• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşim Azospermi.Ne yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

m_s_a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2011
3
0
36
Samsun
Mrb arkadaşlar, iki yıllık evliym. bebek bekliyorduk olmayınca dr.a gittik. eşimde sperm sayısı 0. ölü de yok canlıda. sebeb belli deil. ne yapacağımızı bilemiyoruz. micro tese düşünüyoruz şimdilik. fakat öncesinde bazı şeyler denemek istiyoruz. mustafa eraslanla konuştuk. bi ilaç öneriyo. %100 diyo.ama güvenemiyoruz. ne yapabilirizz. lütfen aynı durumda olanlar yazssın. rabbimden hepimiz için hayırlı bebekler istiyorum......

Mrb arkadaşlar, iki yıllık evliym. bebek bekliyorduk olmayınca dr.a gittik. eşimde sperm sayısı 0. ölü de yok canlıda. sebeb belli deil. ne yapacağımızı bilemiyoruz. micro tese düşünüyoruz şimdilik. fakat öncesinde bazı şeyler denemek istiyoruz. mustafa eraslanla konuştuk. bi ilaç öneriyo. %100 diyo.ama güvenemiyoruz. ne yapabilirizz. lütfen aynı durumda olanlar yazssın. rabbimden hepimiz için hayırlı bebekler istiyorum......

canım ne denir bu durumda bilmiyoum ama dermanı olmayan dert vermez rabbim elbetteki bi çaresi vardır
ben kaan aydosu tavsiye ederim ,aynı durumda değiliz ama kaan hoca sıfır spermde bile sperm çıkışı elde edebiliyo hatta bu durumdaolanlarda tedaviyle doğal gebelik durumları bile oluyo burdan okuduklarımdan söylüyorum

peki size hocanın tavsiye ettiği ilaç nedir,proxeed plus mu

bende 2 günce önce öğrendik eşimde azosperm çıktı ama tedavisi var tüp bebek belki bize tüp gerekmez ama herşey yarın belli olacak doktor nediyecek merak ediyorum bende araştırdım bakalım nohut yapacam ii geliomuş ama senin gibi bi hap daha var ömer çoşkunun formula 27 die senin ilacının fiyatı ne kadar

canım ne denir bu durumda bilmiyoum ama dermanı olmayan dert vermez rabbim elbetteki bi çaresi vardır
ben kaan aydosu tavsiye ederim ,aynı durumda değiliz ama kaan hoca sıfır spermde bile sperm çıkışı elde edebiliyo hatta bu durumdaolanlarda tedaviyle doğal gebelik durumları bile oluyo burdan okuduklarımdan söylüyorum

peki size hocanın tavsiye ettiği ilaç nedir,proxeed plus mu

isim vermedi. güya telde onunla konuştuk ama hiç o gibi gelmnedi bana. işte sorular sordu filan. ama ben pek inanmıyoruz. 850 dediler bize. kaan aydos nerde. biz memoriyal hastanesine gitmeyi düşünüyoduk tavsiye üzerine. ama yinede ilacı alalım diyoruz. bize dioki bu spermi artırr hızlandırır. ama bizde hiiç sperm yok. bilmyrz napcaz.

bende 2 günce önce öğrendik eşimde azosperm çıktı ama tedavisi var tüp bebek belki bize tüp gerekmez ama herşey yarın belli olacak doktor nediyecek merak ediyorum bende araştırdım bakalım nohut yapacam ii geliomuş ama senin gibi bi hap daha var ömer çoşkunun formula 27 die senin ilacının fiyatı ne kadar

geçen yıl ömer coşkunla da görüştk. ben size özl bi karışım göndercem dedi. 600 lira. mustafa eraslan 850 dedi. bilmiyoruz. bide pek inanmıyoruz. belkide bu yüzden bu kadar tereddüt ediyoruz

isim vermedi. güya telde onunla konuştuk ama hiç o gibi gelmnedi bana. işte sorular sordu filan. ama ben pek inanmıyoruz. 850 dediler bize. kaan aydos nerde. biz memoriyal hastanesine gitmeyi düşünüyoduk tavsiye üzerine. ama yinede ilacı alalım diyoruz. bize dioki bu spermi artırr hızlandırır. ama bizde hiiç sperm yok. bilmyrz napcaz.

benimde eşimin değerleri düşük ve 2 yıldır uğraşıyoruz ilk öğrendiğimizde milimde 5 milyon sperm vardı ve fazla bilgim olmadığından ilk bitkisele yöneldim sana diyebilirimki her ay 300 milyon kadar bitkisel ürünler para verdim 3 -4 ay sonuç hiç değişmedi ,gittiğimiz prof doktorda muayne etti eşimi varikosel yok dedi hormonlara baktırdı sorun yok dedi ,hiç bir tedavi vermedi sadece ginseng kullanırsanız belki faydası olur dedi,bende herşeyi bıraktım ,şehirler arası ev taşıycaktık bü süre ara verdim
aradan 8-9 ay geçti kk da kkan hocayı duydum,maille durumu anlattım test sonuçalrını gönderdim klomen kullanın dedi , yeni geldiğimiz şehirde sıradan bi doktora gitti eşim hormon testti istedi ve fsh düşük dedi klomen verdi ,yani ilk doktora gittiğimizdede prof fsh a baktırmıştı ve çok daha düşüktü ama tedavi vermedi :((
biz tedaviye başlayalı 5 ay oldu değerler oldukça arttı ama henüz gebelik oluşmadı

sana tavsiyem yapılması gereken herşeyi yaptırın bazen sebebi bulunsunki ona göre tedavi uygulansın

kaan aydos ,ankarada bi araştır istersen çok başarılı sayesinde çocuk sahibi olan çok insan var

merhaba canım. geçen yıl temmuz ayında bir tüp bebek denememiz oldu. Sonuç negatif. Eşim azosperm 2-3 sperm bulundu zaten. Onlarda ne kadar iyiydi bilmiyorum.2. denemeyi 3 ay sonra yapacaktık. Ama maddi ve manevi sebeplerden erteledik. Eşim birgün Müstafa ERASLAN'I ttelevizyonda izlemiş. O kadar inanmışki aynı gün kendisiyle görüşüp ilaç spariş etti. 3 aydır kullanıyor. Güya tüp bebek denemedik ama tüp bebek masrafını buldu tabi ilaçlar. Bu ay yeniden deneyeceğiz. Belki sayı artmıştır. Bilmiyorum ben de inanmak istiyorum. İnşallah ilk tese de sonucu sana yazarım.Allah yardımcımız olsun

amin canım inşallah bizimde test sonuçlarımızda eşimde azosperm olduğunu söledi doktor ve tedaviye başlamamızı önerdi biz de şimdi bunun için araştırma yaptık ve bu haftaferti-jin tüp bebek merekziyle görüşmeye gideceğiz aldığımız tepiye göre tedaviiz ve yolumuz belli olacak daha çok başındayız ama bana da doktor seval hanımı önerdiler eşim zaten çok karamsar nasıl olacak bilmiyorum çok tedirginim daha çok yolun başındayız ve sanki önüzümde zor günler bizi bekliyormuş gibi hislerim var inşallah her şey çok zor olmaz çeken uğraşan herkes emeklerinin karşılığını alır inşallah...

arkadaşlar eşi azospermi olanlar burada dertleşelim , sıfır spermle ne yapabiliriz bu sayfalarda yardımcı olurlar konu bütünlüğü bozulmamış olur.hepimiz ordayız siz de gelin canlarım...

merhaba arkadaşlar bende 4 yıllık evliyim.benim eşimde de canlı cansız hiç bir sperm hücresi görümedi.4 yıldır ne çektiğimi bir ben biliyorum çok zor rabbim herkesin yardımcısı olsun durumu bildiği halde yarasını deşen üstüne gelenleride ıslah etsin insanlar bu kadar insanlıktan çıkmasa üstümüze gelmese işimiz daha kolay olacak..çok zor..4 yıl 4 asır gibi geldi bana.rabbim tez zamanda herkesin kollarını doldursun inş

merhaba arkadaşlar bende 4 yıllık evliyim.benim eşimde de canlı cansız hiç bir sperm hücresi görümedi.4 yıldır ne çektiğimi bir ben biliyorum çok zor rabbim herkesin yardımcısı olsun durumu bildiği halde yarasını deşen üstüne gelenleride ıslah etsin insanlar bu kadar insanlıktan çıkmasa üstümüze gelmese işimiz daha kolay olacak..çok zor..4 yıl 4 asır gibi geldi bana.rabbim tez zamanda herkesin kollarını doldursun inş

rabbm yardımcımz olsun ınsallah

sadecik üzülme bu kadar hepimiz asa yukarı aynı acıyı yaşıyoruz sen güçlü ol ki,seni kimse üzmesin sende ve bizde ınsallah anne olacağız

Back
X