviyorum kopamiyorum eskilerin birikintisi yani aslinda esim cok kinci hic biseyi unutmaz ve her tartismamizda ister o hakli olsun ister ben hakli olim illa ben arayi düzeltmem lazim o hic yeltenmez barismaya bazen Kücük bi cocukla evli oldugumu düsünüyorum

Bu bir boşanma nedeni bile değil. ne kadar saçma. acı ama gerçek olabilir, kocan senden boşanmak için yer arıyor. bu bahane oluyor onun için. :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

2,5 yillik evliyiz

2,5 yillik evliyiz

ayrılmaktan korkuyor olabilirsin ama, sen yıne de haksızmıs gıbı davranma :34: yemegı yap ister yesın ısterse ziftin pekini yesin...
ister çekyatta yatsın, isterse banyoda :34: kırgın oldugunu sen de bellı et yani.. asla bir girişimde bulunma barısmak için... yoksa her seferınde özür dıleyen sen olursun. bırak zaman göstersın bazı seylerı
yokmus gıbı davran..

Son düzenleme:
Sorun nedir? Neden bu durumdasınız?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aslinda sorun ne biliyomusun benim esim lübnanli ve onun ailesindeki kadinlar agzini acmaz hic birseye eger acsalar dövüyorlar kadinlari iyiki benimki hic böyle bisey yapmadi ama iste o benden bunu bekliyo susucam evimin isini yapicam yemek koyucam önüne ve hic birseye karismicam ben yapimiyorum böyle ayyyyyy inanin ki bu araplarda hic kadinin degeri kiymeti yok

ayrılmaktan korkuyor olabilirsin ama, sen yıne de haksızmıs gıbı davranma :34: yemegı yap ister yesın ısterse ziftin pekini yesin...
ister çekyatta yatsın, isterse banyoda :34: kırgın oldugunu sen de bellı et yani.. asla bir girişimde bulunma barısmak için... yoksa her seferınde özür dıleyen sen olursun. bırak zaman göstersın bazı seylerı
yokmus gıbı davran..

Cok dogru ... Zamana birakmak en dogrusu.... Ayrilacak olan simdiye kadar ayrilirdi ... Inadindan da yapio olabilir..

Acaba esimin tek yumurta ikizi mi var diye dusundum okurken...

Cok dogru ... Zamana birakmak en dogrusu.... Ayrilacak olan simdiye kadar ayrilirdi ... Inadindan da yapio olabilir..

valla kizlar sizin yazdiklarinizi okuduktan sonra biraz aklim basima geldi bu ne ya hep ben arkasindan kosuyorum bende inat ettim isterse bidaha hic konusmasin gitti yere Kadar arkadas :47:

evet söyledi yaaaaa aslinda biz cok tartisiyoruz ve her seferinde benim annemi öne sürüyo biz kacarak evlendik ailem hic istemedi kendisini ve ilk baslarda her tartismamizda annem ayril gel dedi gerci daha hala diyo ama annem benim esimle sonunum olmadigini düsünüyo ben ama cok seviyorum kopamiyorum eskilerin birikintisi yani aslinda esim cok kinci hic biseyi unutmaz ve her tartismamizda ister o hakli olsun ister ben hakli olim illa ben arayi düzeltmem lazim o hic yeltenmez barismaya bazen Kücük bi cocukla evli oldugumu düsünüyorum

kinci olması sıkıntılı bi durum canım ama benim sana bi önerim var.eşin sana bağırdığında sende dayanamayıp bağırıyorsun ya,aslında bağırmasan sakin davransan ona malzeme vermemiş olursun kin yapamaz.bizde böyle oluyor.mesela eşim bişeye kızıyor bende kızıp bağırırsam hiç anlamıyor hatasını.ben sakin konuşuyorum kırıldıysamda haklıysamda sakince sesimi yükseltmeden anlatıyorum.5 dk sonra özür dilerim ben sana bağırdım diyor.ben yöntemi böyle buldum.bağırınca ihale bana kalıyor kendini haklı çıkarıyor :) sende dene bence..şimdi son kez adım at sonra dediğim yöntemi dene.barışalım de öp.nazlanırsa sinirlenme ama :) annenin boşan gel demeside çok yanlış artık evlenmişsiniz yuva yıkmak olur mu.

Back
X