Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar 5 gün önce esimle cok kötü kavga ettik bu aralar cok oluyo tartismamiz aklina koymus ayrilmak istiyo koltukta yatiyo pisirdiyim yemegi yemiyo konustugum Zaman cevap vermiyo yanina yaklastirmiyo ben ne yapicam lütfen yardim ayrilmak istemiyorum![]()
niye kavga ettınız? .
ya aslinda cok komik esofmanini Temiz zannetim katlayip dolaba koydum megerse kirliymis giydi disari ciktik tam komsularin balkonlarinin önünde bu nasil bi yikama yok daha lekeleri var esofmanin diye bende dedim ki ben yikamadim Temiz sandim hadiiiiiiiii burdan koptu kavga sinir etti arabaya bindik alisverise gidiyoruz guya bagirdim cagirdim bana kapa ceneni dedi bende sen kapa dedim yok ben saygisizmisim yok koca nasil davranicami bilmiyormusum esim benim o ne derse desin sesimi cikarmami istemiyo yani o bana bagira bilirmis ama ben susucakmisim iyi bir es böyle olurmus buda benim yapimda yok yani babam olsa eger haksizsa kendimi savunurum yeri gelincede bagiririm
valla saygı dedıgın karşılıksız olan bir şey değildir. kaç yıllık evlısınız? küçücük saçma şeylerden kavgalar çıkabılır ama, eşin konusmasa da yaptıgın yemegı yemesı lazımdı.. ben sorunun sadece bu oldugunu sanmıyorum aslında.ya aslinda cok komik esofmanini Temiz zannetim katlayip dolaba koydum megerse kirliymis giydi disari ciktik tam komsularin balkonlarinin önünde bu nasil bi yikama yok daha lekeleri var esofmanin diye bende dedim ki ben yikamadim Temiz sandim hadiiiiiiiii burdan koptu kavga sinir etti arabaya bindik alisverise gidiyoruz guya bagirdim cagirdim bana kapa ceneni dedi bende sen kapa dedim yok ben saygisizmisim yok koca nasil davranicami bilmiyormusum esim benim o ne derse desin sesimi cikarmami istemiyo yani o bana bagira bilirmis ama ben susucakmisim iyi bir es böyle olurmus buda benim yapimda yok yani babam olsa eger haksizsa kendimi savunurum yeri gelincede bagiririm
valla saygı dedıgın karşılıksız olan bir şey değildir. kaç yıllık evlısınız? küçücük saçma şeylerden kavgalar çıkabılır ama, eşin konusmasa da yaptıgın yemegı yemesı lazımdı.. ben sorunun sadece bu oldugunu sanmıyorum aslında.
eşin için bu bır bahane bıle olabilir.
canım bu boşanma sebebi olamaz.anlaşmazlıklar varsa birikim patlaması olmuş ikinizdede.boşanmak istiyorum dedi mi
valla saygı dedıgın karşılıksız olan bir şey değildir. kaç yıllık evlısınız? küçücük saçma şeylerden kavgalar çıkabılır ama, eşin konusmasa da yaptıgın yemegı yemesı lazımdı.. ben sorunun sadece bu oldugunu sanmıyorum aslında.
eşin için bu bır bahane bıle olabilir.
2,5 yillik evliyiz
Sorun nedir? Neden bu durumdasınız?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayrılmaktan korkuyor olabilirsin ama, sen yıne de haksızmıs gıbı davranmayemegı yap ister yesın ısterse ziftin pekini yesin...
ister çekyatta yatsın, isterse banyodakırgın oldugunu sen de bellı et yani.. asla bir girişimde bulunma barısmak için... yoksa her seferınde özür dıleyen sen olursun. bırak zaman göstersın bazı seylerı
yokmus gıbı davran..
Acaba esimin tek yumurta ikizi mi var diye dusundum okurken...
Cok dogru ... Zamana birakmak en dogrusu.... Ayrilacak olan simdiye kadar ayrilirdi ... Inadindan da yapio olabilir..
evet söyledi yaaaaa aslinda biz cok tartisiyoruz ve her seferinde benim annemi öne sürüyo biz kacarak evlendik ailem hic istemedi kendisini ve ilk baslarda her tartismamizda annem ayril gel dedi gerci daha hala diyo ama annem benim esimle sonunum olmadigini düsünüyo ben ama cok seviyorum kopamiyorum eskilerin birikintisi yani aslinda esim cok kinci hic biseyi unutmaz ve her tartismamizda ister o hakli olsun ister ben hakli olim illa ben arayi düzeltmem lazim o hic yeltenmez barismaya bazen Kücük bi cocukla evli oldugumu düsünüyorum
Acaba esimin tek yumurta ikizi mi var diye dusundum okurken...