Erkek İnfertilitesi Eşim azospremi ankarada hangi doktoru önerirsiniz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

papatyayarim

Guru
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
214
69
323
Konya
Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum siteye. eşim aospermi.istanbulda emre beyde iki kez tese olduk 1.de çok kalitesiz kullanılamaz spermler bulundu. tüp bebek tedavisine başladık ve 2. tese yapıldı maalesef bulunamadı. yumurta toplamayı iptal edip bizi taburcu ettiler ve bundan sonra yapılacak bişey yok yeni gelişmeleri bekleyin dediler. biz umudumuzu kesmek istemiyoruz. arkadaşlar benzer durumda olanlar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. ankara da kaan aydosa gitmeyi düşünüyoruz. kaan beyde tedavi gören yada başka doktor tavsiyesi olanlar Allah rızası için fikir verin

Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum siteye. eşim aospermi.istanbulda emre beyde iki kez tese olduk 1.de çok kalitesiz kullanılamaz spermler bulundu. tüp bebek tedavisine başladık ve 2. tese yapıldı maalesef bulunamadı. yumurta toplamayı iptal edip bizi taburcu ettiler ve bundan sonra yapılacak bişey yok yeni gelişmeleri bekleyin dediler. biz umudumuzu kesmek istemiyoruz. arkadaşlar benzer durumda olanlar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. ankara da kaan aydosa gitmeyi düşünüyoruz. kaan beyde tedavi gören yada başka doktor tavsiyesi olanlar Allah rızası için fikir verin

bizim başımıza gelmedi ama mehmet murad başer iyi diye duydum şişli-memorialde.Allah yar ve yardımcınız olsun.

arkadaşım, geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun. ben de sperm sayısı azlığı tedavisi için doktor arıyorum. kaan aydostan randevu aldık ama kasım ayında. çok dolu. bir an önce aramanızı tavsiye ederim. biz daha erken gidebileceğimiz birini arıyoruz. siz emre beyden memnun muydunuz?

tanımam etme ama kaan aydos ismi çok geçiyor forumda, demekki sağlam yapıyor işini. bende onu tavsiye ederim. sitesi falan da var zaten girin bakın.

merhabalr bız de azospermıyı ogrenelı 6 ay oldu ve hemen kaan aydosla tedavı olduk bıze bazı kürler verdı onu kullandık ve nıhayet mıkro tese amelıyatı olduk gecen hafta ve cok sukur kı tek yumurta açıldı ve cok sayıda sperm bulundu kalıtelı dedı cok sukur kı hocamız ve spermler donduruldu ALLH nasıp ederse bayram sonu tup bebek tedavısıne başlıyoruz bu forumda yenıyım ama hepınızın dualarını bekliyorum ALLAH bu yoldakı herkse yardım etsın...

merhaba ben de buraya yeni üye oldum. Anladığım kadarıyla sizde ben gibisiniz arkadaşlar biz 1 sene kadar dr. kaan beye görünüyoruz.Bundan önce eşim 2 kere varikosel ameliyatı oldu farklı hastanelerde.Şimdi aan beye muayene oluyoruz. Burada arkadaşım allahım emeklerini boşa çıkarmasın inşllah.Ben ve eşim kaan beye gittik birkaç ilaç verdi onları kullandık ama sonuçlar aynıydı.Daha sonra eşim mikrotese ameliyatı oldu.Sonra eşimde olgunmamış sperm olduğu anlaşıldı.Şimdi bize iğne verdi onu kullanıyoruz hormon ve kan testlerinin iyi olduğunu söyledi.eylülde sperm de fısh boyama testi yaptıcağız.Kaan bey ona göre bize tüp bebek uygulayacağını söyledi.Yani şimdilik kaan bey iyi diyebilirim.Allahım herkese evlat sevgisini tattırsın.

Back
X