- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 842
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu tavirlari bir bayan yapiyor yazanda erkek sandim okurken ne oluyor ya kız tribi atiyor resmen ayy sinirlerim hopladi umarim duzelir ergenimizkizlar 5 gün önce esimle cok kötü kavga ettik bu aralar cok oluyo tartismamiz aklina koymus ayrilmak istiyo koltukta yatiyo pisirdiyim yemegi yemiyo konustugum Zaman cevap vermiyo yanina yaklastirmiyo ben ne yapicam lütfen yardim ayrilmak istemiyorum![]()
canım lübnanlı olmasıyla da muhakkak ilgisi vardır ancak çok ataerkil yetişmiş ailelerin çocukları da böyle oluyor, misal benim eşim de öyle annesi hep ezilen taraf olmuş buna rağmen gıkını çıkarmayan eşi ve çocukları ne isterse onu yapan bir kadın olmuş, şimdi benden de onu bekliyor, çocuğuma bakayım, evi temiz tutayım, yemeğini yapayım, onun gölünü hoş edip ona hoş görüneyim ama hiçbişeyden şikayet etmeyeyim istiyor, onunla ilgili bir sıkıntım olduğunda dile getirmemden hiç hoşlanmıyor, ben de senin gibi haksızlığa asla tahmmül edemez yeri gelir anneme bile bağırır çağırırdım (ki çok pişmanım) haliyle başlarda eşime de bağırarak karşılık veriyordum, sonradan baktım ben bağırınca haksız konuma düşüyorum, birşeye kırıldığımda kafama takıldığında sakin bir dille normal konuşur gibi söylüyorum, bi iki celallenir gibi oluyor ama ben sakinliğimi koruduğum için uzatamıyor en azından.. sana da tavsiye ederim barışana kadar biraz kendini geri çk sen üstüne düştükçe şımarır, barışmak için elinden geleni yaptığına inanıyorsan artık ondan bekle ki eminim adım atacaktır, sonrasında da sen olabildiğince sakin kalan taraf ol haklı da olsan haksız da olsan sesini yükseltme amaaaaa haklı olduğun konuda da geri adım atma, tekrar tekrar söylüyorum SAKİNCE, BAĞIRMADAN neye kırıldığını, eşinin nerde hata yaptığını anlat.. herşey yoluna girer inşallah, bi daha da Allah ağzınızın tadını bozmasın.
İnşallah işe yarar canım ki ben inanıyorum işe yarayacağına.. bak biz 15 gündür eşimle küstük, sebebiyse o yine bağırıp çağırdı benim de o an kendimi tutamayacağım tuttu ben de karşılık verdim ve küçücük olay öyle bi büyüdü ki 15 gün birbirimizin yüzüne dahi bakmadık, birbirimize bişe söylerken yere bakarak falan konuştuk o derece.. sonra çok şükür barıştık. geçen gün bi konuda sinirlendirdi beni, ben de sevmiyorum şu huyunu, biraz düzeltmeye çalış lütfen olmuyor böyle dedim ilk bi kendini savunmaya geçti, atarlandı falan ben de hayatım sana laf sokmak veya seni eleştirmek için söylemiyorum ama hoşuma gitmiyo bu huyun ve cidden de hoş bişe değil bunu bil istiyorum dedim ve sustu konuyu değiştirdi..Bu cevabı iman'a yazdın ama ben üstüme alındım. Bende bazen tutamıyorum kendimi bağırıyorum ve kavga büyüyo. Güzel öğüt verdiniz uygulayacağım bunu :)
Bu tavirlari bir bayan yapiyor yazanda erkek sandim okurken ne oluyor ya kız tribi atiyor resmen ayy sinirlerim hopladi umarim duzelir ergenimiz
Ee oyle ergenligini yasayamamis senle yasiyor anasi babasina nazi pek gecmemis birak biraz kıçını devirip yatsin ayrilmak isteyen oyle mi davranir umarim bunalimindan cikarAllah iyiligini versin aksam aksam güldürdün beni ama tesbiyatsir yani tam esime uyuyor
ya aslinda cok komik esofmanini Temiz zannetim katlayip dolaba koydum megerse kirliymis giydi disari ciktik tam komsularin balkonlarinin önünde bu nasil bi yikama yok daha lekeleri var esofmanin diye bende dedim ki ben yikamadim Temiz sandim hadiiiiiiiii burdan koptu kavga sinir etti arabaya bindik alisverise gidiyoruz guya bagirdim cagirdim bana kapa ceneni dedi bende sen kapa dedim yok ben saygisizmisim yok koca nasil davranicami bilmiyormusum esim benim o ne derse desin sesimi cikarmami istemiyo yani o bana bagira bilirmis ama ben susucakmisim iyi bir es böyle olurmus buda benim yapimda yok yani babam olsa eger haksizsa kendimi savunurum yeri gelincede bagiririm
bence eşin senin ona karşi olan tutumundan senden sogumuş hatta nefret etme aşamasına gelmiş şimdi bana çok tepki gosteren olacak belki ama her zaman dedgim gbi biz bayanların biraz alttan almaları gerekiyor size hakaretmi etti siz bişey demeyin mutlaka suçunu bilip gelip sizden ozur dileyecektir kendini affettrmeye çalişacaktır ama biz ne yapıyoruz illa karşiligini veriyoruz daha agır konuşuyoruz haklıyken haksız durumuna duşuyoruz bak onceden eşimle bizde çok kavga ederdik o ne derse iki kat karşiligini verirdim sonunda bunlar birikti birikti benden çok sogudugunu hatta boşanmak istedigini bile soyledi ve ben annemlere gittim bir seneye yakın ayrı yasadık ama zamanla duzeldik tekrar birleştik ve ben artık geçmişte yaptıgım hataları yapmiyorum saygısızlık etmiyorum o haksız oldugu yerde gelip kendini affettrmeye çalişiyor hep şimdi ikinci çocuguma hamileyim allh tekrar o gunleri yasatmasın çok zor en zoruda babanin evinde eskisi gbi olamiyorsun bişey yapsan batıyor demek istedigim sende hatalarını duzeltmeye çaliş zamanla duzelecektir hakkında hayırlsı olsunevet söyledi yaaaaa aslinda biz cok tartisiyoruz ve her seferinde benim annemi öne sürüyo biz kacarak evlendik ailem hic istemedi kendisini ve ilk baslarda her tartismamizda annem ayril gel dedi gerci daha hala diyo ama annem benim esimle sonunum olmadigini düsünüyo ben ama cok seviyorum kopamiyorum eskilerin birikintisi yani aslinda esim cok kinci hic biseyi unutmaz ve her tartismamizda ister o hakli olsun ister ben hakli olim illa ben arayi düzeltmem lazim o hic yeltenmez barismaya bazen Kücük bi cocukla evli oldugumu düsünüyorum
İnşallah işe yarar canım ki ben inanıyorum işe yarayacağına.. bak biz 15 gündür eşimle küstük, sebebiyse o yine bağırıp çağırdı benim de o an kendimi tutamayacağım tuttu ben de karşılık verdim ve küçücük olay öyle bi büyüdü ki 15 gün birbirimizin yüzüne dahi bakmadık, birbirimize bişe söylerken yere bakarak falan konuştuk o derece.. sonra çok şükür barıştık. geçen gün bi konuda sinirlendirdi beni, ben de sevmiyorum şu huyunu, biraz düzeltmeye çalış lütfen olmuyor böyle dedim ilk bi kendini savunmaya geçti, atarlandı falan ben de hayatım sana laf sokmak veya seni eleştirmek için söylemiyorum ama hoşuma gitmiyo bu huyun ve cidden de hoş bişe değil bunu bil istiyorum dedim ve sustu konuyu değiştirdi..evet zaman zaman tutamazsın kendini, o an senin de cinlerin tepende olur bağırırsın, kavga edersin sakin kalamazsın ama sen olabildiğince, elinden gelenin fazlasını yaparak, gerekirse kendini sıkarak kavga esnasında sakin kalmaya çalış kazanan sen olursun emin ol..
zaten bi süre sonra sakin kalmak senin huyun haline geliyo kendini zorlamadan sakin duruyosun
ben de senin gibi bu tarz konulara yorum yaparken azıcık çekiniyorum şimdi ne tepki verecekler diye ama insanlar mutlu olmak için evleniyor kimse boşanmak için evlenmez ve yuvayı dişi kuş yapar olayı çok çok doğru bunu kadının ezilmesi oalrak algılayanlar var ama bence öyle değil. aksine adamın huyuna giderek istediğin herşeyi öyle güzel yaptırabilir öyle mutlu bir yuvan olur ki şaşar kalırsın.. haa bu da kadının biraz daha sakin kalmasıyla, alltan almasıyla mümkün.. bende hep şey mantığı var bırakayım hatayı o yapsın sen de şu konuda hatalısın diyemesin bana varsın ben susan taraf olayım.. ama ne oluyor dönüyor dolaşıyor benim istediğim oluyor, o anlık kavgalarda belki üzülüyorum canım sıkılıyor ama sessiz kaldığım için kazanan ben oluyorum.. çünkü öteki türlü ben de eşim gibi cevap vermeye kalksam bağırsam çağırsam olay çok büyüyor ve gerginliğimiz bikaç saat sürecekken günlerce sürüyor.. rahat ol sen arkadaşım aynı kafadayız hatta benim annem, görümcem yakın arkadaşlarım hep aynı kafada..aa sende benim kafadasın bnde buna benzer seyler yazdım az once benimle aynı duşuncede olanda varmiş ohh bee sonuna
:) :) :) :) :) :)ayrılmaktan korkuyor olabilirsin ama, sen yıne de haksızmıs gıbı davranmayemegı yap ister yesın ısterse ziftin pekini yesin...
ister çekyatta yatsın, isterse banyodakırgın oldugunu sen de bellı et yani.. asla bir girişimde bulunma barısmak için... yoksa her seferınde özür dıleyen sen olursun. bırak zaman göstersın bazı seylerı
yokmus gıbı davran..